Hoe een verbluffend gelijktijdig orgasme te bereiken

Inhoud

Na het lezen van dit artikel kun je een ijskoude partner, zoals droogijs, gemakkelijk veranderen in een probleemloos complex voor geautomatiseerde levering van orgasmes..

De techniek van gelijktijdige coïtus, of – in een meer academische vertaling – “seksuele gelijkheid”, werd in 1988 uitgevonden door de Amerikaanse psychotherapeut Edward Eichel. Aanvankelijk probeerde hij niet voor zichzelf, maar om de problemen binnen het gezin van Amerikaanse stellen op te lossen. Terecht in de overtuiging dat slechte seks de emotionele gehechtheid van echtgenoten vernietigt, kwam de dokter tot een onverwachte conclusie: en goede seks versterkt waarschijnlijk!

Eichel overwoog hoe hij zijn patiënten kon helpen en besloot een universele manier van seks te creëren, die een orgasme voor beide partners tegelijk garandeerde. Aanvankelijk kwam hij tot de conclusie dat de belangrijkste voorwaarden voor goede seks lichtheid, zachtheid en traagheid kunnen zijn..

Hoewel Eichel een lichte, zachtaardige en niet-gehaaste arts was, was hij een mannelijke arts. Daarom benaderde hij de oplossing van het probleem niettemin als een man. Wat garandeert een honderd procent orgasme voor een gewone man? Dat klopt, ritmische stimulatie van de penis. Hoe zit het met een gewone vrouw? Juiste mannelijke antwoord: ritmische stimulatie van de penis. Maar voor vrouwen – dat is het probleem! – Het is niet. Maar er is een clitoris. Dit betekent dat het nodig is om patiënten te leren seks te hebben, zodat de clitoris continu en nauw contact krijgt met een geïmproviseerd stimulerend middel. Bijvoorbeeld … Hier is het! Zeker! Met een penis! Dit is hoe de techniek werd geboren, die we in het artikel zullen afkorten als TPR..

Egaliseer, bij aandacht!

Naast de al genoemde lichtheid, zachtheid en traagheid heeft TPR nog andere voorwaarden: een juiste houding, beperkte beweging van partners, gecontroleerde druk en volledig contact van de geslachtsorganen. Met de pose is alles eenvoudig: het is zelfs bij missionarissen bekend als “missionaris”, hoewel enigszins gewijzigd.

De verandering is volgens dr. Edward als volgt: na het beheersen van de LBP heeft een man niet het recht om willekeurig op een vrouw te liggen, maar plaatst hij zijn bekken direct boven het bekken van de vrouw. Tegelijkertijd drukt hij dapper, maar stevig zijn schaambeen tegen het deel van het lichaam van de partner met dezelfde naam.

De schaamstreek is dus constant in contact en de basis van de penis stimuleert de clitoris. Moet ik toevoegen – gemakkelijk, zacht en niet gehaast …

Trouwens, als u gewend bent om boven een vrouw in missionarishouding uit te torenen, uw handen of ellebogen op de matras te laten rusten of op de tweede vrouw die onder de eerste ligt, maak dan van deze gewoonte af..

Met deze uitgangspositie krijg je een zekere bewegingsvrijheid. Het risico bestaat dat u zich losmaakt van de mensen en de stimulatie van de clitoris verstoort. Het vrouwelijk orgasme lacht koket en maakt meteen een pen van je. Daarom, voor uw eigen bestwil, lig stil en maak geen bewegingen tijdens de coïtus, behalve die welke hieronder specifiek worden genoemd..

Laat de boot niet schommelen

Het belangrijkste verschil tussen TPR en gewone seks, iets eerder uitgevonden, was de volledige afwijzing van wrijvingen. Eichel en zijn volgelingen schreven dat partners zouden moeten zijn als “een boot die in de armen van lichtgolven ligt” (sorry voor deze poëzie, ze zijn niet van ons; we haten ook mensen die dat zeggen).

Laten we het vertalen in de taal van aardbewoners: de man die bovenop ligt, oefent geen druk uit op de vrouw met het hele karkas, maar probeert het lichaamsgewicht te verdelen op een manier die voor haar comfortabel is. Dit wordt bereikt door het lichaam iets opzij te schuiven. Dus je hoofd (we bedoelden je al die tijd correct met de man?) Ligt op het bed naast het hoofd van de vrouw.

Vergeet voor het geval niet dat uw bekken in deze boot zich direct boven het bekken van uw partner moet bevinden. Voordat de geslachtsgemeenschap begint, mag ze haar benen voorzichtig spreiden. Dit hoeft echter niet te stoppen. Als je merkt dat je binnen bent, zijn de volgende acties volledig correct en zelfs aanbevolen voor een vrouw: wikkel je benen weelderig om de achterkant van je dijen en plaats je voeten op je kuitspieren.

BELANGRIJK!

Tijdens de seks moet je je handen zo stil mogelijk houden, dus het maximale dat je er meteen mee kunt doen is elkaar omhelzen.

Dubbel fixeermiddel

Volgens Eichel helpen de geweven benen van partners hen om een ​​soort ‘strakke bekkenzorg’ te behouden. Ter verduidelijking: ontspannen en verwarde ledematen verminderen het risico om op een cruciaal moment van haar bekken af ​​te glijden..

Eichel raadde partners ook aan elkaars hand vast te houden. Dit zorgt voor nog meer blokkering van onnodige bewegingen en helpt om volledig te focussen op de bekkenvibraties. Vooruitkijkend, willen we u waarschuwen dat “volledig” een woord is, om zo te zeggen, voor groei. Noch de eerste, noch de tweede keer zult u waarschijnlijk falen..

Op weg naar een wederzijds gegarandeerd orgasme, zullen jullie twee een reeks mislukkingen en dwaze gegiechel doormaken. Maar het is het waard. Hoe verloopt de reguliere seks tenslotte? De man voelt de nadering van een orgasme en versnelt, terwijl de vrouw haar bewegingen liever vertraagt. Asynchroon handelen, niet in orde, partners, volgens de dokter, missen de kans om echt plezier te bereiken en uiteindelijk tevreden te zijn met een surrogaat, dat wordt aangezien voor een orgasme. Daarentegen bewegen alle paren die bekend zijn met Aichel synchroon en soepel, zowel voor als na een orgasme..

Dankzij het behoud van het ritme jagen deze gelukkigen niet één voor één de schaduw van het orgasme na, maar stijgen ze samen op naar de warme hemel bewoond door stralende engelen van stralend seksueel geluk. Of zoiets. “De overgang van vrijwillige bewegingen voorafgaand aan een orgasme naar reflexbewegingen die typisch zijn voor een orgasme, is volledig gecontroleerd”, schrijft Eichel in zijn boek Perfect Match: Mutual Commitment, Monogamous Passion and New Intercourse Technique. “Dit vergroot de mogelijkheid van gelijktijdig orgasme enorm.”.