10 manieren om een ​​meisje te ontmoeten

Je weet nooit wanneer het kan gebeuren. Je kunt gewoon over straat stampen, dineren in een restaurant, rondhangen in een nachtclub of barbecueën met vrienden in de natuur, en plotseling – hier is het dan! – een schoonheid die ik heel graag wil ontmoeten.

Wat doen we? Mis de kans niet! Ga je gang, laten we proberen een gesprek te beginnen.

Schat voordat u nadert in of het scenario dit impliceert "heet" of "verkoudheid" begin. "Heet" toepasbaar op een situatie waarin ze je opmerkte en als het ware een van tevoren afgesproken signaal gaf – met een blik "oog in oog", een sexy kapsel of een verlegen glimlach. Een koelere optie impliceert de afwezigheid van tekenen en misschien zelfs volledige minachting (nou ja, ze heeft het gewoon nog niet voor jou overwogen!). Dit scenario kan in de praktijk moeilijker blijken te zijn, maar waar het onze niet is verdwenen!

Als je nog geen betrouwbare benadering van dames hebt gevonden (hier, ik moet zeggen, je bent niet de enige) – hier zijn enkele manieren "smelt het ijs", wat handig kan zijn in verschillende situaties als het gaat om het daten met een vrouw.

Dit is in feite vanzelfsprekend. Ze weet misschien gewoon niet van uw bestaan ​​(wat als het gezichtsvermogen van het meisje zwak is?), Als u zelf
je informeert haar niet. Laten we een analogie trekken met voetbal: om een ​​bal te scoren, is het veiliger om hem dichter bij het doel te plaatsen dan om hem vanaf tweehonderd meter te schoppen. Bij vrouwen werkt het in de regel niet op een andere manier. Dus zwem als bij toeval naar haar toe en stel jezelf voor.
Bijvoorbeeld:
"Ik ben Petya, leuk je te ontmoeten",
"Ik ben Vasya. Het lijkt erop dat we niet zijn geïntroduceerd".

Lach niet: ondanks al zijn overduidelijkheid wordt dit traditionele punt vaak over het hoofd gezien. Misschien gewoon omdat het banaal lijkt. Maar hij is slechts een van de meest effectieve. De meeste vrouwen zullen je begroeten, al is het maar uit beleefdheid. Hen "automatisch" de reactie is echter voldoende om de communicatie voort te zetten. Over het algemeen laat zo’n eenvoudige aanpak, zonder franjes, het vaak niet alleen toe om de aandacht van een vreemdeling te trekken, maar ook om haar gunst te winnen. Bovendien is deze methode veelzijdig in elke omgeving..
Zeg gewoon:
"Hallo"
of "Hallo".

3. Stel een vraag die een gedetailleerd antwoord vereist

Het zou leuk zijn om het gesprek te beginnen, zodat het niet eindigt bij de eerste zin. Daarom is het raadzaam om bij het starten van een gesprek vragen te stellen, waarvan de antwoorden niet eenvoudig zijn "Uh Huh" of "Nee". Een al te complexe aanpak moet echter worden vermeden. Het is gevaarlijk om filosofische vragen te stellen als: "Wat is uw houding ten opzichte van de globalisering van wereldprocessen?" Uw gesprekspartner vindt dit misschien een duistere aanfluiting..
Het is beter om iets eenvoudiger te vragen:
"Wat doe je normaal gesproken op je gemak, hoe heb je plezier??"
"Wat ga je volgend weekend doen? "

4. Geef commentaar op je omgeving

Waar je het ook tegenkomt, er zal altijd wel iets in de buurt zijn waar je op kunt letten. Gebruik dit als een gespreksonderwerp om een ​​informeel gesprek te beginnen en soepel over te gaan naar algemene onderwerpen. Deze tactiek is niet alleen voor het avondleven. Als je een aantrekkelijke vrouw opmerkt die in beslag wordt genomen door problemen (bijvoorbeeld bij een bushalte), zeg dan iets waardoor ze haar dagelijkse routine vergeet. Hoogstwaarschijnlijk zal ze graag deelnemen aan het gesprek om zichzelf af te leiden van haar problematische gedachten. Maar zorg er eerst voor dat ze het niet te druk heeft voordat ze gaat pesten. Tijd moet zo zorgvuldig worden gekozen als "buit".
Wat kan ik zeggen:
"En waarom rijden deze bussen zo zelden ?! Het zou leuk zijn om een ​​auto te hebben bedacht die direct kan worden vervoerd. Hoe denk je?"
"Er zijn zoveel producten in deze winkel, maar niets origineels. U weet niet waar u een ongewoon geschenk kunt vinden.?"

5. Koop iets te eten of drinken voor haar.

Of je nu in een bar, restaurant of coffeeshop zit, de klassieke manier om kennis te maken is door een glaasje drinken te bestellen voor het object dat je lekker vindt. Het beste is om de ober te vragen haar weer te brengen wat ze al drinkt. Je kunt natuurlijk een drankje naar wens uitkiezen, maar het gevaar bestaat dat je er langs loopt. Vergeet niet een notitie bij uw telefoonnummer te voegen. En zorg ervoor dat de ober aan het meisje uitlegt waar het drankje vandaan kwam. Als ze reageert met een warme, dankbare blik, kun je na een tijdje naar boven komen en jezelf voorstellen: "Ik ben degene die het lef had om je dit glas te sturen".
Of begin met te vragen: "Ik hoop dat het niet te brutaal van mijn kant was?".
Op straat kun je gewoon stoppen voor een vrouw en vragen: "Heb je honger? Ik hoop dat je het niet erg vindt als ik je iets geef?" En als ze zegt dat ze geen honger heeft, voeg dan toe: "Dan misschien gewoon een kopje koffie?"

