Redenen en manieren van ontrouw bij vrouwen

De meeste mannen geloven dat een vrouw die gelukkig getrouwd is en tevreden is met haar huwelijk, zich niet in de armen van een onbekende man zal haasten. De materialen van psychotherapiesessies vertellen echter een ander verhaal..

Casual relaties – wij geloven – dit is voor jong, ongehuwd en mentaal onstabiel, en een volwassen, aangepaste vrouw zal dit niet doen. Deze indrukken worden ook bevestigd door de wetenschap: honderden psychotherapeuten beweren unaniem dat eerlijke seks emotionele gehechtheid, gemoedsrust en vertrouwen nodig heeft voor intimiteit, terwijl mannen zoiets niet nodig hebben voor goede seks. Uit talrijke psychologische vragenlijsten bleek: de gemiddelde getrouwde man heeft tijdens zijn gezinsleven 5-6 keer meer buitenechtelijke banden dan een vrouw – 1-2 romans voor haar, 5-10 voor hem..

Oh, deze anonieme profielen! Ervaren psychotherapeuten hebben altijd geweten dat op het gebied van seksualiteit niet alleen de vragenlijsten, maar zelfs het eerste verhaal van de cliënt over haar intieme leven uiterst voorzichtig moeten worden behandeld: naarmate het vertrouwen groeit, ontdekt ze nieuwe episodes van haar seksualiteit. En aanvankelijk, terwijl ze hun seksuele activiteit onderschatten, is de schone seks niet sluw: ze herinneren zich echt niet veel van hun intieme leven.,
in elk geval herinneren ze zich niet actief; om te onthouden, ze hebben tijd nodig, vertrouwen in de therapeut, een speciale sfeer van een psychotherapeutische sessie. En dan wordt dit vaak herinnerd!

Een nieuwe look
Dus de gegevens over vrouwelijke ontrouw, die we eerder via vragenlijsten ontvingen, moeten gewoon in de prullenbak worden gegooid: zelfs in anonieme profielen schrijven onze vrienden niet de waarheid. Tegenwoordig zijn de belangrijkste bronnen van onze kennis over dit belangrijkste levensgebied materialen van psychotherapeutische sessies, waar cliënten vele malen eerlijker zijn, gegevens van elektronische observaties van vrijwilligers en materialen van zeer delicaat, ultramodern biologisch en genetisch onderzoek. – ook op vrijwilligers..

De sensatie begon vijf jaar geleden toen massale genetische screening begon. En toen ontdekten Robin Baker en zijn briljant uitgeruste groep elektronica, gebaseerd op het materiaal van 5 duizend (!) Getrouwde Engelse vrouwen van 30 tot 40 jaar oud, dat 11% van hun kinderen (elk negende kind!) Niet van hun wettelijke vader was. , en in de meeste gevallen wisten de moeders er zelf niets van. Een aanzienlijk deel van deze moeders stemde in met de studie door de methode van inductie in een hypnotische toestand, en het bleek dat deze kinderen afkomstig waren uit eenmalige seksuele relaties, wat in de helft van de gevallen de vrouwen zich eenvoudigweg niet herinnerden. Meer dan de helft van deze verbindingen vond plaats tijdens de eisprong, in die vier tot vijf dagen dat de aantrekkingskracht in de mooie helft van de mensheid zijn maximum bereikt. Baker is er zelf van overtuigd dat het schone geslacht een gen heeft voor seksuele ontrouw, dat tijdens deze periode geactiveerd wordt..

In welke shock de vaders waren, kunt u zich voorstellen. Baker’s onderzoek resulteerde in bijna tweehonderd echtscheidingen, en honderdduizenden Britten en Amerikanen namen hun nakomelingen mee voor genetische tests. De resultaten kwamen precies overeen met wat de groep van Baker had gezegd. Seksuologen stelden zich de vraag: als 11% van de gehuwde vrouwen een kind verwekt uit een alleenstaande relatie, hoeveel van dergelijke seksuele contacten vonden er dan plaats? Het is algemeen aanvaard dat één zwangerschap optreedt bij 45-50 jaar "onbeschermd" contacten, en volgens schattingen blijkt dat bij 100% van de gehuwde vrouwen kortdurende relaties voorkomen!

Er blijven altijd sporen achter
Rond dezelfde tijd een beroemde Canadese wetenschapper

McGee wilde onderzoeken: is de microflora van de geslachtsorganen van gehuwde vrouwen gezonder dan de flora van niet-gehuwde vrouwen? Hij deed het onderzoek naar overgevoelige apparatuur. Tot zijn grote verbazing vond hij in de geslachtsdelen van elke vierde onderzochte, samen met het sperma van haar man, restanten van andere, buitenaardse spermatozoa van verschillende leeftijden. De apparatuur maakte het mogelijk om de aanwezigheid van vreemde spermatozoa die daar honderd dagen (!) Vóór het onderzoek aankwamen, en de tijd van aankomst te bepalen met een nauwkeurigheid van 2-3 dagen. En weer deze "dagen van hit" viel op de ovulatieperiode! Een kwart van de vrouwen met voetafdrukken "onbekenden" sperma hiervan "onbekenden" er waren twee of drie varianten, d.w.z. buitenechtelijke partners hadden ze er meerdere!

