Hand gebreid chocolade kitten

Vreemde dingen waar vrouwen van houden.

Er zijn vrouwen die zich graag met professioneel boksen bezighouden, en er zijn mannen die enthousiast borduren met zijde op mousseline. Maar nu hebben we het er niet over. Nu hebben we het over wat de overgrote meerderheid van de vrouwen op deze planeet eigenlijk dierbaar is. Na het lezen van de volgende lijst zul je vrouwen beter begrijpen, en misschien zal deze kennis ooit nuttig voor je zijn..

1. Lichtroze kleur

Als kind geven ze de voorkeur aan een rijk, ronduit schreeuwend roze, dat eigenlijk in framboos verandert, maar met de leeftijd neemt hun smaak af. Ooit het tandvlees gezien van iemand met ernstige bloedarmoede? Dit is ongeveer de schaduw die de meisjes in een staat van stille extase brengt. Er wordt aangenomen dat ze deze voorkeuren hebben geërfd van hun archaïsche overgrootmoeders, die, door te verzamelen, hun kansen en de overlevingskansen van hun nakomelingen verbeterden, als ze de roze kleur van rijpend fruit en bessen van ver konden opmerken, en ook sneller reageerden. op dit smakelijke signaal. Het gen voor een verhoogd vermogen om roze tinten te herkennen, wordt blijkbaar alleen van moeders op dochters overgedragen, maar we zijn niet beledigd, toch? En over het algemeen gaat het met kleurbepaling bij vrouwen beter dan bij mannen. Er zijn praktisch geen kleurenblinde mensen onder hen en het palet van hun wereldperceptie is rijker vanwege het vermogen om de meest subtiele nuances in tinten te onderscheiden.

In 1931 merkte Robert Frank, de maker van de hormonale theorie van het ontstaan ​​van het premenstrueel syndroom, op dat hypoglykemie (een verlaging van de bloedglucosespiegels), die ongeveer een week voor het begin van de menstruatie aanhoudt, wordt waargenomen bij bijna de helft van de vrouwen. Dus hebben ze de hele week taarten, karamels, die lange gestreepte dingen met vanille en slagroom gegeten. En dit is een volkomen normale reactie van een persoon met hypoglykemie, die een dessertmenu onder zijn neus heeft geplakt. Natuurlijk komen zoete tanden bij mannen veel minder vaak voor, onze fysiologie fluistert minder actief in ons oor: “Wel, eet de taart!”

Wat een vrouw NIET wil

. Bekijk teamsporten

Goed gecoördineerd teamwerk, waarbij verschillende ongelijksoortige individuen worden omgevormd tot een enkel gevechtsvoertuig … Nee, dit is zij, een onverbeterlijke individualist, die geïnteresseerd is in de laatste plaats. Een meisje kan wortel schieten voor “de onze”, maar ze zal het wonder van zo’n transformatie niet echt kunnen waarderen.

. Om naar benzine te ruiken

De overgrote meerderheid van de mannen vindt de geur van benzine aangenaam. De overgrote meerderheid van de vrouwen is misselijk.

. Kijk in de ogen van een persoon die haar onaangenaam vindt

Vrouwen zijn minder goed bestand tegen oogcontact met de vijand vanwege hun grotere inlevingsvermogen – empathie. Ze wil zich gewoon niet zoals hem voelen, zelfs niet voor een fractie van een seconde..

. Discotheken in de volgende kelder

Overgevoeligheid voor trillingen bij vrouwen manifesteert zich tientallen keren vaker.

Zelfs in hun kinderjaren houden jongens veel meer van apen dan van meisjes in het algemeen, omdat xenofobie van soorten hoger is bij bijna alle soorten vrouwtjes. Apen lijken te veel op mensen, maar zonder mens te zijn, veroorzaken ze xenofobe angsten die bijvoorbeeld noch een giraffe, noch een krokodil kan produceren..

Vrouwen hebben een lagere decibeldrempel die ze zonder ongemak kan verdragen.

3. Kleine dingen

Nee, dit is niet weer een kalmerende redenering over het onderwerp “Grootte doet er niet toe”. Het gaat erom waarom vrouwen van miniaturen houden: poppenhuizen op een schaal van één op honderd, kleine beeldjes van schele eenhoorns en allerlei kleine dingen. De lange horizontale as van de cornea-ellips is bij vrouwen gemiddeld korter dan bij mannen, en misschien is het daarom gemakkelijker voor hen om hun blik te richten op kleine voorwerpen die zich dicht bij elkaar bevinden – grofweg om over te schakelen naar microfocus. En hoewel er onder mannen ook ambachtslieden zijn die vlooien beslaan en gedichten over rijstkorrels schrijven, zijn er nog steeds veel minder dan vrouwen die graag kleine patronen borduren die nauwgezet werk vergen of theepotten voor dwergen uit keramiek maken..