6. Geef een compliment

Het is geen geheim dat vrouwen van complimenten houden. een "maar": als ze waar zijn. De meeste vrouwen zijn altijd in staat om een ​​oprecht compliment te onderscheiden van een onoprecht compliment. Dus regelrechte vleierij en valse lof zullen waarschijnlijk niet werken. Maar als het je lukt om iets echts te verspreiden, jouw "doelwit" zal zeker gevleid zijn.
Tegen een slanke burger met goede vormen kun je zeggen: "Wat een lichte gang! Je bent als een fladderende mot".
En dit past bij iedereen: "Je hebt een heel lieve glimlach".

7. Laat haar glimlachen

Een glimlach uit haar persen is alsof ze haar een kleine dosis liefdesdrankje laat inslikken: vrouwen voelen zich aangetrokken tot mannen die ze aan het lachen kunnen maken. Een goede grap kan zelfs in een betreurenswaardige situatie helpen. Humor zorgt voor een positieve houding en geeft aan dat u een persoon bent bij wie u zich niet zult vervelen..
Humor is natuurlijk iets heel persoonlijks, maar laten we een paar zinnen durven aandragen. Bijvoorbeeld:
"Heb je mijn grootmoeder toevallig gezien? Ik ben haar hier ergens onderweg kwijtgeraakt. "
Of "Je brengt me niet naar huis, anders ben ik erg bang in het donker".

Deze benadering is voor degenen die niet bang zijn om rechtlijnig te zijn (zoals luitenant Rzhevsky). Toegegeven, het werkt soms goed. De man die dat niet is
loopt rond de bush, en toont zelfvertrouwen en maakt duidelijk dat hij de situatie onder controle heeft, handelt vaak vertederend op vrouwen. Ze zal uw zelfvertrouwen eerder zien als een teken dat u het waard bent om mee te praten..
Wat te zeggen:
"Ik dacht gewoon dat als ik me een hele tijd pijn doe, denkend hoe ik je kan benaderen, je al weggaat. Dus misschien leer je elkaar gewoon kennen?"
"Vind je het erg als we een praatje maken? Beginnen. "

9. Kijk of ze vrij is

Je wilt tenslotte nog wel eens weten: is ze getrouwd of heeft ze misschien een vriendje. Dus waarom zou je het niet meteen beëindigen? Zelfs als je denkt dat je voor geen enkele competitie bang bent, vergroot je toch aanzienlijk je kansen door je fatsoen te tonen. Deze benadering vergt echter moed. Omdat het antwoord misschien niet in uw voordeel is. En toch is het de moeite waard om te proberen: door een vreemde te vragen of ze vrij is, laat je haar onmiddellijk je bedoelingen begrijpen en kom je mogelijke misverstanden in de toekomst uit de weg..
Hoe kan deze vraag worden geformuleerd?
Bijvoorbeeld floridly: "O, mooie vreemdeling, voordat ik je naam vraag, die ongetwijfeld net zo mooi is als jijzelf, moet ik weten: ben je wettelijk getrouwd??"
Of eenvoudiger: "Mag ik hopen dat u nu net zo vrij bent als ik? "

10. Zet medelijden onder druk

Vrouwen zijn zeer medelevende wezens. Vooral de onze, huiselijk. Als het ergens in het Westen zinloos is om met geschreeuw op hun medeleven te appelleren dat je absoluut geen geld hebt en in het algemeen nergens kunt overnachten, dan is het vrij gemakkelijk om onze mensen medelijden op te roepen. Je moet natuurlijk niet meteen over haar zeuren om een ​​drankje voor je te kopen (ze zal besluiten dat je alcoholist bent, en ze zijn er bang voor als vuur), maar een probleem bedenken dat ze je zou kunnen helpen oplossen, is een goede optie om te daten. Bijvoorbeeld: "Mijn portemonnee is net gestolen en ik heb niets om zelfs maar voor de tram te betalen". Als hij op zo’n verzoek reageert, is het voor altijd van jou.
Om er niet uit te zien als een gigolo, kun je een minder bindende zin bedenken: "Ik ben hier een beetje verdwaald; kun je me vertellen hoe ik uit dit gebied kan komen?"
Onthoud: als een vrouw je begint te helpen, is het psychologisch al moeilijker voor haar om van je af te komen..

Als je nog steeds denkt dat het niet zo gemakkelijk is om een ​​vrouw te leren kennen, verzekeren we je dat het je zal lukken. Gooi uw twijfels weg – en ga!

Natuurlijk ontvangt u van tijd tot tijd "vanaf het hek draaien", maar het is normaal. Laat u niet verleiden door afwijzingen. Verlies het vertrouwen in uzelf niet – en u zult zoveel vrouwen ontmoeten dat u gewoon niet weet waar u van hen heen moet..