Een vergelijking van de studies van Baker, McGee en verschillende andere werken uitgevoerd op even perfecte apparatuur leidde tot een sensationele conclusie: meerdere keren tijdens een huwelijksleven gaat bijna elke vrouw een korte seksuele relatie aan, in de regel met een werk werknemer, een oude vriend, of gewoon willekeurig bekend. Dit gebeurt in de regel tijdens de eisprong, eerder impulsief, vaker tijdens feestjes. In de overgrote meerderheid van de gevallen hebben deze relaties geen voortzetting, en na een paar weken vergeten vrouwen ze gewoon. Dus, lieve seksbroeders, als een vrouw een ovulatieperiode heeft – godzijdank, duurt het niet lang – geen feestjes of bezoeken aan haar. Van het werk – meteen naar huis!

De voordelen van verborgen microfoons
Mijn Amerikaanse collega’s vertelden me over de verbazingwekkende resultaten van onderzoek dat misschien nooit in de wetenschappelijke pers terechtkomt, omdat gedaan met enkele ethische schendingen. Diverse grote bedrijven hebben het bekende commerciële Centrum voor Psychologisch Onderzoek opdracht gegeven voor een uitgebreid onderzoek naar de informele relaties van hun medewerkers. Het onderzoek was voornamelijk een anonieme vragenlijst, en met toestemming van de respondent werd er gecontroleerd op zijn antwoorden "leugendetector". Maar het belangrijkste was dat psychologen supergevoelige akoestische apparatuur installeerden in theesalons en rookkamers, die speciaal was ontworpen zodat de inhoud van spraak (en acties) perfect was gedefinieerd, en het was onmogelijk om de naam van de spreker vast te stellen..

Psychologen waren geschokt door twee soorten feiten. Het bedrijf had ongeveer 8 duizend mensen in dienst, financiers en computerwetenschappers, afgestudeerden van de beste universiteiten, de meesten getrouwd en getrouwd. Elke avond vierden twee of drie afdelingen iets: verjaardag, onderscheidingen, enz. Zes keer per jaar werden tot laat in de VS gewone Amerikaanse feestdagen gevierd. Akoestiek daarentegen registreerde elke nacht drie of vier seksuele contacten, en wel tien tijdens vakanties. De contacten waren spontaan, zonder voorafgaande toestemming. Ongeveer evenveel stellen regelden tijdens feestjes een seksuele ontmoeting buiten de firma. Uit een analyse van de geluidsopnames van de contacten bleek dat de partners zich niet alleen impulsief in de armen wierpen, maar elkaar ook slecht kenden. En slechts een op de tien vrouwen uitte een soort spijt of een klein beetje spijt over wat er was gebeurd. Bijna alle "zondaars" leek blij en tevreden. In de regel spraken ze niet de wens uit om de relatie voort te zetten, waarbij ze afscheid namen van de woorden: "Ik zie je op je werk ".

Bij losse en in de regel eenmalige dergelijke contacten functioneerden vrouwen opmerkelijk goed, ervoeren ze intense opwinding en orgastische ontlading, stemden ze gemakkelijk in met orale genitale contacten en zagen ze er over het algemeen uit als losbandige en zelfverzekerde mannen. De verwerking van audio-opnames gedurende zes maanden toonde aan: "losse seks" Ongeveer een achtste van de werknemers van het bedrijf nam deel, sommigen van hen meerdere keren. Geschat wordt dat in 10 jaar werk in het bedrijf ongeveer 80% van de vrouwelijke werknemers en 60% van de werknemers losse seks zal hebben..

Rustig feestje erbij
We hadden het over vrouwelijke ontrouw, meestal eenmalige, die strikt genomen niet eens ontrouw zijn. Seksuologen hebben dat lang geloofd "seks zonder liefde", "seks onderweg" – dit is puur mannelijk, onze losse partners zijn vrouwen die alleenstaand of losbandig zijn, en gehuwde vrouwen hebben deze vorm van intiem leven niet. Tegenwoordig onder invloed van nieuwe feiten verkregen door psychotherapie en allerlei "high Tech", we moeten toegeven dat onze vrouwen in deze vorm van intiem leven niet achterblijven, maar eerder inhalen.

Maar hoe zit het met romans – en als zodanig beschouwen we seksuele relaties die drie tot vier weken duren tot oneindig? Traditioneel wordt aangenomen dat ze voorkomen bij 74-76% van de mannen en 24-26% van de vrouwen, en in de eerste komen ze 5-6 keer in hun leven voor, en in de laatste slechts 1-3. Moderne onderzoeksmethoden laten zien dat in grote steden nu bijna 40% van de vrouwen buitenechtelijke relaties heeft, en het aandeel "valsspelers" blijft groeien. Het aandeel echtgenoten-"valsspelers" is de afgelopen 20 jaar stabiel gebleven.

En hier is wat opvalt: gegevens van onderzoekers uit verschillende landen geven aan dat onze vrouwen in hun romans in de regel veel meer ontspannen zijn, vaker genieten van bijvoorbeeld orale seks dan in het huwelijksleven. 6% van de echtgenotes – inwoners van grote steden – heeft seks geprobeerd met twee mannen, en steeds meer vrouwen doen dergelijke experimenten. Interessant is dat vrouwen in de regel weigeren echtgenoten aan te bieden om trio- of viertal-seks te proberen. Met alle nieuwe gegevens blijven zowel de erotische fantasieën van vrouwen als hun sensualiteit en het echte seksuele gedrag van vrouwen in veel opzichten een mysterie voor seksuologen – tenslotte het mysterie, de liefde en het vermogen om geheimen te bewaren, het vermogen om samen te zweren met onze vrienden zijn vele malen hoger ontwikkeld dan de onze mannen.