Anale seks techniek

Inhoud

Seksueel advies van vrouwen. Hoe een man een goede minnaar kan worden?

10 sekstips uit een vrouwenblad

De spanning in bed maakt het intieme leven stralend en bevredigend. Anale seks is een ongebruikelijke vorm van seksuele intimiteit waarbij de penis niet in de vagina van de partner doordringt, maar in haar anus. Om een ​​dergelijke intimiteit zowel de man als zijn minnares te laten genieten, moeten bepaalde voorwaarden in acht worden genomen.

Wat je nodig hebt voor perfecte anale seks?

Het belangrijkste is de wens van beide partners om op deze speciale manier seksueel genot te ervaren. Als een meisje geen anale seks wil hebben, moet je tactvol zijn en haar niet dwingen haar kont onder de penis te vervangen. Je moet een benadering van je vriend vinden, zodat ze ermee instemt anale seks te proberen. Je kunt handelen door te overtuigen, maar het is beter om liefkozingen te gebruiken – op het eerste licht, dan meer gedurfd. Aan welke andere voorwaarden moet worden voldaan:

 • Welzijn van de partner. Als een meisje buikpijn heeft of darmproblemen heeft, moet anale seks worden uitgesteld tot een andere dag. Dit soort intimiteit verschilt van gewone vaginale seks – zelfs met een zwakke fysieke aandoening kan een meisje pijnlijk worden door de onderdompeling van een lid in een smal gat..
 • Correcte acties voordat u contact opneemt. Het belangrijkste punt dat nodig is voor succesvolle anale seks is naar het toilet gaan en 1-2 uur voor de intimiteit een stoelgang hebben. Als de partner dit niet doet, loop je het risico vies te worden tijdens de seks, aangezien de bewegingen van de penis in de anus ervoor kunnen zorgen dat het meisje een sterk verlangen heeft om op grote schaal naar het toilet te gaan.
 • Gebrek aan angst bij de partner. Om een ​​meisje seksueel genot te kunnen bezorgen met behulp van anale fricties, moet je haar eerst ontspannen. Als een vriend bang is voor pijn of ongemak, zal ze de spanning niet kunnen wegnemen – dan zal het erg moeilijk zijn om een ​​lid in de anus te steken..

De sensatie van anale seks kan voor een vrouw erg prettig zijn. Maar hiervoor moet u het proberen – neem de tijd en wees zeer attent. Elke scherpe of ruwe beweging kan de wens van de partner om door te gaan met “deze executie” volledig doden. In feite is de techniek van anale seks vrij eenvoudig, het belangrijkste is om de vrouw te voelen en haar reactie op seksuele stimulatie te volgen..

Jakob Owens, Unsplash

Hoe u zich kunt voorbereiden op anale seks?

Een man hoeft niets speciaals te doen. Het is voldoende dat u zich aangetrokken voelt tot uw partner en condooms heeft. Heb geen anale seks zonder rubberen band, anders kunnen darmbacteriën de urethra binnendringen en ontstekingen veroorzaken. En dan zul je andere soorten intimiteit een tijdje moeten vergeten – totdat de behandeling eindigt.

Bij de voorbereiding op anale seks gaat het vooral om de fysiologie van de partner. Het meisje moet enkele eenvoudige manipulaties uitvoeren om het risico op mogelijke problemen tijdens het intimiteitsproces te minimaliseren.

 • Anale seks kun je alleen hebben als de vrouw al in het toilet is geweest en haar rectum zo schoon mogelijk is. Als uw partner kort voor de geslachtsgemeenschap niet op grote schaal loskomt, kan tijdens anale seks de inhoud van haar darmen op uw penis of beddengoed terechtkomen..
 • Een reinigende klysma is een optioneel moment voor anale seks. Maar sommige eerlijke seks doen het nog steeds, omdat het een groot vertrouwen geeft dat er geen “verrassingen” in bed zullen zijn. Neem voor een klysma geen grote hoeveelheid water – 200-250 ml is voldoende.
 • Voor anale seks, evenals voor andere vormen van intimiteit, is het raadzaam om voor beide partners te douchen. Waterprocedures zullen specifieke geuren verwijderen en het proces hygiënischer maken.

Als een meisje bang is dat anale wrijvingen pijnlijk voor haar zullen zijn, kun je haar aanbieden om een ​​glijmiddel met verdovende werking te gebruiken. Zo’n glijmiddel vermindert de gevoeligheid van zenuwreceptoren en de penetratie van de penis in de anus zal bijna onzichtbaar zijn voor de partner..

Wesley Tingey, Unsplash

Waar te beginnen?

