Op uw plaatsen! Aandacht! Seks!

Nee, er is niets erger dan een tijdje seks hebben. Welke passie kan er zijn, welke prachtige impulsen van zielen en lichamen, als er een verdomde chronometer in je hoofd tikt?! Er zijn nog 15 minuten voordat het orgasme begint, neem alsjeblieft plaats … Nee, laten we zeggen met volledige verantwoordelijkheid, we hebben dergelijke seks niet nodig!

Maar tegelijkertijd moeten we allemaal rekening houden met het onverbiddelijke verstrijken van de tijd. Inclusief, helaas, in seks. En het is nog steeds goed als je maar 15 minuten hoeft te detecteren. En als je maar 5 minuten hebt, wat dan? Of erger nog, 10 of 15 uur? De gedachte aan de noodzaak om zo’n afstand te viagra voor mannen bewaren, kan iedereen in twijfel doen storten. Ondertussen is er veel bewijs in de geschiedenis van hoe het menselijk lichaam met dergelijke moeilijkheden omging..

Dus hoe je seks kunt hebben als je …

5 minuten. Seks is als een gevecht

Seks in 5 minuten is als vluchtig vuurcontact. Ik kwam, ik zag, ik overwon – in de zin dat ik het kreeg. Dit is hoe het Handvest van de strijdkrachten adviseert om zich in een dergelijke situatie te gedragen:

“Een soldaat moet daadkrachtig en moedig optreden, initiatief tonen en alle vijandelijke acties voorkomen.”.

En hier is een fragment uit het trainingshandboek “Special Forces Tactics”:

“Een plotselinge ontmoeting van aangezicht tot aangezicht zorgt voor een natuurlijke staat van stress bij de soldaat. Ademhaling en hartslag worden frequenter, bloeddruk stijgt, coördinatie van bewegingen verslechtert, zweten neemt toe en in het algemeen verandert de perceptie van de omringende wereld. De toestand van een jager is significant verschillend van die waaraan hij gewend is op de schietbaan of op het oefenterrein. Onder deze omstandigheden zijn complexe sporttechnieken onaanvaardbaar en levert alleen een basisopleiding die tot de graad van automatisme is gebracht echt voordeel op. Eenvoud, rationaliteit en efficiëntie van acties worden de sleutel tot succes. De psychologische bereidheid om onmiddellijk beslissende maatregelen te nemen is erg belangrijk. “.

* Nuttig advies: vergeet alle angsten en twijfels. Laat de drukte los en durf te vechten. Het lichaam zelf zal je vertellen hoe je moet handelen, maar er is simpelweg geen tijd voor al het andere. In dergelijke situaties is het belangrijkste ding daadkracht en aanval.!

12 minuten. Seks als sport

Natuurlijk zal het iemand lijken dat 12 minuten heel weinig is voor volledige seks. Maar de oude Grieken geloofden dat je in deze tijd de tijd hebt om alles te laten zien waartoe je in staat bent. Daarom duurde elk gevecht in welke sport dan ook op de oude Griekse Olympische Spelen precies 12 minuten. Waarom duurt het langer? Trouwens, de beroemdste oude Griekse kampioen was de wetenschapper en filosoof Pythagoras, die de Olympische Spelen zes keer won in pankration-worstelwedstrijden – meer dan welke andere krijgskunstenaar dan ook..

“Het belangrijkste is niet de overwinning, maar het bereiken van harmonie”, schreef Pythagoras aan zijn leerling Milon van Croton. – Wat is een duel waard als het niet dient om de goddelijke harmonie van bewegingen tot stand te brengen, verwant aan de bewegingen van onze ziel. Een atleet moet ook zijn stem trainen – om bijvoorbeeld hartstocht op te wekken voor een gevecht, is het gepast om zachtjes met de tegenstander te praten … ”

* Nuttig advies: gebruik de tijd die je krijgt om harmonie met het meisje te vinden. En stop met het lezen van allerlei tijdschriften met stom advies, want Pythagoras merkte terecht op: om de eenheid van je ziel en lichaam te bereiken, zijn alleen die handelingen die uit je hart komen belangrijk. En onthoud over de stem, zwijg niet! De stem van het hart is natuurlijk goed, maar hoe zal het meisje zonder jouw woorden begrijpen dat het daar tegen haar mompelt? Ja, en vergeet het glijmiddel niet als er iets gebeurt.

49 minuten. Seks is als muziek

Goede seks is als goede jazz. Geen van de jazzmannen heeft een duidelijk geschreven partituur, iedereen improviseert en speelt iets van zichzelf, maar alles bij elkaar klinkt het als één muziekstuk. Het was 49 minuten dat de beroemdste gezamenlijke uitvoering van Ella Fitzgerald en Louis Armstrong duurde, toen twee grote jazzgenieën de opera Porgy and Bess van George Gershwin maakten. Na hun toespraak riep een criticus van de Encyclopedia of Jazz uit:

– Als je niet opgewonden raakt als Fitzgerald en Armstrong zingen, dan ben je dood, kerel.!