4. Zorg voor kamerplanten

Vreemd genoeg lijkt het erop dat de landbouw niet door Kaïn is uitgevonden, zoals het in de Bijbel staat, maar door zijn vrouw. In de meeste primitieve stammen – van de Noord-Amerikaanse Indianen tot de Afrikaanse Bosjesmannen – zijn in ieder geval alleen vrouwen betrokken bij tuinieren. In overeenstemming met deze interessante antropologische waarneming is het feit dat de overgrote meerderheid van oude afbeeldingen met betrekking tot plantenteelt worden vertegenwoordigd door vrouwelijke afbeeldingen. Mannen verschijnen alleen op hen met de ontwikkeling van de samenleving, de overgang naar meer geavanceerde vormen van landbouw en de opkomst van proto-staten. En elke ervaren opvoeder voor kinderen zal bevestigen dat meisjes, zelfs heel jonge, veel meer geïnteresseerd zijn in de zorg voor bloembedden, wortels water geven, bonen in een doek laten spruiten en andere traditionele landbouwactiviteiten voor kinderen. Dus als een meisje met een gasmasker elk blad van een groene freak die in een vuilnisbelt wordt gevonden twee uur lang met duur gif afveegt, omdat het arme ding wordt gekweld door een spint, probeer dan niet een beroep te doen op haar gezond verstand. Ze bevredigt nu haar diepe instincten en is doof voor de stem van de rede.

5. Dieren met voorhoofd en ogen

De verhoudingen van het gezicht van een kind zijn heel anders dan de verhoudingen van een volwassene: kinderen hebben grotere ogen, een groter voorhoofd, gezwollen wangen en een kortere en smallere kin. We classificeren dergelijke verhoudingen automatisch als tekenen van een welp, dat wil zeggen, een wezen dat bescherming en zorg nodig heeft. En natuurlijk reageren vrouwen beter op deze behoeften dan wij, en dit antwoord strekt zich ook uit tot dieren die toevallig vergelijkbare proporties hebben – bijvoorbeeld katten, konijnen, wasberen. Bovendien veroorzaken deze harige simulatoren zelfs nog meer meisjesachtige genegenheid dan een mensenkind: hun kinderachtige trekken zijn meer uitgesproken.

6. Handgebreide truien

Te oordelen naar de commentaren op de site “Knit Together” en anderen vinden het leuk, wordt de vrouwelijke vreugde in met de hand gebreide dingen veroorzaakt door de volgende drie omstandigheden:

1. “Elk van deze dingen is absoluut uniek. Zelfs merkkleding gemaakt door een kleermaker wordt nog steeds gemaakt van kant-en-klare stoffen, en alleen gebreide kleding is volkomen uniek. “.

2. “Ze zijn echt.” MAXIM verbindt zich er niet toe te beweren dat het de essentie van de definitie volledig begrijpt, noch volgt het gewoonlijk de verklaring dat dingen die in een fabriek worden gemaakt “levenloos” zijn..

3. “Elk knoopsgat moet met zorg en liefde worden gebreid. Daarom is het beter om zelf te breien en niet kant-en-klaar te kopen bij de ambachtsvrouwen, aangezien je nooit weet wat een vreemdeling tegen zichzelf fluisterde tijdens het breien. ” MAXIM, nogmaals, weet niet hoe zo’n gefluister dreigt uit te lopen (tenzij, natuurlijk, woorden als “Hier zijn nog eens duizend pestbacillen die we in de linkermanchet regelen”).

Laten we dus maar toegeven: vrouwen houden van handgebreide kleding – zonder diepgaand begrip van de redenen voor deze verslaving..

7. Vervelende puistjes eruit persen

Het verbeterde vermogen om naar kleine voorwerpen te kijken, waarover we hier al hebben geschreven, maakt van de strijd tegen acne en paling een spannende jacht op meisjes, of beter gezegd: geologische verkenning. (Kun je je voorstellen hoe betoverend het eruit zou zien als je zowel het puistje als de nagel duizend keer zo zou vergroten?) Tevredenheid veroorzaakt hier een onmiddellijk effect van blootstelling aan een vervelend voorwerp – het mechanisme is gedeeltelijk hetzelfde waardoor je tonnen wegsnijdt van vervelende monsters in computerspellen. Bij sommige meisjes is het afknijpen van acne echter een van de symptomen van psychose, uitgedrukt in het verlangen naar zelfbeschadiging. Zulke enthousiastelingen kunnen regelmatig hun gezicht krabben totdat ze bloeden – totdat familieleden en vrienden beseffen dat de schoonheid niet de hulp nodig heeft van een dermatoloog, maar van een psychiater. Dit gebeurt ook bij mannen, maar ongeveer tien keer minder vaak. De hunkering naar zelfbeschadiging bij mannen heeft meestal meer brutale vormen, en we hakken liever ons been af ​​of steken onze hand met een mes dan onze neus voor een spiegel te drukken, weelderig huiverend van zelfafkeer.

