30 manieren om iemand gelukkig te maken

We hebben vandaag 30 manieren gevonden om iemand een plezier te doen. Eén stuk per dag – en goede daden gaan een maand mee. Herhaal cyclisch, 12 keer per jaar.

Emoties. Beter positief. Maar tussen haakjes, elk reëel en kortstondig moment – dit zal een persoon de gelegenheid geven om een ​​informele houding ten opzichte van hem te voelen en een reden geven om zich als reactie uit te spreken..

Raad. Als je er geen hebt, kun je in ieder geval vertellen hoe je zou handelen bij het zoeken naar een oplossing. Uitdrukking "Ik zou in jouw plaats. " betoverend genezing.

Tijd. Een vriendin vertelt je nogmaals over parkeren op het werk en geeft toe dat ze haar hele hoofd heeft gebroken, wie moet het kind naar de kring brengen? Stel voor dat ze de cirkel aan jou overlaat – uiteindelijk zul je op een dag op een vergelijkbare manier moeten helpen. Vermoeden "iedereen is mij schuldig" en "Ik heb een heleboel problemen" is erg sterk in de meesten van ons, en voor een beperkte periode, onszelf dwingen om de problemen van iemand anders belangrijker te vinden dan de onze is een van de therapiemethoden en zeer succesvol.

Fysiek. Ja, je bent een kwetsbaar exemplaar van het eerlijkere geslacht. Maar misschien stelt uw lengte of fysieke vorm u in staat iets te doen dat buiten de macht van een kind of een bejaarde moeder ligt. Hang eindelijk de gewassen gordijnen op,
neem je fiets de trap af of ga met de lift met het kind van iemand anders, die niet alleen met hem zal rijden omdat hij te licht is.

Intellectueel. Wat je weet (op het werk of als hobby onder de knie hebt) is voor iemand waardevolle informatie. Uw sociale kring omvat waarschijnlijk ook divers geschoolde en professioneel betrokken mensen. Wees niet lui om hen vragen te stellen vanuit een gebied waarin ze goed thuis zijn om iemand anders uit hun omgeving te helpen.

Financieel. De eenvoudigste, als je de mogelijkheid hebt om dat te doen.

Ding. De jouwe, als iemand een hebzuchtige verrukking uitsprak, en je bent noch warm noch koud van haar. Of als u weet waar u dezelfde kunt kopen. En ik herinner me bijvoorbeeld dat mijn zus meegesleept werd door photoshop, dus zodra ik me in een boekwinkel bevind, zal ik haar zeker een zelfstudiegids met foto’s kopen. Ze vroeg het niet – maar door haar enthousiaste toon als ze erover praat, denk ik dat het haar erg zal helpen..

Wezel. Van een glimlach en een warme kuise knuffel tot de meest exotische erotische massage – afhankelijk van de geadresseerde.

Ik geloof in mezelf. Er is nooit teveel van. Ondersteun iemand bij zijn beslissing, zorg ervoor dat alles in hun handen ligt – dit is meestal het geval. Doe het rustig aan "gruwelijk nieuws", de verteller besmetten met het gevoel dat er niets ergs aan de hand is, een voorbeeld stellen van een rustige reactie.
Splitsen

Droefheid. Niet afleiden, entertainen, onderwijzen of troosten. Er gewoon zijn als iemand krap is.

Avondeten. Soms is er zo weinig nodig om iemand het gevoel te geven dat je om hem geeft..

Verantwoordelijkheid. De verplichting van iemand anders overnemen, een deel van de verantwoordelijkheid voor mislukking in welk bedrijf dan ook, in plaats van een beschuldigende toon te gebruiken: in plaats van "Als u zich eerder had aangemeld, hadden we al in Parijs kunnen zijn!" – gewoon "Het is waarschijnlijk mijn schuld dat ik je hier niet eerder aan heb herinnerd … Nou, niet eng, Parijs – het gaat nergens heen.".

"bedankt". Het mooie van dit woord is dat het tegen bijna iedereen en bijna constant kan worden gezegd..

"Het spijt me / ik vergeef je". Als een steen van je schouders.

"ik hou van je". Om de een of andere reden zijn mensen zo gearrangeerd dat ze deze zin voor eens en voor altijd niet accepteren..

"Ik hou niet van biogurts" ​ "Ik ben allergisch voor penicilline"- het is een gegeven en een onbetwistbaar feit voor anderen. MET "liefde" anders. Als u dit gisteren hebt gezegd, zal niemand de aanvullende verzekering waarop dit vandaag van toepassing is, opgeven..

