Methoden om met een tegenstander om te gaan

We konden dit materiaal niet voorbij laten gaan, hoewel we begrijpen dat de reactie erop hard kan zijn. Maar toch zijn we van mening dat sommige ideeën in dit artikel interessant kunnen zijn voor lezers..

Tenminste als onderwerp voor opmerkingen.

Alles was zoals in een film of een roman. Hij is dichtbij – trouw, verliefd, betrouwbaar. En je vloog weg van het feit dat je voelde dat je geliefd was. En plotseling, op een gegeven moment, begon je te begrijpen dat alles op de een of andere manier anders werd, op de een of andere manier anders. Hij is veranderd. En je probeerde jezelf ervan te overtuigen dat hij moe was, dat het gewoon een gewoonte kamagra nederland was, dat hij in een slecht humeur was, dat je je op de een of andere manier anders gedroeg. Je hebt jezelf zelfs uitgescholden. En toen viel alles op zijn plaats, toen bleek dat je niet de enige voor hem was, dat er EEN ANDERE was.

Het stomste wat je kunt doen, is de ontrouwe minnaar en rivaal een schandaal aandoen, haar tot fatsoen roepen. Door zo’n daad zul je natuurlijk bekend staan ​​als een schandalige en luidruchtige dame, maar je kunt je lieveling voor altijd verliezen. Bovendien kan het blijken dat u een schandalige strijd aan gruzelementen zult verliezen. Probeer de volgende aanbevelingen over te nemen om je geliefde terug te geven aan jezelf en je rivaal voor altijd van je man te ontmoedigen.

1. Je moet jezelf begrijpen, en dit is erg belangrijk
en een cruciaal moment in het hele evenement. Hij kan zijn geliefde veel vreselijk onaangename ontdekkingen over zichzelf doen en tegelijkertijd helpen om van buitenaf naar zichzelf te kijken en zijn eigen fouten te corrigeren. Stel jezelf eerst een vraag: is deze man echt degene die je als volgende wilt zien? Of ben je gewoon gewend om in de buurt te zijn? Of je zag net een nieuwe vrouw naast je en de jaloezie van diezelfde hond in de voerbak sprong in je op?

Heb je gedacht? Heeft u een beslissing genomen? Ik heb vertrouwen in hem?

Is je antwoord nee, dan moet je de veren op orde brengen en op zoek gaan naar een nieuwe minnaar.
Als je hebt besloten dat dit tenslotte JOUW man is en je hem echt nodig hebt, gaan we verder. Je hebt veel geduld en kracht nodig om je emoties in bedwang te houden. Onthoud dat in de sport de winnaar degene is die eerder aan de race is begonnen. Maar je kent je uitverkorene beter dan een nieuwe vrouw, wat betekent dat je troeven in handen hebt.

2. En ik zal mezelf herhalen. Schandalen met een rivaliserende en ontrouwe minnaar moeten helemaal worden vermeden. Iedereen. Zelfs als je handen jeuken. Onthoud dat wraak een gerecht is dat koud wordt geserveerd. Er is geen manier om te handelen in de hitte van het moment. Geliefde zou geen debriefing van vluchten moeten regelen, zelfs niet als u echt over dit onderwerp wilt spreken. Het zal hem gewoon van je afkeren. Wie is er blij mee dat ze hem zullen schuren voor een overtreding, die hij zelf heel goed kent. Nu staat de geliefde op een kruispunt: om bij jou te zijn of om je naar nieuwe perspectieven te wenden. Actieve vijandelijkheden kunnen hem naar een positie brengen die voor jou nadelig is. Je moet ook het andere uiterste vermijden: nederigheid en gehoorzaamheid. Dus hij zal snel met zijn hand naar je zwaaien en naar een plek gaan waar hij meer geïnteresseerd is..

3. Vergeet niet dat een man in de eerste plaats een jager is, en pas daarna al het andere. De kat speelt niet met een dode muis! Een man moet weten dat hij belangrijk voor je is, dat hij waardevol is. Regel gewoon geen ritueel van aanbidding en bewondering. Terwijl jullie samen waren (ik bedoel de periode dat alles chocolade was), moeten er enkele grappige en belachelijke situaties zijn gebeurd, jullie gaven elkaar een paar grappige bijnamen, waarvan alleen jullie de betekenissen kunnen begrijpen. Of misschien heb je ooit een gerecht uitgevonden, samen iets gemaakt. Over het algemeen is er iets tussen u gebeurd dat alleen u kent.

twee, en dit wordt geassocieerd met zeer gelukkige tijden. Probeer de gebeurtenissen uit die tijd terug te halen. Het moet casual, natuurlijk zijn. anders gaat de charme verloren.

