Seks in het huwelijk: het uiterlijk van een getrouwde man

Dwalend over veel internetsites en soms tegen heel interessante gedachten stootte, realiseerde ik me dat ik werd achtervolgd door één gedachte: waarom schrijven alleenstaande vrouwen of alleenstaande mannen over seksuele relaties??

Familieleden voelen zich niet aangetrokken tot openhartigheid of hebben niets te zeggen? En het gezinsleven wordt soms belicht als een hopeloze dwangarbeid, waarvan het wegwerken op zijn best een scheiding is. En dan bereiken ze bijna de recepten om hun helft te vergiftigen! En er is praktisch geen levende mening van een gelukkige familieman over de problemen van het huwelijk, er is praktisch geen seks in het huwelijk. Ik zal een beetje proberen om dit goed te maken. Alles wat ik schrijf, is mijn persoonlijke mening.
Ja, hier is er nog een, als iemand zich ertoe verbindt te beweren dat er geen gelukkige huwelijken zijn, dat het belangrijkste is om ergens seks te hebben, op de een of andere manier, dat mannen afbrokkelen, en vrouwen worden afgesneden en er is geen klassieke en romantische liefde – ik wed dat . Ik ken minstens een dozijn getrouwde stellen van verschillende leeftijden van 20 tot 50 die leven volgens de canons van het klassieke huwelijk, in de beste zin van het woord. Die. je moet naar een ander sociologisch deel van de samenleving kijken. Nou, je gaat niet om twee uur ’s ochtends op de spoorlijn op zoek naar een romantische kennismaking met een meisje. treinstation of taxistandplaats ?! Doorzichtig,
wie je daar zult vinden. Maar dit betekent niet dat er geen zachtaardige romantische wezens meer zijn die dromen van een prins uit een sprookje. We zullen niet debatteren of dit goed of slecht is, maar dat zijn ze wel. En als reactie op het feit dat nu alles is ingestort, de moraal is gevallen, de jeugd niet hetzelfde is, enz. Lees de klassiekers: M. Gorky, E. Zola, "Decameron", "Orleans maagd" Tenslotte. Nou, kijk eens rond, wat is er dan veranderd ?! Over het algemeen niets. Mensen zijn nog steeds hetzelfde, de huisvestingsproblematiek heeft hen een beetje bedorven.

Veel sites staan ​​vol met verschillende observaties, wensen en aanbevelingen over seksuele relaties. Maar om de een of andere reden behoort dit allemaal tot de categorie van losse, onstabiele verbindingen. Ik hou niet van deze woorden, maar anderen hebben veel tijd nodig om uit te leggen. MAAR "huwelijk" seks wordt op zijn best gezien als een echtelijke verplichting, of zelfs als een verplichte procedure, zoals het wassen van je voeten of het slikken van een hoofdpijnpil. Maar dit is niet het geval. Wat te verbergen – als er geen gelukkige seks is, bijna alle, zal de sterkste liefde sterven, of een andere vorm aannemen – respect, plicht, medelijden, enz. Maar dit zal niet langer volledige liefde zijn. En welke don Juan heeft er ooit over nagedacht hoe het is om vijf, tien, vijftien, twintig jaar met één en slechts één vrouw samen te leven? MAAR? Zwak?​Dezelfde verslavingen, het pijnlijk vertrouwde lichaam, het eeuwige gepraat over schijnbaar hetzelfde. En de kilte van gewoonte, het hoogste plezier in plicht veranderen.

Maar hoe leuk is het om soms oude mensen arm in arm door het steegje te zien lopen of op een bankje te zitten en elkaars handen teder vast te houden. Ze waren in staat om hun liefde niet te verliezen en door de jaren en beproevingen heen te dragen. En dit is zo moeilijk. Dit is geen leven ter wille van een glas water voor de dood, het is precies liefde. En een van de belangrijkste componenten van deze liefde zijn precies seksuele relaties..

In de beginjaren is alles natuurlijk prima in orde. Je went aan elkaar, je herkent en probeert iets nieuws, voor het eerst op deze manier, of op deze manier, of iets anders in die aard. Ik wil de stadia van elkaar voor de honderdste keer kennen niet beschrijven, ondanks het feit dat ze allemaal hun eigen hebben. Maar dat is wanneer de eerste moeilijkheden beginnen. In de regel is dit zwangerschap en bevalling. Natuurlijk moet je jezelf beperken in de manifestatie van seksuele relaties, een vrouw schakelt over het algemeen erg veel in haar aandacht naar het kind, er verschijnen veel huishoudelijke taken en stel je voor dat je ’s nachts, midden in een liefdesscène, je het gejammer van het kind is op zijn best te horen. Dit is geen kat om de deur uit te gooien. Soms vallen handen, om nog maar te zwijgen van al het andere. Luier wassen, wandelen, baden, etc. Ik zwijg over een hoop stomme adviezen van ouders, en natuurlijk met de beste bedoelingen. Dit alles zou de meest welvarende familie kunnen vernietigen en de meest trouwe liefde kunnen doden. En er is veel kracht en moed voor nodig om al deze moeilijkheden te overwinnen..

