Hoe voorkom je dat je impotent wordt?

Er zijn veel factoren die het succes en de duur van het seksleven van een man negatief kunnen beïnvloeden..

Hoogstwaarschijnlijk dacht bijna elke man na over wat hij moest doen om zijn seksuele functie zo lang mogelijk te behouden en om zelfs op oudere leeftijd seks te kunnen hebben. Maar als je erover nadenkt, dan heeft de natuur een man bij zijn geboorte al alles gegeven wat hij nodig heeft voor een lang seksueel leven, en dit geconsolideerd tijdens zijn puberteit..

Een gezonde tiener heeft dus alles wat nodig is voor een lang seksueel leven: een hoog testosterongehalte, gezonde bloedvaten en spieren. Ons doel is om het niet te bederven. Daarom zullen we in dit artikel beschrijven wat niet wordt aanbevolen om de situatie niet te verergeren..

Op dit moment zijn er veel mythes dat het eten van noten, zure room en soortgelijk voedsel de seksuele functie verbetert. Dit heeft op geen enkele manier invloed op de seksuele functie als u een uitgebalanceerd dieet volgt..

Tegelijkertijd heeft de consumptie van fastfood een negatief effect, wat kan leiden tot zwaarlijvigheid, wat een van de belangrijkste factoren is bij het optreden van erectiestoornissen en een afname van het libido. Dus als je een snackliefhebber bent, of je hebt het gewoon nodig, dan kun je het beste appels, peren, groentesalades eten, maar geen frites en sandwiches..

U moet proberen vette voedingsmiddelen uit uw dieet te schrappen, niet alleen omdat het kan leiden tot overgewicht, maar ook omdat het veel cholesterol bevat, wat kan leiden tot schade aan de bloedvaten van de geslachtsorganen..

Tijd die u op weg van en naar het werk in langdurige files doorbrengt, kan leiden tot stagnatie van bloed in de bekkenorganen, en zittend werk kan uw toestand verergeren. Met inbegrip van het vermelden waard is de lange tijd doorgebracht achter de computer thuis en op het werk, en de factor die het seksuele functioneren beïnvloedt, is verre van straling, maar een lange zithouding..

Daarom, als een man meer dan twee uur zittend doorbrengt, moet hij ongeveer vijf tot zeven minuten pauze nemen om te lopen, terwijl het raadzaam is om thuis te stoppen met het gebruik van een computer, of op zijn minst de tijd dat hij zit te beperken. op zijn scherm. Tegelijkertijd is het noodzakelijk om er een regel van te maken om twee of drie keer per week naar de sportschool te gaan, 1-2 uur te trainen, maar tegelijkertijd zonder zware belasting.

Roken veroorzaakt onherstelbare schade aan een erectie, daarom is het de moeite waard om deze slechte gewoonte op te geven. In grote steden is de luchtverontreiniging zo groot dat deze factor al een negatief effect heeft op het seksueel functioneren. Daarom raden we je aan om zoveel mogelijk tijd in de natuur door te brengen..

Chronische stress, of het nu gaat om stress op het werk of thuis, leidt ook tot een verminderde seksuele functie en ’s avonds verlichten van stress met alcohol heeft ook een negatief effect op het lichaam. Daarom is het de moeite waard om te leren los te komen van problemen en, als u op vakantie of thuis bent, alle problemen te vergeten..

Het is de moeite waard om meer tijd door te brengen met slapen en ontspannen in het weekend. Probeer een paar keer per jaar op vakantie te gaan en schakel tegelijkertijd alle communicatie uit. En wil je toch alcohol drinken, dan is het beter om dit te beperken tot eens in de twee weken..

En een andere belangrijke factor die het behoud van seksuele functie beïnvloedt, is het voeren van een regelmatig seksleven, dit is erg belangrijk, ook op oudere leeftijd. Tegelijkertijd moet u niet bang zijn voor mogelijke mislukkingen, u niet wegduwen of u dwingen om niet-geteste middelen te gebruiken, in het geval dat u problemen heeft, is het beter om hulp te zoeken bij specialisten.

In ons centrum krijgen gediplomeerde urologen afspraken die u, dankzij het gebruik van nieuwe technieken, zullen helpen uw seksuele gezondheid terug te krijgen..

We hebben 24 uur per dag telefoonnummers om op te nemen (bellen is gratis).

U kunt zich ook aanmelden door onze website te bezoeken: www.onlyclinic.ru

Een afspraak voor een consult met een specialist wordt de klok rond gemaakt!