4. Een ander heel belangrijk ding is dat je jezelf niet op dit ene probleem kunt opsluiten, omdat het pijnlijk is, de ziel traumatiseert en in staat is om een ​​persoon eenvoudig “eten”. Chat met vrienden en kennissen, maak nieuwe kennissen, meld je aan voor een sectie, regel zelf winkeltherapie. En laat de lieveling verbijsterd zijn dat dit zonder hem zo leuk voor je is. Dit zal trouwens een van de manieren zijn om wraak te nemen. Ze verwachten tenslotte heel ander gedrag van jou. Als je wilt huilen, vecht dan – ja, in godsnaam, wat dan ook, maar alleen met jezelf, als niemand, niemand je ziet of hoort. Het zal zelfs nuttig zijn om snikkend lossen te regelen met vernielingen van borden en strooien van dingen, zodat je, als je weer bent gekalmeerd, kalm en opgewekt overkomt voor de schuldige..

5. Eens, toen ik een roman van Paulo Coelho las, kwam ik een heel interessante en wijze zin tegen. Volgens de plot adviseert een van de heldinnen de ander: “Als uw man er nog een krijgt, vergeet dan niet te lachen.”. Dit is een zeer sterke psychologische zet – zelfs van de meest bittere gebeurtenis om een ​​grappig verhaal te creëren. Probeer je verhaal na te vertellen aan jezelf of aan een vriend, maar dan in de vorm van een grappig verhaal. Dit soort hervertelling verlicht de spanning en helpt je het verhaal vanuit een heel ander perspectief te zien..

6. Ja, het verhaal is bitter, onaangenaam pijnlijk, maar dit is je persoonlijke ervaring, een les uit het lot. Je kunt jezelf uitschelden, je kunt medelijden met jezelf hebben, maar dit is al gebeurd. Het is de moeite waard om stil te staan ​​bij alles wat de geschiedenis heeft geleerd – wat leidde tot deze situatie, wat waren de voorlopers ervan, hoe had het voorkomen kunnen worden.

7. Als u in een staat van alertheid komt, moet u al uw vindingrijkheid, kunstzinnigheid, ervaring en verbeeldingskracht gebruiken. Shakespeare had ongelooflijk gelijk toen hij zei: “Er is in ieder geval een zekere mate van waanzin voor nodig om succesvol te zijn.”.
Ik waarschuw je meteen:
a) niemand mag uw plan kennen. Noch moeder, noch vriendin, noch. Anders komt er niets van
b) de grenzen van wat is toegestaan ​​mogen in ieder geval niet worden overschreden, we spelen alleen volgens de regels, zodat we later niet bitter spijt hebben van wat we hebben gedaan.

8. Onthoud de truc met telefoontjes van vreemde mannen, puffend in de telefoon en sms met enkele hints. Dus je geliefde zal beslissen of je iemand hebt, of dat je hem bedriegt, of. hij heeft iemand om je aan over te laten en zich snel en stil terug te trekken. Het is de moeite waard om in deze richting te werken als andere mannen naar je gaan kijken. En hiervoor is het de moeite waard om aan jezelf te werken – uiterlijk, modieuze kleding, enz. brandende blik. Niets trekt zo de aandacht als licht in de ogen. Vuur, vuur, intriges die in de ogen schijnen.

9. En nu over actieve acties. Laten we meteen zeggen – je kunt hier niet in verstrikt raken, anders is het allemaal weggegooid. Dus … Weet je waar duiven met pensioen gaan? Kent u het adres en telefoonnummer van uw partner? Het is gewoon magisch. Zo kun je straatjongens overhalen om de auto van een ontrouwe minnaar te duwen, en zodra het alarm afgaat, laat je ze wegrennen. Laat de lieveling trillen. Je kunt de jongen vragen om het appartement te bellen en weg te rennen. En dan het nummer van de minnares bellen met domme peilingen, maar ongeveer de tijd berekenen waarop de duiven in elkaars hete armen zijn.
Wat gaan we hiermee bereiken? Het feit dat bijeenkomsten op zijn grondgebied in verband worden gebracht met een nachtmerrie.

10. Publiceer het telefoonnummer van de minnaar in de gratis advertentieskrant. Bovendien meteen in verschillende afdelingen en met verschillende verzoeken, gaande van intieme diensten tot de verkoop van een zomerhuisje of een koelkast.

11. Het zou leuk zijn om te weten wat voor soort parfum de tegenstander gebruikt en. nee, nee, dit parfum is niet voor jou. Dit is voor de prullenbak en voor het toilet. Binnenkort zal de geur van een minnares erg vervelend zijn voor de bedrieger, en hij zal zelf niet kunnen begrijpen wat er aan de hand is..

12. Kijk goed naar wat je tegenstander draagt, en .. Nee, je hoeft de kledingstijl niet aan te nemen. Koop gewoon hetzelfde, een paar dingen en … scheur ze in lompen. Zorg ervoor dat je er een vloerdoek van maakt en laat de lieveling de auto wassen, het stof wegvegen, je kunt een hoes op het toiletdeksel naaien, een kattenpak voor een hond, enz..

13. En het zou ook leuk zijn om, als ze haar mobiele telefoon kent, een sms te sturen met een dubbelzinnige hint.
En dit alles zal gebeuren terwijl je perfect bent. En gekleed en gekamd, en je ruikt geweldig. En, nog belangrijker, hij zal weten dat je van hem houdt.