In deze situatie manifesteert het karakter van een echte man zich. Hoeveel geduld is er nodig om je aan nieuwe omstandigheden aan te passen, niet om jezelf en je vrouw op te geven. Dit is waar vaardigheid en tact in seksuele relaties nodig is. Na de bevalling veranderen veel vrouwen hun gewoonten, gevoelige gebieden, favoriete posities. In sommige opzichten is zelfs de tweede of interessant. de eerste keer dat u uw "gewoonte" de helft van.

Maar toch zal niemand voor altijd zwanger lopen. En als er vijf of zeven jaar verstrijken, breekt een periode van enige stagnatie aan. Alles is al uitgeprobeerd, er zijn enkele bekende technieken en situaties ontwikkeld, en beide zijn pijnlijk bekend. Dit is waarschijnlijk de moeilijkste periode. Dit is waar de paden van velen uiteenlopen. Het is voor beide gemakkelijker om iets nieuws te vinden. Maar om jarenlang interesse in een vaste partner te behouden – dit is waar u het echt moet proberen. Het is tenslotte veel moeilijker om iets nieuws in je seksleven te brengen. Hier moet je het samen proberen, maar veel hangt af van de man. Het lukt gewoon niet vanzelf.

Welke positie heeft de voorkeur, wat voor soort seks – klassiek, oraal, anaal? Ik vind dat alles moet worden geprobeerd, en dan is het aan persoonlijke ervaring om te beslissen wat acceptabel is en wat niet. Maar het is dwaas om als bewijs van liefde van een vrouw te eisen dat ze akkoord gaat met zoiets als sperma doorslikken, anale seks. Ik begrijp natuurlijk ook niet wat vrouwen in bloemen vinden, nou ja, gras met bloemen, nou, ik vind het leuk, oké. Maar hier is het anders: het is niet nodig om bewijzen van liefde van een vrouw te eisen, zij zal het zelf bewijzen. Welnu, wat andere kleine dingen: het geluid van water in de badkamer, zucht op de verkeerde toon, de houding is niet helemaal comfortabel. En als het moeilijk voor je is om een ​​vrouw aan jezelf vast te houden, waarom zou je haar dan aan jezelf geven ?! En wanneer stap je erop? Hoe voelt ze zich? Maar de gewichtscategorieën zijn waarschijnlijk verschillend, en het is duidelijk in welke richting. Ga ernaast liggen.

Cellulitis op de benen, het uiterlijk is niet hetzelfde. Ik denk dat je vaker zelf in de spiegel moet kijken, dan zal er minder kritiek zijn in de beoordelingen. We moeten een man blijven. Ik geloof dat het voor een man nutteloos is om te janken en een vrouw te veroordelen. Je bent een man! Doe het dus zodat de vrouw in alles tevreden met je is. Het is heel goed mogelijk om kleine ongemakken te verdragen, om als de zwakkere seksen en gundo’s te worden dat het water veel lawaai maakt en het moeilijk is om onder een vrouw te bewegen. Ik zou beledigd zijn als ik een vrouw niet kon tillen. En zo is de idiote emancipatie al overal doorgedrongen, dus het is niet nodig om je overal in uit te leven.

Emancipatie is uitgevonden door seksueel ontevreden vrouwen. Als een vrouw goed is met haar man, zal ze nergens klimmen, geen Everest, geen de mijne. Ze zal druk zijn in huis, voor kinderen zorgen, enz. Maar zo niet, pas dan op, mannen. Er is geen beest verschrikkelijker dan een kat! Om de wederkerigheid van een vrouw op te eisen, echte wederkerigheid, moet men zich allereerst voelen als een sterkere sekse, mannen. Anders zal ze je martelen met haar kattenkwaad en kleine gekibbel. Dus legendes worden geboren over de transformatie van mooie minnaars in bitchy echtgenotes. En wie is hiervan de schuldige? Ja, de mannen zelf hebben de schuld. Er is niks,
zoals ze zeggen, geef de spiegel de schuld.

Vrouwen zijn erg gevoelig voor verschillende nuances in relaties. Eén woord, één oogopslag, kan de jacht dagenlang ontmoedigen. Maar het kan andersom zijn. En als een man deze snaren in de ziel van een vrouw kan vinden, zal haar dankbaarheid geen grenzen kennen, ook niet in bed. En het is heel goed mogelijk om een ​​tweede huwelijksreis, een romantische reis, enz. Te beleven. En in het huwelijk kunnen er zeer heldere, intense seksuele relaties zijn, alles hangt rechtstreeks af van de echtgenoten. Maar het bouwen ervan is veel moeilijker dan het vinden van een paar (dozijn) willekeurige (alweer dit woord!) Verbindingen.

