Seksueel educatief programma

Onze seksuele geletterdheid groeit elke dag en u zult ons niet verrassen met veel complexe woorden. Maar het woordenboek is een verraderlijk iets: het is de moeite waard om te zeggen dat je een bepaald onderwerp als je broekzak kent, hij zal onmiddellijk nuchter worden met een volledig onbekende term!

Het lijkt erop: nou, wat voor nieuw kan er op het gebied van seks worden uitgevonden? Het blijkt dat je het kunt! Het sekswoordenboek wordt met de dag dikker. Het is de moeite waard om op de hoogte te zijn!

Natuurlijk kunnen niet alle innovaties in één artikel passen, en niet elk seksueel genot is een aparte vermelding waard. We hebben besloten om alleen te schrijven over die nieuwe producten die een aangename aanvulling kunnen zijn op uw intieme leven of die eenvoudigweg het seksuele vocabulaire kunnen diversifiëren. Misschien zijn sommigen van hen u al bekend, of misschien zal iets u verrassen. We pleiten er niet voor dat jij en je geliefde alles proberen – iedereen stelt zijn eigen grenzen voor wat acceptabel is. Het belangrijkste is comfort en maximaal plezier voor beide!

(rimmen, anilinction) – een variant van het voorspel, waarbij seksuele bevrediging wordt bereikt door de anus van de partner te irriteren met de tong en de lippen. Het is moeilijk om een ​​liefdesrelatie te bedenken die controversiëler is in de reacties van anderen. Iemand deelt ‘goddelijke’ erotische ervaringen, en iemand, fronsend in een preuts grimas, doet geurende servetten op zijn gezicht. Hoeveel mensen, zoveel meningen – ieder van ons heeft zijn eigen begrip van wat is toegestaan. In het dierenrijk is alles veel eenvoudiger: het likken van de anus is een onmisbaar ritueel van paringspellen. Je kunt natuurlijk stellen: ze zeggen, dat is wat wij en mensen zijn, om anders te zijn dan dieren. Maar het is onwaarschijnlijk dat deze verklaring als een zwaar argument zal dienen voor liefhebbers van anale strelingen: het perineum en de anus zijn tenslotte een van de meest erogene zones!

NB! Als u denkt dat u klaar bent om met dergelijke strelingen te experimenteren, vergeet dan de meest grondige hygiëne niet. Een oppervlaktedouche of -bad is hier niet voldoende: gebruik de gel om intieme delen van het lichaam te verzorgen.

afkorting voor dominantie / onderwerpingsrelatie. Het omvat de begrippen Bondage en Discipline – slavernij en opvoeding; Overheersing en onderwerping – dominantie en onderwerping; en sadisme en masochisme hebben geen vertaling nodig. Dankzij deze “beangstigende” decodering schrikken de meeste mensen zowel voor BDSM-liefhebbers als voor melaatsen terug. Maar tevergeefs. De principes van dominantie-onderwerping worden in de meeste seksspelletjes voor rollenspellen gebruikt, en de elementen van vrijheidsbeperking (seksuele verboden, handboeien, enz.) Worden al lang als iets buitengewoons beschouwd. Overmatige naleving van BDSM is natuurlijk al een kwestie van mentale pathologieën, maar het belangrijkste principe van BDSM is vrijwilligheid.!

NB! Als je niet vies bent van agressieve seks, zorg er dan eerst voor dat je partner dergelijke innovaties normaal accepteert. En onthoud: adrenaline tijdens seks verzacht de pijn – het zal zonde zijn als je jezelf of je geliefde verwondt.

een variant van seksueel contact waarbij een orgasme wordt bereikt met behulp van bewegingen van de penis tussen de gesloten heupen van een vrouw, zonder directe penetratie. Dit surrogaat voor geslachtsgemeenschap, genoemd in de Kamasutra, is een goed alternatief voor die stellen die gedwongen worden zich te onthouden van gewone seks (vanwege een moeilijke zwangerschap, postoperatieve periode, enz.). Strak gecomprimeerde heupen en billen zorgen voor een aangename strakheid voor uw partner, en de relatieve veiligheid van deze strelingen bevrijdt en stelt u in staat om van het proces te genieten. Vikharita wordt beschouwd als een type FROTTAZH – bevrediging bereiken door tegen het lichaam van een andere persoon te wrijven.

