Hoe weet je of een man geschikt voor je is?

– Dus ik begreep het niet, Anh, waarom ben je weggegaan? Wat paste niet bij jou? Slecht, of zoiets, bleek mijn man te zijn?
– Nee, niet slecht. Normale echtgenoot, goed, maar, weet je, niet de mijne.

De finale is beroemd. Ze waren het niet eens in karakter, vielen niet samen in levensstijl, interesses, plannen voor de toekomst en andere onbeduidende factoren. Onbelangrijk, want niets kan vergeleken worden met het drama van de liefde die onder deze hoop begraven ligt. Hoeveel voorbeelden van hoe volledig, zo lijkt het, verschillende mensen met elkaar leven en zich verheugen, en al deze psychologische en alledaagse subtiliteiten storen hen niet. Iemand zal zeggen – ze hebben elkaar gevonden, iemand – ze passen gewoon bij elkaar. Er is super kamagra veel geschreven over de geheimen van compatibiliteit, maar daarvoor is het compatibiliteit, dat alleen jij kunt bepalen wie je ideale metgezel wordt. Zijn er manieren om dit uit te zoeken door oog in oog te staan ​​met een kandidaat die beweert jou gelukkig te maken??

“Waar waren mijn ogen?!”, “Nou, waar was ik naar op zoek?!”, “Mam vertelde me!”. Met ongeveer dergelijke uitroepen zien we een mislukte romance af, abrupt vermengd met hartstocht, maar volledig verstoken van een rationele benadering en op zijn minst een zwakke analyse. Dit zijn retorische vragen, want we weten natuurlijk heel goed waar we naar zochten en waarom we niet naar mama wilden luisteren. Trouwens, niet alleen haar. Het belangrijkste dat we proberen te negeren, oplossen in onze gevoelens, is onze eigen intuïtie. De signalen die ze ons geeft, klinken soms nauwelijks hoorbaar. Hier is iets onaangenaams gestoken toen hij zijn voormalige “bitchy lady” noemde, het leek vreemd dat hij niet erg graag wilde dat je weggaat, en toen hij spottend commentaar gaf op je passie voor tv-shows, wilde ik over het algemeen ruzie maken. Maar dat deed je niet – je hebt al veel zorgen om de communicatie met iemand die je leuk vindt te negeren vanwege kleinigheden. Soms zijn de tekenen van dergelijke discrepanties bijna onmerkbaar, en soms zijn ze zichtbaar met het blote oog. Maar jezelf ervan te overtuigen dat dit repareerbaar is, en hopen dat alles, als God het wil, tot rust komt, volhardt, verliefd wordt, gemakkelijker blijkt te zijn dan het glibberige, maar zo’n opwindende pad verlaten..

Stel je nu voor dat, als alle andere dingen gelijk zijn – schoonheid, intelligentie, betoverende humor, sexappeal en andere talenten – er een man naast je is met wie je je beschermd voelt, die je mening niets kan schelen, die geraakt wordt door uw zwakheden. Over het algemeen degene die extreem positieve emoties bij jou oproept. Dit is het zeer eenvoudige maar briljante bewijs dat je met deze persoon kunt beginnen met het maken van gezamenlijke plannen en dromen van een zelfgenoegzame ouderdom..

Als u al deze redelijke conclusies hebt getrokken en een paar charmante, maar onverenigbare met het normale leven hebt uitgezocht, heren, kunt u ook verdrietig worden. En om je aan te sluiten bij het landelijke vrouwenkoor dat het beroemde lied ‘De helden werden vertaald in het Russische land’ uitvoerde. Zulke moedeloosheid is begrijpelijk, alleen draagt ​​het helemaal niet bij aan succes op weg naar je helft. Maar dit is niet het grootste gevaar. Aangezien er nog steeds goede mensen in de natuur bestaan, en in omstandigheden van teleurstelling in de ‘slechte’ mensen met onweerstaanbare kracht tot hen aangetrokken worden, bestaat het risico hun behoeften te heroverwegen en sommigen van hen opnieuw op te geven. Bijvoorbeeld seksuele bevrediging. Dus wat als de seks slecht is, maar niet drinkt, niet klopt en geld het huis binnenbrengt. Of wil kinderen. Of aardappelen schillen. “Seks is niet alles”, denk je, terwijl je vergeet dat seks zelfs heel erg iets is. Dergelijke gevallen zijn nogal moeilijk in de zin van de daaropvolgende debriefing. En als je om deze reden genoeg vastberadenheid hebt om afstand te doen van een persoon, dan weet je absoluut niet hoe je het moet doen. Er is niets aan te merken.

Een redelijk succesvolle tv-presentator gaf ooit toe dat ze haar man koos op basis van hoe goed hij een minnaar is. Immers, geen enkele andere vreugde die in het gezin wordt ontvangen, zal u van afschuw redden als u zich realiseert dat u onverbiddelijk in de armen van iemand anders wordt getrokken. Voor velen van ons is het bedriegen van een goed persoon erger dan het beëindigen van ons intieme leven, hoewel al in dit stadium duidelijk wordt dat het onwaarschijnlijk is dat de kwestie beperkt zal blijven tot één verraad. In bed met een man, zou het goed moeten komen. Er kunnen op dit punt geen twee meningen en veel compromissen worden gesloten..