Natuurlijk zullen velen zeggen en zeggen: "En voor een vijg is dit alles nodig – kinderen, snot, luiers, een pijnlijke vrouw die om geld smeekt, onzin is alles". Misschien. Ik betwist of veroordeel niet. In godsnaam. Ik ben niet de onderkoning van de Allerhoogste op aarde om te oordelen. Natuurlijk, vriendjes en vriendinnen, feestjes, het eeuwige gevoel van feest is geweldig. Er zijn veel jonge, mooie, onbekende mensen in de buurt. En je krijgt nog steeds aandacht, doei. Je zult niet eeuwig jong zijn. Dit is waar de kinderen en de vrouw van pas zouden komen. Maar waar kunnen we ze krijgen? En meisjes voelen zich al aangetrokken tot jonge mensen, of tot geld, als ze erin slagen een fortuin te verdienen en ze niet te verkwisten. Hoe kan dit een steun in het leven zijn? En het leven is oh, hoe veranderlijk. Onthoud Boelgakov: "Nu, ziet u, is hij een onverantwoordelijk persoon, en morgen, ziet u, is hij al verantwoordelijk. Weet je, het gebeurt andersom. ". Het omgekeerde is meestal het geval..

Zonder een gewelddadige jeugd is het natuurlijk moeilijk om een ​​rustige oude dag door te brengen. Het trekt altijd naar het onbekende. Ik drink bijvoorbeeld REEDS niet (veel) en rook niet (helemaal). Voel je het verschil tussen REEDS en NOOIT gedronken of gerookt? Die. Ik wil niet, moe. Zo is het met al het andere. Correct gebruikt om te zeggen: "Loop naar boven – ga trouwen". Het belangrijkste is om op tijd te begrijpen. MAAR, om de een of andere reden, als dit voor mannen als normaal wordt beschouwd, dan veroorzaakt het in relatie tot vrouwen een scherpe veroordeling. Maar hoeveel gemakkelijker zou alles zijn als vrouwen milder werden behandeld.

En nog een interessant punt. Als je meer connecties hebt, krijg je natuurlijk wat ervaring en variatie in je seksleven. MAAR. Je zult niet verschillende seksuele geneugten aangaan met iedereen die je ontmoet: het kost tijd om aan een persoon te wennen, de gewoonten om hem te leren kennen, enz. In de regel wordt een aantal routinematige acties geoefend. Net als in Amerika – de standaard van verleiding 3-F – "Film – Eten – Neuken". En op dezelfde manier in bed. En dan schrijven ze over typische fouten. Nou, zoals, de verkeerde set is gebruikt, zo blijkt. En het blijkt dat geliefden "Gaan wandelen" indrukken worden snel saai – alles is zoals gewoonlijk, hier kun je iets nieuws bedenken.

Ik geloof dat je geen echt seksueel genot kunt krijgen van simpele copulatie. Het is noodzakelijk dat er een soort verwantschap van zielen is, emotioneel contact. En u zult dit zelfs niet in twee of drie samenkomsten krijgen. Nee, er zijn natuurlijk grappige avonturen, waarna het licht en vreugdevol is in de ziel, maar het blijven avonturen. En laat ze zo zijn. Maar het leven kan helaas niet uit zo’n avontuur worden opgebouwd. Bij zulke bijeenkomsten krijg je een ander soort plezier, namelijk een soort lichte vrolijkheid. En de kwestie van echtelijke ontrouw of trouw is integendeel erg moeilijk, hier hoeven er maar twee te worden opgelost, er zijn geen algemene recepten en concepten.

Samenvattend zou ik een conclusie willen trekken, wederom persoonlijk. Ik beoordeel niemand en roep niet op tot een verandering in levensstijl, daar geef ik geen aanbevelingen voor "correct" tijdverdrijf. Nee. Ik verzoek u dringend om na te denken over het leven, over uzelf, over een plaats in dit leven. Zoals ze zeggen: "Wat is ouderdom? Ja, hetzelfde als de jeugd, alleen met veel meer moeite!". Ik ben van mening dat alles met mate en te zijner tijd moet gebeuren. U mag uw jeugd niet missen en alleen boeken lezen of achter het beeldscherm kijken. Maar ook deze tijd is niet nodig. Familie, gelukkig huwelijk, lange jaren van geluk zijn mogelijk. Dit is geen sprookje of fictie. Wacht er gewoon niet op, zoals manna uit de hemel, het moet samen en constant worden gebouwd. En verder. Veel van de geneugten van seks kunnen alleen volledig worden herkend in een gelukkig huwelijk, en niet in toevallige ontmoetingen, zelfs als ze herhaald en zeer levendig zijn.