Hoe een meisje te fokken voor een pijpbeurt?

Inhoud

Josh Pereira, Unsplash

Hoe je Cooney voor een meisje doet?

De gedachten van meisjes bij de eerste pijpbeurt

Intimiteit zonder orale seks is saai. Natuurlijk kun je plezier krijgen en zelfs een orgasme krijgen, maar je zult niet het hele scala aan levendige emoties kunnen ervaren die een hoogwaardige pijpbeurt, gemaakt met liefde of op zijn minst ijver, geeft..

Rimpelt je vriendin haar neus als je haar uitnodigt om haar lul te likken? Ze wijst orale seks categorisch af en weigert je intieme organen aan te raken met haar tedere lippen? Daar zijn beslist redenen voor. Je moet eerst begrijpen waarom het meisje niet wil pijpen. Dan heb je alle kans om met de kakkerlakken in haar hoofd om te gaan, of liever, om ze allemaal te vernietigen..

Waarom weigert ze te pijpen??

De eerste en belangrijkste reden is dat je haar niet behaagt met wederzijdse liefkozingen, dat wil zeggen dat je geen beffen doet. Bijna alle meisjes zijn er zeker van dat de tegenstanders van Cooney egoïsten zijn die alleen aan zichzelf denken en vrouwen uitsluitend zien als een middel om seksueel genot te verkrijgen. Maar er zijn ook andere redenen:

  • Ze is zo opgevoed. Er zijn nog steeds ouders die hun jonge dochters een afkeer van seks bijbrengen. Daardoor groeien meisjes uit tot vrouwen die ervan overtuigd zijn dat alles wat met seks te maken heeft vulgair, smerig en beschamend is. Ze hebben liever seks in het donker en zijn niet bepaald happig op een orgasme. Er kan natuurlijk geen sprake zijn van mondeling amusement..
  • Negatieve ervaring. Niet alle mannen nemen een blowjob van een vrouw cadeau. Sommigen behandelen meisjes die instemmen met gedurfde strelingen als goedkope dingen die geen respect verdienen. Als je vriendin ooit zo’n boer heeft ontmoet, is het niet meer dan normaal dat ze weigert je te pijpen – ze is bang dat je haar niet meer respecteert.
  • Slechte geur. De geslachtsdelen geven een bijzondere geur af. Het is best aangenaam, maar alleen als de persoon hygiënisch is en regelmatig een douche neemt. Maar de ongewassen penis, evenals het scrotum en perineum, veroorzaken walging bij vrouwen. Er zijn maar weinig meisjes die een penis willen kussen die een nare, verstikkende geur afgeeft.
  • Bang om sperma in haar mond te krijgen. Natuurlijk vindt elke man het leuk als zijn partner zijn sperma graag accepteert. Maar niet alle meisjes zijn opgetogen over de smaak van sperma. Sommigen kunnen het niet alleen niet doorslikken, maar kunnen het zelfs niet in hun mond houden vanwege het naderende braken. Tegelijkertijd begrijpen ze perfect dat het onaangenaam is voor een man om naar het verwrongen gezicht van zijn vriendin te kijken wanneer ze zich onmiddellijk na zijn orgasme naar de badkamer snelt om al deze rotzooi snel uit te spugen..
  • Het windt haar niet op. Meisjes willen ook plezier beleven aan seks – en niet in delen, maar zoveel mogelijk. Maar pijpbeurt wekt niet alle eerlijkere seks op. Sommigen zijn het hier alleen mee eens in het belang van de geliefde man, om hem een ​​plezier te doen. Anderen zijn niet zo tactvol, dus weigeren ze te strelen waar ze beiden geen plezier aan beleven..

Nu je weet wat de mogelijke redenen zijn voor de onwil van je vriendin om je oraal te strelen, zal het gemakkelijker voor je zijn om haar te fokken voor een pijpbeurt. Het is geweldig als je begrijpt wat haar precies van orale seks afzet. Maar als ze er niet over wil praten, en je kunt het zelf niet raden, verander dan je tactiek. Je hoeft het arme meisje niets af te persen, het zal de relatie alleen maar verpesten. Maar wat moet je dan doen? Om haar ervan te overtuigen dat pijpen cool en aangenaam is en haar in jouw ogen verheft.