De voorbereiding op anale seks moet in bed worden voortgezet. Hier komt je weg naar buiten. Je moet ervoor zorgen dat de anus van je vriend ontspannen wordt en een opgewonden penis kan binnenlaten. De techniek van anale seks omvat alle aspecten van intimiteit – van het masseren van de anus tot het verwijderen van een lid uit een elastisch gat.

 • De beste plek om te beginnen is om je meisje een ontspannende anusmassage te geven. De spieren van haar anus moeten soepel worden. Om dit te bereiken, moet u de anus zachtjes en ontspannen met uw vingers masseren. Voor gemak en meer comfort kunt u intiem glijmiddel op uw handen en de kont van uw partner aanbrengen.
 • Als het meisje dergelijke strelingen niet weerstaat, kun je verder gaan, dat wil zeggen, geleidelijk de vingers in de anus brengen – de eerste, dan de tweede. Je kunt meerdere vingers tegelijk in de anus dompelen, maar alleen als het plezier geeft aan de partner.
 • Deze voorbereiding moet minstens 10-15 minuten duren. Als je je haast, loop je het risico het meisje pijn te doen met je lul. Met je vingers kun je wrijvingen nabootsen of gewoon de endeldarm van binnenuit masseren en observeren hoe de partner op elke beweging reageert.

Als je het proces van het voorbereiden van de anus op penetratie wilt versnellen, moet je speciale seksspeeltjes gebruiken. Daarnaast maken de apparaten uit de seksshop intimiteit pittiger en spannender..

Mathilde Langevin, Unsplash

Seksspeeltjes ter voorbereiding op anale seks

Het is het beste om met kleine voorwerpen te beginnen. Na verloop van tijd, wanneer de anus goed ontwikkeld en gemakkelijk uit te rekken is, kunt u overgaan op bredere en langere apparaten. Het is belangrijk om niet te vergeten een glijmiddel te gebruiken, zodat alle manipulaties aangenaam zijn voor het meisje..

 • Buttplug. Meestal wordt dit specifieke seksspeeltje door stellen gebruikt om een ​​partner pijnloos voor te bereiden op anale seks. De buttplug wordt een paar minuten voor de geslachtsgemeenschap ondergedompeld in de anus en daar een tijdje gelaten. Dit geeft het meisje de mogelijkheid om te wennen aan het ongewone gevoel van innerlijke volheid en draagt ​​bij aan de geleidelijke uitbreiding van de nauwe opening..
 • Anale kralen. Ook een goede optie om je partner de kans te geven om te genieten van de impact op het anale gebied. Een seksspeeltje bestaat uit meerdere ballen die zijn verbonden door een elastische trekhaak. Als de ballen klein zijn, zal het niet werken om de anus uit te zetten, maar het meisje zal een zee van levendige sensaties krijgen en zal niet langer bang zijn voor anale penetratie.
 • Buttplug met vibratie. Alle seksspeeltjes met een vibratiefunctie kunnen de aangename sensaties van seks of masturbatie vermenigvuldigen. De vibrerende plug zal de partner veel plezier bezorgen en afstemmen om een ​​orgasme te krijgen van anale seks. Er zijn veel zenuwuiteinden in het anale gebied en al deze punten zullen actief worden beïnvloed.
 • Anale stimulans. Als de plug eenvoudig in het lichaam wordt ondergedompeld en in een bepaalde positie wordt gefixeerd, zijn de stimulerende middelen ontworpen om translatiebewegingen uit te voeren. Zo’n seksspeeltje wordt op vrijwel dezelfde manier gebruikt als een gewone dildo, alleen stimuleert het het anale gebied, niet het vaginale gebied. Koop een stimulator met reliëfoppervlak om je vriend (in) meer plezier te bezorgen.
 • Anale visgraat. Ongebruikelijk seksspeeltje in de vorm van een kleine boom. Maar er zitten natuurlijk geen naalden op het product. Wanneer het visgraat in het lichaam wordt ondergedompeld, breidt het geleidelijk, stap voor stap, de spieren van de anus uit. Het belangrijkste voordeel van dergelijke modellen is dat ze zijn gemaakt van dicht materiaal en niet buigen. Dit betekent dat je met behulp van een anale visgraat wrijvingen kunt nabootsen.
 • Anale douche. Dit is een speciaal soort reinigingsklysma. Om het proces van voorbereiding op anale seks leuker en interessanter te maken, is het de moeite waard om het apparaat met verschillende hulpstukken te gebruiken. U kunt de reinigingsprocedure voor het meisje zelf uitvoeren, terwijl u tegelijkertijd haar anus masseert en levendige seksuele ervaringen bezorgt.