NB! Bij dergelijk contact is het voor een vrouw veel moeilijker om tot ontspanning te komen dan voor een man: haar geslachtsdelen zijn immers weinig bij het proces betrokken. Exit: houdingen om de clitoris te stimuleren!

dildo. Generieke naam voor penisvervangers. Ze zeggen dat de oudste van de gevonden dildo’s meer dan 4000 jaar oud is, en dergelijk speelgoed werd vaak door wetenschappers gevonden in de graven van de oude Egyptenaren, Chinezen en Hindoes. In Turkije is er bijvoorbeeld een apart museum van kunstmatige penissen – exacte kopieën van de penissen van verschillende sultans – die werden overhandigd aan de bewoners van harems (nog steeds: wacht tot de genade van de genade van de vorst op je neerdaalt, en dit is een van de honderden dezelfde verveelde odalisken!). Voor de vervaardiging van de dildo zijn de meest uiteenlopende materialen gebruikt: hout, goud, zilver, marmer, jade, leer, was. Een van de soorten dildo’s is STRAPON: een dildo op slipje of elastische banden, die vaak wordt gebruikt door BDSM-liefhebbers.

NB! Tegenwoordig worden siliconenproducten beschouwd als de beste dildo’s: hun textuur ligt dicht bij de aanraking van de penis, ze zijn gemakkelijk schoon te maken en veel praktischer dan rubberen en plastic tegenhangers..

seks met de computer of achter de computer. De plaag van moderne kantoormedewerkers en de treurige oorzaak van de demografische crisis in ontwikkelde landen. Maar tegelijkertijd, en best een prettige manier om je erotische ervaringen te diversifiëren. Virtuele seks is al lang niet meer beperkt tot het bekijken van pornosites en het uitwisselen van berichten: het is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een hele sekte. Met behulp van speciale sensoren kunnen externe partners nu sensaties en tastbare aanrakingen naar elkaar overbrengen, en sekspoppen met speciale computerprogramma’s kunnen zich aanpassen aan de lichaamstemperatuur, het volume en zelfs de geslachtsdelen van degenen die dat willen hebben. leuk met een speelgoedauto. Wetenschappers onderscheiden zelfs een aparte passie voor de computer – als vervanging voor echte gesprekspartners.

NB! Erotische spellen met een computer zijn geen alternatief voor het echte leven. En veel onderzoekers, die de extreme passiviteit en het gebrek aan een cultuur van relaties onder de moderne jeugd veroordelen, geven hen de schuld dat ze overdreven verslaafd zijn aan het virtuele leven en online daten..

het gebruik van verschillende mechanische apparaten voor het verkrijgen van plezier, maar ook voor de behandeling van bepaalde seksuele problemen. De meest populaire onder hen zijn vibrators, maar er zijn nog steeds: EREKTORS – apparaten die helpen om seksueel contact tot stand te brengen, zelfs als er geen erectie is; KOITRONS, waarmee seksuele sensaties kunnen worden gesimuleerd met behulp van een elektrode-impact op de geslachtsorganen en erogene zones. Er zijn zelfs speciale tastpakken die onder gewone kleding worden gedragen en erotische sensaties stimuleren bij het bewegen met elektrische impulsen. Deze apparaten worden vaak gebruikt bij de behandeling van frigiditeit..

NB! Overmatig enthousiasme voor ME-apparaten kan leiden tot afzwakking van de gevoeligheid! Experimenteer daarom verstandig als je seksuele spelletjes met een knal gaan en zonder het gebruik van geïmproviseerde middelen. Geen wonder dat seksuologen heel voorzichtig zijn in het adviseren over het gebruik van erotische stimulerende middelen..

een anticonceptiemethode waarbij een vrouw de wortel van de penis van de partner samenknijpt net voor de ejaculatie. Tegelijkertijd wordt het sperma niet uitgegoten, maar komt het de blaas binnen, waardoor een man een volledig orgasme kan ervaren. De methode is vrij eenvoudig en populair, maar biedt geen enkele garantie op anticonceptie. Feit is dat de meest actieve spermatozoa, een soort van “vanggroep”, lang voor het begin van de hoofdafscheiding uit de penis worden vrijgegeven. En het is geen feit dat ze hun gewenste doel niet zullen kunnen bereiken! Daarom laat Saksische geslachtsgemeenschap als voorbehoedsmiddel veel te wensen over..

