Impotentie behandeling

Inhoud

Naam van de dienst De kosten
Servicenaam 1 990 rbl
Servicenaam 1 990 rbl

–>

Impotentie is het onvermogen om een ​​erectie op een voldoende niveau te houden voor geslachtsgemeenschap. Vergelijkbare aandoeningen komen voor bij 52% van de mannen. Erectiestoornissen kunnen op elke leeftijd voorkomen, maar komen vaker voor bij volwassen mannen. Overtreding van de potentie komt meestal voor bij mannen van 40 tot 70 jaar.

Wanneer dit probleem zich voordoet, hebben mannen veel vragen: hoe om te gaan met een dergelijke aandoening, hoe om te gaan met psychische problemen, enz., De specialisten van de URO-PRO-kliniek staan ​​klaar om al uw vragen te beantwoorden en een effectieve behandeling te bieden..

Kenmerken van vroege impotentie

Vroeger dachten veel mensen dat alleen mannen ouder dan 40 jaar moeite hadden met potentie, maar nu moeten steeds meer artsen op zoek gaan naar de oorzaken van erectiele problemen en naar manieren om de potentie bij zeer jonge mannen te herstellen. Bij een vroege impotentie moeten de nodige medicijnen worden gevonden.

Zelfs een volledig gezonde man kan bepaalde erectiestoornissen ontwikkelen, maar als deze problemen periodiek terugkeren of aanhouden, moet u beslist het advies van een specialist inwinnen..

Vormen van erectiestoornissen

Behandeling van impotentie wordt voorgeschreven op basis van de oorzaken van het optreden ervan. Impotentie kan worden onderverdeeld in drie soorten:

 • biologisch;
 • psychogeen;
 • gemengd.

De psychogene vorm van impotentie wordt gekenmerkt door het feit dat het het centrale zenuwstelsel onderdrukt, evenals het mechanisme van de erectie zelf. Psychogene stoornissen zijn onder meer depressie, fobieën, enz. Stoornissen die verband houden met psychologische problemen worden meestal veroorzaakt door complexen die zich gedurende het hele leven van een man hebben ontwikkeld. Vaak zijn psychogene erectiestoornissen cumulatief van aard – complexen stapelen zich op en laten zich uiteindelijk voelen.

Organische impotentie is vasculogeen, hormonaal en psychogeen. De vasculogene vorm van ED treedt op als gevolg van arteriële en veno-occlusieve aandoeningen.

Tegen de achtergrond van organische disfunctie kunnen ook psychogene pathologieën voorkomen..

Symptomen van impotentie

Deskundigen onderscheiden voornamelijk drie soorten erectie:

 • voldoende;
 • spontaan;
 • en masturberen.

Een adequaat type erectie is een erectie die optreedt tijdens geslachtsgemeenschap. Spontane erectie is reflex, treedt op buiten de geslachtsgemeenschap, voornamelijk in de REM-slaapfase en verdwijnt bij het ontwaken.

Psychogene impotentie wordt gekenmerkt door een onverwachte verzwakking van een adequate erectie terwijl de spontane en masturbatie behouden blijft. De kwaliteit van de erectiele functie kan worden beïnvloed door de seksuele aantrekkelijkheid van de partner, de vorm van gedrag en de eigenaardigheid van de situatie. In sommige gevallen is er sprake van een aandoening van ejaculatie, orgasme en verlangen.

Erectiestoornissen van vasculogene aard kunnen leiden tot een geleidelijke verzwakking van niet alleen een adequate erectie, maar ook spontane en soms absolute impotentie, terwijl het seksuele verlangen behouden blijft. Bij vasculaire laesies zijn periodes mogelijk waarin de erectie van een man volledig afwezig is..

Multisysteem vasculaire laesies kunnen het “steal syndroom” veroorzaken: tijdens actieve bewegingen verzwakt de erectie door de herverdeling van bloed naar de werkende spieren. Een verhoogde erectie in staande positie, maar verzwakt in rugligging kan duiden op vasculogene impotentie.

Het ontstaan ​​van impotentie om een ​​neurogene reden hangt af van de mate van beschadiging van het centrale zenuwstelsel. Neurogene receptoren kunnen zowel een adequate als een spontane erectie onderdrukken.

Erectiestoornissen, die optreden tegen de achtergrond van androgeentekort, ontwikkelt zich geleidelijk en wordt gekenmerkt door een afname van het verlangen.

ED redenen

Erectiestoornissen kunnen om verschillende redenen optreden die verband houden met een verminderde bloedtoevoer naar de corpora cavernosa. Arteriële veranderingen die ervoor zorgen dat bloed uit de penis wegloopt, kunnen de erectiele functie negatief beïnvloeden.

Vaak treedt een afname van de erectie op tegen de achtergrond van andere ziekten, bijvoorbeeld atherosclerose, diabetes mellitus of arteriële hypertensie. Erectiestoornissen kunnen optreden bij overbelasting, depressie en andere depressieve aandoeningen.

Niet alleen ziekten kunnen echter erectiestoornissen veroorzaken, maar ook externe factoren:

 • straling;
 • electromagnetische straling;
 • ongunstige ecologische situatie.

Voor de behandeling van impotentie moet rekening worden gehouden met chronische ziekten van verschillende organen, deze kunnen de seksuele functie negatief beïnvloeden, bijvoorbeeld vaatziekten, aandoeningen van het endocriene en zenuwstelsel.