Om niet te worden afgeleid tijdens het voorspel en seks, moeten alle benodigde seksspeeltjes, evenals een tube met intiem glijmiddel, binnen handbereik worden gehouden. Laat je vriend vóór intimiteit zien wat je precies gaat gebruiken om je voor te bereiden op anale seks, zodat het niet als een schok voor haar komt.

Ferdinand studio, Unsplash

Hoe u plezier kunt hebben en uw partner geen kwaad kunt doen?

Er moet aan worden herinnerd dat de belangrijkste functie van de anus is om verwerkt voedsel uit het lichaam te verwijderen en geen vreemde voorwerpen op te nemen. Dit betekent echter niet dat je geen seksspeeltjes in de anus kunt steken of anale wrijvingen kunt uitvoeren. Je moet gewoon heel voorzichtig zijn en proberen je partner niet te verwonden..

De anus rekt niet zo goed en snel uit als de vagina. Dat is de reden waarom het, voordat je de kont penetreert, de anale spieren zorgvuldig moet worden ontwikkeld. Alleen dan zal de onderdompeling van de penis in het elastische gat het meisje plezier geven, geen ongemak. De juiste techniek van anale seks, waar je je aan zult houden, is een garantie dat jullie allebei levendige emoties zullen krijgen en het hoogtepunt van seksueel genot kunnen bereiken..

 • Dompel je penis langzaam onder in de anus van het meisje – millimeter voor millimeter. Als de partner zegt dat ze pijn heeft, haast je dan niet om de penis onmiddellijk uit haar lichaam te verwijderen – plotselinge bewegingen zullen het ongemak alleen maar vergroten. Als een meisje onaangename gevoelens heeft, moet u stoppen en een paar seconden wachten tot de pijn afneemt.
 • Steek in geen geval een penis over de volle lengte in de kont van de partner. Sommige vrouwen kunnen helemaal niet het hele mannelijke orgaan accepteren. Ten eerste hoef je alleen maar het hoofd in te brengen en vervolgens langzaam, heen en weer bewegend, de romp in de anus te dompelen. Als je partner je vraagt ​​om te stoppen, gehoorzaam dan – anders kan anale seks bijna eindigen zonder te beginnen.
 • Wanneer je anale wrijvingen begint, beweeg dan soepel en voorzichtig. Als je je vriendin goed kunt ontspannen, zal haar opwinding beginnen op te bouwen – dan kun je versnellen en dieper gaan. Probeer tegelijkertijd andere erogene zones op het lichaam van het meisje te stimuleren – streel de tepels, clitoris, vaginale opening.

De juiste benadering van uw partner en uw bekwame acties kunnen tot een prachtig resultaat leiden – het meisje zal een anaal orgasme kunnen ervaren, dat veel beter is dan het clitoris in termen van de kracht van aangename sensaties. Het belangrijkste teken waarmee het gemakkelijk is om de hoge mate van opwinding van een partner te bepalen, is dat haar kutje wordt gehydrateerd door het vrijkomen van natuurlijke smering..

Valentin Lacoste, Unsplash

Welke pose je moet kiezen?

Om de techniek van anale seks, wanneer je deze gebruikt, voor honderd procent te laten werken, moet je met succes een positie voor intimiteit kiezen. Het vinden van de beste optie werkt alleen op een praktische manier. Er zijn echter verschillende poses die geliefd zijn bij bijna alle liefhebbers van anaal entertainment:

1. Beginners moeten niet experimenteren en iets moeilijks proberen dat fysieke inspanning en uithoudingsvermogen vereist. De beste optie is de laterale ligpositie. Het meisje gaat met gestrekte benen op het bed liggen en jij bent van achteren aan haar gehecht. In deze positie zal de penis zacht en pijnloos de anus binnendringen, en in principe zal het niet werken om hem te diep onder te dompelen.

2. Als u nog nooit anale seks heeft gehad of dit zelden doet, gebruik dan een staande positie. De partner gaat rechtop zitten, laat haar handen rusten op een muur of bijvoorbeeld op een stabiele kast, en je komt van achteren omhoog en omklemt haar heupen met je handpalmen. Deze pose geeft beide partners de mogelijkheid om levendige emoties op te doen. De penis zakt niet helemaal weg in de anus, maar bij elke beweging voel je hoe de sluitspieren stevig in de kop van de penis knijpen.