Armstrong herinnerde zich later:

– Nou, ik zong zo goed als ik kon en dacht: “Verdomme, Ella kan geweldig zingen, zelfs het telefoonboek!” Ze leefde gewoon in de muziek, ze heeft een geweldig gevoel voor ritme. En ik zei tegen mezelf: ‘Val haar niet lastig. Pas je er gewoon aan aan en dat is alles. “.

* Nuttig advies: Armstrongs woorden zijn het perfecte recept om de liefde te bedrijven. Eerst ga je 10 minuten solo, waarbij je het meisje opwindt tot de staat van een gepassioneerde leeuwin, en dan geniet je gewoon van haar improvisatie. En 49 minuten van je jamsessie vliegen in een oogwenk voorbij.

1 uur 48 minuten. Seks is als een vlucht de ruimte in

Als je een meisje onaards plezier gaat geven, dan moet je zeker rekening houden met de ervaring van het trainen van onze kosmonauten. Bijvoorbeeld Yuri Gagarin, die op 12 april 1961 de eerste bemande ruimtevlucht in de geschiedenis maakte, die 1 uur en 48 minuten duurde.

– De sleutel tot het succesvolle resultaat van de vlucht was een goede studie van technologie, – meldde Yuri Alekseevich in zijn rapport na de landing. – Het vertrouwen in het voltooien van de vluchttaak werd vergroot door een goede gezondheid en een uitstekende voorbereiding aan de vooravond van de vlucht.

* Nuttig advies:een goede gezondheid en kennis van technologie zijn de ingrediënten voor het succes van elk geslacht op kosmisch niveau. Het is ook de moeite waard om speciale aandacht te besteden aan de voorbereiding van de vlucht – voorspel, spelletjes, enz. Haast je niet om meteen de sleutel naar het begin om te draaien, maar probeer bijvoorbeeld het rollenspel “Sex on the ISS” te spelen.

3 uur 43 minuten. Seks is als een marathon

In dit geval kun je niet stoppen, je moet de hele tijd bewegen – zelfs met je laatste kracht, zoals bijvoorbeeld de Russische atleet Alexei Voevodin naar de finish rende, die 50 km aflegde in 3 uur en 43 minuten en bracht ons team een ​​Olympische medaille op de Spelen van 2004 in Athene.

“In het begin bespaarde ik energie”, zegt de atleet, die voor miljoenen kijkers een symbool van doorzettingsvermogen is geworden. – Maar toen rende ik gewoon en dacht aan maar één ding: het is in elk geval nodig om naar de finish te komen. Volledige zelfverloochening volgde. En ik weet niet eens meer hoe ik de afstand heb afgelegd.

* Nuttig advies: zelfverloochening en focus zijn de sleutelwoorden voor iedereen die een seksmarathon wil doen. Plus, natuurlijk, doorzettingsvermogen en ijzergezondheid – geen sigaretten, alcohol, cholesterol en bloem … Bespaar energie, maak je hoofd leeg van vreemde gedachten – en je beloning zal een zalige bewusteloosheid in de finale zijn. (Maar vergeet niet de naam van uw seksmarathonpartner, anders wordt u gediskwalificeerd en wordt u de regalia van de kampioen ontnomen.)

5 uur 45 minuten. Seks als sociale wedstrijd

Als je bijna zes uur onafgebroken seks hebt gehad, kun je jezelf gerust een echte Stakhanoviet noemen – een ploegendienst duurde 5 uur en 45 minuten in de Tsentralnaya-Irmino-mijn, waar in de nacht van 31 augustus 1935 de mijnwerker Alexei Stakhanov 102 ton steenkool gekapt. Of 14 normen van een gewone mijnwerker.

– Wat bedoel je met moeilijk?! Ik ken zo’n woord niet ”, zei Stakhanov in een interview met de Sovjetpers. – Elke ingewikkelde zaak gaat goed als u dat wilt. Wat is de essentie van mijn methode? In de juiste communistische benadering van de organisatie van de productie, gebaseerd op marxistisch-leninistische principes!

* Nuttig advies: Natuurlijk zullen marxistisch-leninistische principes in bed niet helpen, maar in het algemeen bleek kameraad Stakhanov gelijk te hebben – met de juiste theoretische training zijn er geen onmogelijke taken. Dus, bestudeer de Kama Sutra zorgvuldig, beheers de geheimen van Feng Shui moediger, oefen voor een correcte ademhaling en beheers de ejaculatie. Het belangrijkste in deze kwestie is om vast en onwankelbaar te geloven dat dit alles zal helpen..