8. Zijde, fluweel en pas gestreken katoen

De concentratie van zenuwuiteinden in de kussentjes van vrouwelijke vingers verschilt niet van die bij mannen, maar het gaat allemaal om de diepte van het optreden. We moeten lang voelen op een object met een prettige, intrigerende structuur van zenuwuiteinden om hetzelfde wow-effect te bereiken dat de gemiddelde vrouw zal bereiken door slechts lichtjes met haar vingertoppen over dit object te bewegen. Trouwens, alles is niet beperkt tot de vingertoppen: zijde dragen, sabel- en verenboa’s inpakken, je wangen wrijven op een stapel gewassen linnen, zoals huisvrouwen graag doen in reclamefragmenten – ze komen allemaal uit dezelfde opera..

9. Temperatuur op 25,5 graden

Onderzoekers ingehuurd door Electrolux, dat onder andere airconditioners produceert, bestudeerden de comfortparameters voor verschillende bevolkingsgroepen en ontdekten dat vrouwen de temperatuur bij 25,5 graden Celsius als aangenaam beschouwen, terwijl dit voor mannen drie graden lager is..

10. Trieste, domme, harige kinderen

Dario Mestripieri, hoogleraar Vergelijkende Antropologie aan de Universiteit van Chicago, houdt ervan vreemde experimenten uit te voeren, ofwel om erachter te komen hoe mensen op resusapen lijken, en vervolgens om de moderne ideale maatstaven van mannelijke en vrouwelijke schoonheid te bepalen (Keanu Reeves er lijkt in beide categorieën gewonnen te hebben). Een minder bekende, maar zeer leerzame ervaring van de hoogleraar was dat honderd vrouwelijke proefpersonen video’s keken en op knoppen drukten als een afbeelding die ze leuk vonden in het frame verscheen. Naar verwachting werden schattige kittens en puppy’s de absolute leiders. Mensenkinderen namen de derde plaats in, en de beelden van stille en verdrietige kinderen met dik haar profiteerden. Kale jonge huilers en giechelende baby’s veroorzaakten niet veel genegenheid bij de proefpersonen.

11. Wereldvrede

Volgens de gegevens die worden aangehaald in het leerboek over criminologie, uitgegeven door academicus VN Kudryavtsev en professor V.E. Eminov, werd van het totale aantal moorden in ons land slechts 7% gepleegd door vrouwen. Het percentage geweldsmisdrijven gepleegd door vrouwen in het algemeen is hoger, maar nog steeds meerdere malen lager dan mannelijke indicatoren. Bij het peilen van het publiek naar hun favoriete filmgenres, geven vrouwen traditioneel drie keer minder vaak hun liefde voor actiefilms aan dan mannen, terwijl films over de oorlog voor hen vier keer minder interessant zijn dan wij. Aan de andere kant zijn vrouwen in bijna alle landen van de wereld twee keer zo waarschijnlijk als wij bij anti-oorlogsbijeenkomsten (als je geen moslimlanden neemt, waar de straatactiviteiten van vrouwen vaak helemaal niet zo zijn).

Deze vrouwelijke vreedzaamheid is enigszins in strijd met de onder etnografen algemeen aanvaarde theorie dat het tijdperk van het matriarchaat, in welk gebied de zaken ook plaatsvonden, altijd barbaars was dan het patriarchale systeem dat ervoor in de plaats kwam. Het was bijvoorbeeld het matriarchaat dat werd gekenmerkt door massale opofferingen van kinderen, die geleidelijk werden verboden tijdens de overgang naar de patriarchale traditie. W. Graves levert in zijn “Myths of Ancient Greece” echter bewijs dat matriarchie in het algemeen alleen mogelijk werd doordat vrouwen, die een aanzienlijk deel van de pasgeboren jongens uitroeiden, het aantal sterke en agressieve mannen tot een minimum brachten en hen daarom verder konden beheersen. .. Toegegeven, dit maakte matriarchale stammen kwetsbaar voor de invasie van buitenaardse wezens van stammen waarin dergelijk anti-mannelijk fokwerk niet werd uitgevoerd..