De potentie kan verslechteren als gevolg van recente verwondingen of oud genoeg.

Een van de belangrijkste factoren die de potentie beïnvloeden, is leeftijd of slechte gewoonten..

De vakman kent meer dan 200 soorten farmaceutische middelen die erectiestoornissen kunnen veroorzaken. Deze medicijnen omvatten anesthetica, antibacteriële middelen, enz..

Hoe wordt ED gediagnosticeerd in de Uro-PRO-kliniek?

In het IMC “URO-PRO” in Sochi wordt diagnostiek uitgevoerd op basis van seksuologische tests, met behulp waarvan het mogelijk is om alle aspecten van het werk van het voortplantingssysteem te evalueren. De diagnose van de ziekte begint met het verzamelen van alle informatie over de toestand van de patiënt. Tijdens het consult besteedt de seksuoloog aandacht aan alle details van het seksleven van de patiënt. Het is belangrijk om rekening te houden met de psychologische relatie in het paar, evenals de opvattingen van de seksuele partner over het bestaande probleem, dus de specialist bepaalt de urgentie van het probleem en de motivatie.

Informatie die nodig is voor gedetailleerde diagnostiek:

 • risicofactoren;
 • informatie over verworven ziekten;
 • informatie over opgelopen verwondingen;
 • informatie over operaties aan het urogenitaal systeem;
 • op de prostaatklier;
 • op het rectum.

Op basis van deze gegevens kan de ernst van de ziekte al worden bepaald..

Onze specialisten gebruiken alleen innovatieve diagnostische methoden:

 • Doppler-echografie van de bloedvaten van de penis;
 • biothesiometrie;
 • tests met vasoactieve middelen;
 • Echografie.

Deze procedures kunnen al bij het eerste consult worden afgerond om de oorzaken van seksuele stoornissen te achterhalen en een persoonlijke behandeling voor te schrijven..

Het herstel van de seksuele functie vindt plaats ongeacht de leeftijd van de patiënt. Artsen-seksuologen van de IMC “URO-PRO” in Sochi, dankzij bewezen methoden, behandelen met succes erectiestoornissen en herstellen de mannelijke potentie volledig.

ED-behandeling

De moderne geneeskunde kent een verscheidenheid aan methoden om impotentie te behandelen, waaronder vijf belangrijke.

 1. Injectie farmacotherapie methode. Deze methode wordt gebruikt bij de behandeling van alle vormen van ED. Tabletten en injecties om de potentie te verbeteren, kunnen in combinatie worden gebruikt.
 2. Methode van psychotherapie en sekstherapie. Ze worden alleen gebruikt voor impotentie veroorzaakt door psychische problemen, minder vaak als aanvullende methode voor somatische of organische vormen van impotentie.
 3. Geneesmiddelen om de potentie te vergroten. Het wordt gebruikt als een eerste-orde keuze in alle stadia van organische ED, ongeacht de redenen voor het voorkomen ervan..
 4. Vacuüm erectietherapie methode. Het wordt gebruikt om een ​​erectie te krijgen of te behouden met behulp van verschillende modificaties van vacuümmachines. Tegenwoordig wordt dit type behandeling steeds minder gebruikt vanwege de hoge frequentie van patiënten die weigeren het te gebruiken. Dit wordt gerechtvaardigd door het feit dat een erectie die door deze methode wordt veroorzaakt, meestal van lage kwaliteit is, de penis in deze toestand kan houden met behulp van het knijpende uiteinde gedurende niet meer dan 20 minuten. Ook is de mate van tevredenheid over geslachtsgemeenschap tussen partners vrij laag met deze techniek..
 5. Operationele behandelingsmethoden. Genitale chirurgie en penisprothesen. De eerste groep interventies is onderverdeeld in operaties aan de aders en slagaders van het geslachtsorgaan. Aderoperaties worden voorgeschreven voor bepaalde soorten erectiestoornissen, meestal in combinatie met erectiepillen. Een operatie aan slagaders is niet effectief en wordt zelden gebruikt. Falloprothetica is de meest effectieve van alle soorten therapie. De chirurgische behandelingsmethode wordt meestal alleen gebruikt in gevallen waarin de voorgeschreven therapie niet heeft geholpen..

Gedetailleerde diagnostiek helpt de specialist bij het bepalen van de meest effectieve methode om impotentie te behandelen.

Cure statistieken

Het percentage gevallen van succesvolle oplossing van problemen op dit gebied is hoog en de effectiviteit van de behandeling is merkbaar na het eerste bezoek. Seksuologen van de IMC “URO-PRO” gebruiken een systematische benadering en kiezen de beste therapiemethoden.

Artsen van de kliniek “URO-PRO” zullen aanbevelingen schrijven over de algemene gezondheidstoestand van de patiënt, een effectieve behandeling van impotentie voorschrijven met injecteerbare of tabletpreparaten, rekening houdend met de kenmerken van de toestand van het lichaam.

Een universele en effectieve techniek om de potentie te herstellen is nog niet uitgevonden, daarom kiezen artsen in alle gevallen persoonlijk methoden om mannelijke impotentie te behandelen. Op basis van de laatste ontwikkelingen kiezen onze artsen de therapie die bij u past.

Gebruik geen zelfmedicatie, maar neem contact op met hooggekwalificeerde specialisten in de URO-PRO-kliniek in de stad Sochi.

U heeft nu de mogelijkheid om een ​​afspraak te maken door het online formulier op onze website in te vullen.