11 uur 40 minuten. Seks als overredingskracht

Geloof je niet dat je zo lang seks kunt hebben en niet bezwijkt door vermoeidheid? Nou, het was 11 uur en 40 minuten dat de langste worstelwedstrijd ooit tussen Martin Klein en Alfred Asikainen duurde op de Olympische Spelen van 1912 in Stockholm. Mee eens, vrijen met een mooi meisje is veel aangenamer dan de handen wringen van een of andere bezwete, harige man in een badpak.

Je hoeft dus niet te janken, maar luister liever naar hoe de Finse worstelaar Alfred Asikainen het geheim van zijn veerkracht uitlegde:

– Ik wist dat ik de wereldkampioen was! Maar deze Estse Klein was het er niet mee eens om toe te geven dat ik gelijk had … ik moest vechten.

* Nuttig advies: de jagers hielden het zo lang vol, omdat ze met echte Baltische vindingrijkheid besloten dat ze nergens naartoe konden haasten. Zoals de Zweedse kranten schreven, hadden de rivalen in de eerste 30 minuten helemaal geen enkele greep. Bovendien haken de jagers elk half uur hun handvatten los en verspreidden ze zich gedurende 1-2 minuten om te rusten. De atleten maakten de eerste worp pas na vijf uur stampen op het tapijt. Laten we ons nu afvragen: als we nog zoveel tijd over hebben, waar moeten we ons dan haasten? Nee, in dit geval moet u grondig en langzaam handelen, waarbij u alle pogingen van uw partner om de ontwikkeling van het proces te versnellen, methodisch onderdrukt. En wanneer je op het vijfde uur eindelijk van voorspel naar echte zaken gaat, zal je vriend in de zevende hemel zijn..

Hoe u zich kunt voorbereiden op Stakhanov-seks?

een . Eet elke dag rood, mager vlees en groenten: wortels, rapen, kruiden (vooral peterselie en koriander), uien, knoflook, bonen, mierikswortel, aubergine, zoete en hete pepers en bieten. En het allerbelangrijkste: meer selderij..

2. Drink tomatensap – minstens twee glazen per dag. En ’s nachts – een glas (maar niet meer) droge rode wijn.

3. Eet tarwekorrels, rogge of maïs. Het recept is simpel: de korrels worden gewassen, in een laag tussen twee lagen gaas gelegd, goed gedrenkt in warm water en op kamertemperatuur bewaard. De bovenste laag wordt van tijd tot tijd bevochtigd totdat er spruiten van 1 mm lang verschijnen. Ontkiemd graan wordt gegeten zonder kruiden of met fruit en honing.

vier. Noten – elke dag. Het beste van alles, ceder of walnoot, een glas pitten. Je kunt ook “cedermelk” maken. Gestampte pijnboompitten worden in water geroerd tot de consistentie van zure room. Pijnboompitten zijn rijk aan vetzuren die de bloedtoevoer naar de penis stimuleren en de erectie verbeteren. Voor een maximaal effect dient u minimaal een half glas cedermelk per dag in te nemen..

vijf. Meer honing. Maak voor jezelf een honingelixer: honing – 1,5 kopjes, walnootpitten – 1 kop, gedroogde abrikozen (of beter: abrikozen) – 1 kop; rozijnen (pitloos) – 1 kopje; pruimen – 1 glas; citroen met schil – 2 stuks. Maal alle componenten en giet honing in een verhouding van 1: 5 en meng. Neem 1 eetl. l. driemaal daags 1 uur voor de maaltijd.

6. Gun uzelf een “Georgische massage”. Recept: hak 500 g ijs fijn, wikkel het in kaasdoek, acht keer gevouwen. Houd dit ijs eerst op de achterkant van het hoofd (1 minuut), dan op de ribben in het gebied van het hart (1 minuut) en tenslotte – breng het een minuut aan op het scrotum. De procedure kan drie tot vijf keer per dag worden herhaald..

7. Een bad nemen. Slapen in de badkuip doet bij elke man wonderen (zo bleek tijdens de training van astronauten). Vul ’s avonds de badkuip met warm water (nog beter als het 36,6 ° C is). Laat op een dun straaltje heet water staan ​​zodat het water in het bad niet afkoelt. Doe het licht uit en slaap. Om verdrinking te voorkomen, doe je een opblaasbare halsband om je nek. Het verloop van de behandeling is 30 dagen.

Vind je ons magazine leuk ?! Volg ons op Yandex Zen! Je kunt de updates ook volgen in Instagram, Telegram, TikTok en Youtube kanaal.
Blijf op de hoogte van al het belangrijkste met MEN’s LIFE!