Aandacht. Zijn verjaardagen van vrienden en familie omcirkeld in uw planner? Geweldig, er is niets walgelijks als mensen je vergeten op je verjaardag. Omcirkel nu de data waarop er iets belangrijks moet gebeuren voor de persoon met wie u communiceert – of vakantie ("Zijn je koffers al ingepakt? / Nou, het is me gelukt om me in dat hotel te vestigen?"), resultaten van onderzoeken / analyses / proeven. Iets! Je bent geen robot en het is niet meer dan normaal dat je soms iets vergeet. U stelt zelf graag de juiste vraag op het juiste moment..

Bedankt. Beter publiek – het effect wordt verdubbeld. Ja, het is niet zo eng om te zeggen in plaats van een korte "bedankt" de hele zin: "Katya, bedankt voor het vinden van foto’s voor mijn artikel. Ze zijn precies wat ik wilde".

Deelname. Verhoog de dosis aandacht ten gunste van de persoon die onder de zwarte streep valt. Een paar extra telefoontjes en eenvoudige teksten is een manier om hem op te vrolijken en hem niet in eenzaamheid te laten verdrinken.

Meesterwerk. Culinair. Briefpapier. Muzikaal. Kunst. Alles om het op te dragen aan iemand om wie je geeft. Soms is een worst in een deeg een echt meesterwerk, dus wees niet bang om te proberen en haast je niet om jezelf als middelmatigheid op te schrijven..

Bestellen. Uit de chaos. Geloof me, voor de meeste mensen is het een lust voor het oog. En het oog is een integrale structuur van het lichaam..

Humeur. Dat je een paar geurkaarsen moet aansteken "alleen maar"? Laat voor een avond de regel van eten in de keuken los en serveer de salontafel met elegante borden voor de tv met zijn geliefde Xzibit.

Grap. De enige rechtvaardiging voor de bebaarde anekdote kan zijn dat het exact het gespreksonderwerp raakt..

De waarheid. Of halve waarheid. Of wat je graag waar zou willen zijn. De status van de informatie (genoemde opties) moet aan de respondent worden gerapporteerd. Ja, het klinkt plagerig "Ik wacht op je onder de douche". Maar soms niet minder plagend "Wat zou ik graag bij jou zijn in dezelfde ziel. ". Totdat je je gedachten hardop uitspreekt, zijn ze een mysterie voor de mensen om je heen. En waarom zou je deze geheimen bewaren als ze iemand nu kunnen plezieren?.

Nieuws. Als u iets opmerkt dat belangrijk is voor een persoon in uw omgeving (en u kunt hier gemakkelijk aan bijdragen, met moderne communicatiemiddelen), breng hem dan onmiddellijk op de hoogte. Om in het dagelijkse leven van een persoon te passen, in datgene waarmee hij leeft, is een subtiele kunst die zijn vruchten afwerpt met oprechte dankbaarheid en genegenheid voor jou.

Bewijs jezelf. Dit is wat je doet als je geduldig wacht tot een man zijn weg vindt en zwijgt. Zelfs als je al driehonderd keer op de kaart hebt gereisd, je bent er tenslotte perfect bekend mee.

Uitspreken. Voor de meeste mensen zal hetzelfde advies werken als ze op het hoogtepunt van een of andere emotionele onrust zijn: wacht. Kijk hoe gebeurtenissen zich zullen ontwikkelen, koel af om er nuchter naar te kijken, wacht op nieuwe feiten of reacties in jezelf. Dit advies is zo eenvoudig dat het niet eens hoeft te worden geformuleerd – laat je vriend je gewoon aan de telefoon beantwoorden..

Dwaas rond. Voor niet "gil" en trek je niet aan, zowel een kind als een volledig volwassen persoon zullen je dankbaar zijn. Ieder. Het gebeurde zo dat we het irrationele gedrag van anderen vaak beschouwen als een ongerechtvaardigde bedreiging voor ons eigen comfort en veiligheid. Daarom is het vrij moeilijk om van iemand aanmoediging te krijgen voor dwaasheid en grillen – geef het je, en je zult zien hoe gemakkelijk het werkelijk is en hoe besmettelijk..

Iets om te doen. Mijn moeder is extatisch over mijn rijlessen en ik zal nooit de man vergeten die me leerde een stomme truc te laten zien – al mijn vrienden smeken elke keer om het keer op keer te laten zien.

Optimaliseer. De aardappelschiller is echt gezond. En bijsnijden in Photoshop is veel handiger met kopiëren en plakken. Heb je jezelf gecontroleerd? Verspreid uw kennis met iedereen om wie het op de een of andere manier aangaat – wees niet hebzuchtig.

Goed zien. U kunt dit alleen aan iemand leren door uw eigen voorbeeld, waarbij u elk positief dingetje dat in u opkomt, onder woorden brengt. Het is handig om te onthouden hoe mooi de zonsondergang kan zijn, om blij te zijn dat je in de tram bent gestapt en om het lot te bedanken dat kefir in je supermarkt altijd vers is..