Waar te beginnen?

Je moet beginnen met gesprekken. Maar dit mogen geen saaie gesprekken zijn met vragen: “Wat maakt je bang aan orale seks?” of “Misschien kunnen we praten over onze problemen in bed?” Nee, dit helpt allemaal niet. Communicatie moet informeel zijn. Je hoeft haar niet te ondervragen en te proberen de oorzaak van het probleem te achterhalen, dat heel diep begraven kan worden..

Laat haar zien hoe dierbaar ze voor je is (zelfs als ze dat niet is). Complimenten, cadeautjes, zachte knuffels – ze werken allemaal heel goed. Maar dit is niet genoeg. Ze moet geloven dat een pijpbeurt voor jou niet alleen een element van seks is, maar iets buitengewoon sensueels, waardoor een man en een vrouw dichter bij elkaar komen..

Nodig haar uit om haar erotische fantasieën te delen. Laat haar praten over wat ze aan seks mist. En dan haar verlangens vervullen. Stel geen voorwaarden – jij voor mij, ik voor jou. Alles moet natuurlijk zijn. Geef haar in bed waar ze van droomt. En vertel ons dan over je geheime fantasieën. Het is geweldig als pijpen je meest ongevaarlijke wens is in vergelijking met de rest. Dan zal ze hem zeker kiezen en je aangenaam maken met haar ondeugende tong..

En het eenvoudigste is dat je haar cunnilingus moet doen (als ze het niet erg vindt, is het voorbij). Dit is de gemakkelijkste manier om een ​​meisje te bedriegen voor een pijpbeurt. In dit geval kunt u zelfs doen zonder te praten. Eerst streel je haar mondeling, maar zo dat ze in de zevende hemel is. Als je alles efficiënt doet, zal ze hoogstwaarschijnlijk zelf de wens uiten om je op dezelfde manier te bedanken. Als laatste redmiddel, vraag haar ernaar, het is onwaarschijnlijk dat het meisje, na het plezier dat ze van jou heeft gekregen, zal weigeren om het te doen..

Harry Cunningham, Unsplash

Praktische methode

Als je niet van cunnilingus houdt, en praten drijft je depressief, probeer haar dan tijdens intimiteit over te halen om te pijpen. Maar eis niet en forceer niet. Handel tactvol maar doelgericht.

  • Begin met zachte kusjes – bedek haar nek, borst en buik ermee. Let op erogene zones. Als je haar vulva niet met je lippen wilt aanraken, doe dat dan met je vingers. Je kunt ook seksspeeltjes gebruiken, zoals een vibrator of clitorisopzetstuk. Je moet haar prikkelen, maar niet zozeer dat ze eiste om haar onmiddellijk tot een orgasme te brengen.
  • Een belangrijk punt – uw geslachtsdelen moeten perfect schoon zijn. Het is fijn als je samen gaat douchen en je vriendin met eigen ogen ziet dat de penis goed gewassen is. Vraag haar om je “vriend” te strelen. Zelfs als ze het doet met haar vingers, niet met haar lippen, laat zien dat je onaards plezier krijgt – je kunt zelfs kreunen.
  • Beknibbel niet op genegenheid. Laat haar voelen dat je van haar houdt en haar volledig en volledig wilt, en hijzelf is bereid om zich spoorloos aan haar over te geven. Leg je vriend op de rug en kus haar buik, en ga dan een beetje hoger – naar de tepels. Ga dan naar de lippen. En zo zal je penis geleidelijk voor haar rode gezicht komen te staan. Maar verwacht niet dat ze meteen haar lippen om hem heen slaat en een hete pijpbeurt begint.
  • Veeg met je pik over haar gezicht. Vergeet niet om lieve woorden te fluisteren. Blijf haar prikkelen met complimenten en je onregelmatige ademhaling. Als het de eerste keer niet werkt, herhaal het dan helemaal opnieuw. Misschien moet je haar poesje toch kussen. Maar dit kan terloops worden gedaan, terwijl je haar clitoris en tepels streelt met je vingers..
  • Als al het andere faalt, en ze zich koppig afkeert van je opgewonden penis, ga dan voor de truc. Nodig haar uit om een ​​vleugje pit toe te voegen aan intimiteit – gebruik slagroom of ijs. Breng zoetheid aan op elkaars lichaam en lik erotisch. Laat het eerst ‘onschadelijke’ delen van het lichaam zijn – borst, nek, buik. En dan kun je alvast door naar het meest aangename. Het is onwaarschijnlijk dat een opgewonden vriendin zal weigeren de geurige crème van je staande penis te likken.