Natuurlijk vallen niet alle duizelingwekkend beginnende liefdesverhalen in de categorie van degenen die tot een droevig einde zijn gedoemd. Er zijn genoeg van die paren die hun “ongepastheid” ontdekken juist in het stadium van de overgang naar een serieuze en gelijkwaardige relatie, zoals ze zeggen, op de meest interessante plaats. Precies op het moment dat alles duidelijk en begrijpelijk lijkt, en dit meest interessante begint. Plots blijkt dat hij onder de droom ‘gaan waar niemand met zijn voet is gestapt’ bedoelde, wandelen in een bosgordel bij het huis, en je droomde van onbewoonde eilanden zoals die waar de helden van de film ‘The Beach’ aan het eten waren. plezier met je geliefde DiCaprio. Of wat jij een Griekse salade vindt als meer dan een volwaardig diner, maar voor hem is het als een aperitief voor een enorm stuk vlees met een koekenpan met gebakken aardappelen. Wordt verwacht dat je heel binnenkort apart op vakantie gaat en hij bij de moeder gaat eten (en dit is niet het ergste geval)? Blijkbaar wel.

Om te begrijpen hoeveel u tevreden bent met deze ontwikkeling van evenementen, is het de moeite waard om uzelf een paar vragen te stellen. Met welke gewoonten en kwaliteiten van je geliefde kun je comfortabel samenleven als ze de komende 10-20 jaar niet veranderen? Welke van hen zult u, in alle eerlijkheid, accepteren? Doe je het uit angst om te verliezen waar je al zo lang naar op zoek was, of voor je eigen ontwikkeling en groei? Als je de drang voelt om ‘opnieuw op te voeden’, hem te besmetten met je enthousiasme, of, God verhoede, aandringen op wat jij denkt dat juist is, verspil dan geen tijd. Je zult hoe dan ook moeten veranderen, maar je zult het samen doen, en daarvoor moet je, althans in de vroege stadia, op dezelfde trede van de sociale, ideologische en moreel-ethische ladder staan..

Is het je opgevallen dat, in algemene zin, al onze uiteenlopende vereisten voor een man die je naast je wilt zien, passen in een standaard eenvoudige lijst die door iedereen uit het hoofd wordt geleerd? Sterk, welvarend, genereus, sociaal en zelfverzekerd – dat is in grote lijnen alles. De rest zijn details. Ik wil niet eens nieuwsgierig zijn of deze lijst velen heeft geholpen een geschikte metgezel te vinden. Een ander patroon ziet er ongeveer zo uit: ik heb altijd van serieuze en respectabele mannen gehouden, maar bleek blij te zijn met een opgewekte, zorgeloze, open en optimistische man. Wie we willen – we weten het niet, wie we kennen – willen we niet. Dit alles zou slechts een anekdote kunnen blijven als er geen gebroken harten en domme fouten in het persoonlijke leven waren. Als je op zoek bent gegaan naar liefde zonder een duidelijk idee van wie je bent, wat je nodig hebt in dit leven en wie in de buurt zal bijdragen aan de uitvoering van plannen, dan ben je als een persoon met gesloten ogen op zoek naar een zwarte kat in een donkere kamer. Daarom zul je een heel andere lijst moeten maken. Uw wensen, plannen en doelen.

Omdat we onszelf hebben afgevraagd om een ​​geschikte man te vinden, zijn we vaak in de waan dat hij alles in ons leven moet brengen wat we niet alleen hebben kunnen bereiken. Terwijl het zijn taak is om in zijn ideeën van geluk en troost gewoon samen te vallen met die van u. Vergeet stereotypen van eigen bodem als “de man is een kostwinner, de vrouw is een fee”. Niemand zal je het huis uit schoppen om carrièrehoogten te overwinnen, en je wordt ook niet verbannen onder het kasteel van de schuur door je huishoudelijke taken te geven. Gebruikmakend van de ideeën van andere mensen over leven en liefde, doe je het met jezelf, en de man die volgens deze criteria is gekozen, zal graag deelnemen aan deze evenementen.

U hoeft geen zeven overspanningen in het voorhoofd te hebben om na een oppervlakkige kennismaking met de kandidaat te bepalen wat hij van de toekomst verwacht, of hij daar ook maar een druppel ideeën over heeft. Professionele groei binnen de verkoopafdeling, bekendheid bij Fedor Konyukhov of Steve Jobs? Voel je vrij om hem en jezelf vragen te stellen. Een beetje fantasie, en de vraag of zo’n vooruitzicht je inspireert en of deze man geschikt is voor jou voor een lange en serieuze relatie, zal worden opgelost.