NB! Als jij en je uitverkorene besluiten om deze methode constant te beoefenen, bestaat het risico dat het sperma van de partner “gebruikt” wordt om in de blaas te stromen. Deze verandering in het urogenitale systeem van een man wordt “ejaculatoire reflux” genoemd en brengt zijn vermogen om in de toekomst nageslacht te krijgen in gevaar..

een term die opkwam dankzij de populaire Amerikaanse schrijfster Eva Marx. Haar boek What’s Your Sexual IQ? nodigt de lezer uit om 394 vragen te beantwoorden, ontworpen in de vorm van een soort tests met vier antwoordmogelijkheden. Er zijn in totaal 19 tests. Door ze te halen, somt de lezer zijn scores op (tien voor elk antwoord in de roos) en krijgt aan het einde een resultaat dat zijn seksuele IQ aangeeft: titels van “beginner” (tot 1300 punten), “amateur” (1300-2600 punten) of “specialist” (2600-2940). Vragen hebben betrekking op een klein beetje van alles: orgasme, masturbatie, seksuele posities – bijna alle aspecten van intimiteit.

NB! Kennis van theorie schenkt de lezer geen praktische vaardigheden, maar leert alleen hoe deze te verwerven. Daarom is de kwestie van seksueel IQ meer dan controversieel: een persoon kent misschien geen enkele seksuele term en is tegelijkertijd een gevoelige en zachtaardige minnaar..

een oude Japanse anticonceptiemethode. Redelijke samoerai beschouwde kwesties van bescherming tegen ongewenste zwangerschap niet als de taak van een vrouw en hielp hun metgezellen om de gevolgen van een daad van liefde te vermijden. Daartoe dompelden ze hun testikels gedurende twee maanden dagelijks onder in heet water – ongeveer 40 graden – en hielden ze daar enkele minuten. Met zo’n verhitting werd de productie van spermatozoa verstoord (de normale temperatuur van het scrotum is tenslotte 36 graden!), En de dappere samoerai kon zich zes maanden lang rustig overgeven aan seksuele genoegens zonder zich zorgen te maken over bescherming. Het is interessant dat soortgelijke methoden werden gebruikt in Rusland, toen onze mannen een warm bad namen voor “hoererij”.

NB! De methode is gevaarlijk, omdat het delicate weefsel van de testikels niet is ontworpen voor temperatuurexperimenten. Het is dus bijna onvruchtbaarheid! Oververhitting van het scrotum voor mannen wordt ook bedreigd door langdurig autorijden: het broeikaseffect van stoelverwarming beïnvloedt de gezondheid van mannen!

Lees ook: 3 beste seksboeken

Seks wordt, zoals elk deel van ons leven, beter afhankelijk van ervaring, inspanningen en nieuwe kennis. En in de seksindustrie, om zo te zeggen, is het nodig om constant te verbeteren. We bieden je drie boeken aan die terecht een plaats verdienen in de bibliotheek van elke vrouw die zichzelf en haar verlangens respecteert. Ze zullen u helpen uw lichaam te leren kennen en een harmonieuze relatie met uw partner tot stand te brengen..

Maurice Yaffe, Sex in a Woman’s Life
Voordat je het boek leest, vul je vragenlijsten in en creëer je je eigen seksuele profiel. Het boek biedt praktische aanbevelingen voor zelfcorrectie, afhankelijk van het probleem dat zich voordoet..

Paul Joanides, The Bible of Sex
Het boek is geschikt voor iedereen – van beginners tot azen in de slaapkamer. Een echt leerboek over seksuele voorlichting, geschreven op een eenvoudige, toegankelijke en leuke manier. De auteur is een gerenommeerd psychoanalytisch onderzoeker.

Allan en Barbara Pease, Waarom mannen seks willen en vrouwen liefhebben
De auteurs van de gids helpen bij het oplossen van communicatieproblemen die zich voordoen in de slaapkamer, en beantwoorden de vraag: waarom mannen en vrouwen liefde en seks anders ervaren?