Als het meisje uiteindelijk blijkt te ontbinden voor een pijpbeurt, gedraag je dan niet als een egoïst. Het is niet nodig om zelfgenoegzaam te zijn en neer te kijken op je vriend. Je moet haar laten zien dat je nu nog hechter bent geworden, en voor jou, zo niet een godin, dan een ongelooflijk sexy vrouw waar je dol op bent.

Kal Visuals, Unsplash

Rollenspel

Er is nog een goede manier om een ​​meisje over te halen orale seks te hebben. Maar het resultaat hangt meer van haar af dan van jou. Als ze houdt van de spanning in bed en vatbaar is voor masochisme, gebruik haar verlangens dan voor je eigen doeleinden – bied aan om verkrachting te spelen.

Veel meisjes dromen er stiekem van om in de sterke handen van een maniak te zijn. U kunt deze droom laten uitkomen. En als het op oefenen aankomt, zal ze alles moeten accepteren wat je doet, inclusief orale seks. Alleen om van tevoren alle nuances van het rollenspel te bespreken, anders kan onschuldig plezier in echte verkrachting veranderen, en dit is al een overtreding van de wet en dreigt met een gevangenisstraf.

Verzin een stopwoord. Je vriendin krijgt de gelegenheid om het tijdens het spel uit te spreken, en dan moet je stoppen. Maar je hoeft het alleen als laatste redmiddel te zeggen – als er een bedreiging voor de gezondheid is of als er een paniekaanval plaatsvindt..

Wees de eerste keer niet bijzonder gruwelijk. Wees een aanhankelijke maar meedogenloze maniak. Ze zou verrukt moeten zijn, niet teleurgesteld in jou. Bind haar handen vast of draag een blinddoek. Streel, kus, pak het bij het haar. Maar doe geen pijn (tenzij je al heel lang BDSM-seks beoefent).

Hoe je een garantie krijgt voor een regelmatige pijpbeurt?

Het is niet genoeg om haar eenmaal over te halen tot orale seks. Een meisje breken voor een pijpbeurt is niet moeilijk, het is veel moeilijker om ervoor te zorgen dat ze het opnieuw wil doen. Om dit te doen, moet je je de allereerste keer correct gedragen, zodat je vriendin pijpen associeert met liefde en passie, en niet met vernedering en wrok..

Laat haar de baas zijn

Laat haar beslissen in welke positie je het gaat doen. Stel dat u op uw gemak op bed wilt liggen en in de zoete sensaties wilt duiken. Maar als ze je vraagt ​​om op de grond te gaan zitten om voor je neer te knielen, doe dan wat ze wil. Wanneer pijpen een gewoon onderdeel van je intieme leven wordt, kun je het script veranderen en orale seks in verschillende posities proberen..

Ze moet ook verhuizen. Je kunt maar beter bevriezen en haar de volledige controle over de situatie geven. Het is niet nodig om je handen op haar hoofd op je penis te leggen of haar tegen het kussen te drukken en je “vriend” heerlijk in haar mond te drijven. Als ze dit voor de eerste keer doet, is ze hoogstwaarschijnlijk bang en bezorgd. Het kost haar tijd om te ontspannen en te leren hoe ze een diepe, volledige pijpbeurt kan geven.

Josh Pereira, Unsplash

Wees niet stil

Meestal gaan meisjes akkoord met een pijpbeurt, niet omdat ze veel plezier uit dit proces halen, maar om hun partner plezier te geven. Het is buitengewoon belangrijk voor uw vriendin, die eindelijk betrokken is bij deze seksuele onderneming, om te weten dat u tevreden bent met haar daden. Ze wacht op een reactie op haar inspanningen. Dus je moet haar laten zien dat je van haar tong houdt en in het algemeen heb je je nog nooit zo goed gevoeld in bed met een vrouw..