3. Pose “doggy-style” is perfect voor hete en hectische anale seks. In deze positie heb je de mogelijkheid om een ​​lid tot het einde in de anus in te brengen. Hier is het belangrijk om jezelf te kunnen beheersen en een bepaald ritme aan te kunnen houden, zonder het te versnellen zonder het verlangen van de partner. Dit is vrij moeilijk om te doen, omdat de aanblik van de kont van een vrouw ervoor zorgt dat je snel wilt bewegen en diep wilt gaan..

4. Dezelfde positie “doggy-style” kan enigszins worden veranderd – het meisje staat met haar voeten op de grond en ligt met haar borst op een hoge tafel. Je komt het van achteren binnen. De hoek tussen de benen van uw partner en haar lichaam moet ongeveer 90 graden zijn. Door deze positie kan de penis pijnloos de anus binnendringen en er gemakkelijk naar toe glijden, zonder het meisje het minste ongemak te bezorgen..

5. Als u gewend bent om de liefde te bedrijven in een missionaire positie, dan hoeft u de gebruikelijke positie van de lichamen niet te veranderen. Het is alleen aan te raden om een ​​groot, hard kussen onder de kont van het meisje te leggen. Nog beter – als ze haar benen optilt en ze op je schouders gooit.

6. De positie van de “rijder” is geliefd bij veel vrouwen, omdat je hiermee het hele proces volledig kunt beheersen – zowel het tempo van de bewegingen als de penetratiediepte. Anale seks kan ook in deze comfortabele houding worden beoefend. Jouw rol in deze intimiteit is niet om te voorkomen dat je partner beweegt zoals ze wil, en niet om haar dieper op je pik te planten..

Dit zijn de eenvoudigste posities die even goed werken voor zowel beginners als ervaren liefhebbers. Maar er zijn andere standjes waarin je nog intensere en zoetere sensaties van anale seks kunt ervaren..

Simon Hajducki, Unsplash

Moeilijke posities voor anale seks

Je kunt intimiteit wat pit geven en het nog heter maken met behulp van ongebruikelijke en mogelijk nogal moeilijke seksuele posities. De juiste techniek van anale seks helpt het optreden van ongemak en pijn te voorkomen, zelfs bij moeilijke houdingen..

1. Het meisje zit op een stoel met haar gezicht naar achteren. Haar kont moet iets buiten de stoel uitsteken, alsof ze over de vloer hangt. Je buigt lichtjes je benen en komt je partner van achteren binnen, terwijl je je handen achter de rugleuning van de stoel houdt. In deze positie is het handig om snelle en actieve fricties uit te voeren. De pose is geschikt voor degenen die alle geneugten van anale seks al hebben bedacht en er zoveel mogelijk spanning van willen ervaren.

2. De volgende positie wordt vaak gekozen door aanhangers van BDSM-entertainment. De partner zit op het bed, laat haar billen op de hielen zakken en gaat dan op haar rug liggen. Haar kont komt boven het bed uit. In deze positie zal het voor het meisje moeilijk zijn om te bewegen, dus jij zult de belangrijkste zijn in deze sexy marathon. De clitoris van het meisje zal volledig toegankelijk zijn – je kunt ermee strelen of een vibrerend seksspeeltje gebruiken om het begin van een orgasme voor je partner te versnellen.

3. Als het meisje getrainde benen heeft en je sterke armen hebt, probeer dan anale seks te hebben in een zeer ongebruikelijke positie. Je moet knielen en je partner moet voor je hurken. Je houdt haar met je handen vast voor de billen, laat haar buit niet op de grond vallen, en ze zit op de penis, heen en weer of op en neer bewegend.

4. Anale seks in de cowgirl-positie kan ongelooflijk opwindend en lief zijn als het meisje met je gezicht naar je voeten zit. Deze pose is goed omdat de partner de mogelijkheid heeft om je anus te stimuleren met behulp van een anale stimulator of bijvoorbeeld anale kralen. Je kunt je vriendin met haar rug op je leggen of haar naar voren kantelen, genietend van de schoonheid van haar sexy kont.

5. Als jullie beiden van comfort houden, maar afwisseling in bed willen, kies dan een eenvoudige maar ongebruikelijke houding: een man die achter een partner rijdt. Het meisje ligt met gestrekte benen op haar buik. Je zit op haar als een paard. Het belangrijkste hier is om je aan te passen aan de bewegingen, zodat het lid tijdens het wrijvingsproces niet uit de anus valt.

Anastasiia Boivka, Unsplash

Wil anale seks een integraal onderdeel worden van je intieme leven met je vriend (in), dan moet je niet zozeer letten op je plezier als wel op de tevredenheid van je partner. Hoe aangenamer de sensaties van een meisje in het proces van anale intimiteit, hoe vaker ze akkoord gaat met seksueel amusement van dit formaat.