Thais seksfenomeen onthuld

Wat is het geheim van Thaise vrouwen dat elke man klaar is om de dappere dood te sterven aan deze kleine voetjes? Ontdek hoe u uw man de beste seks van zijn leven kunt geven met behulp van de trucs van oosterse vrouwen.

We moeten het feit toegeven: Thaise vrouwen, de enigen in de hele wereld, weten hoe ze een man tot absolute extase kunnen brengen met behulp van hun lichaam. Waarschijnlijk droomt elke tweede persoon ervan om met een van hen in bed te liggen. Daar is een reden voor: Thaise geliefden zijn ongelooflijk bekwaam. De seksuele technieken die ze bezitten en de kracht van hun vaginale spieren zijn legendarisch, en seksshows in Thailand zijn zo uitverkocht dat rijen mensen die uit de eerste hand willen zien welke seksuele prestaties Thaise meisjes in staat zijn om de straten van vakantieoorden te vullen. De beroemde erotische massage, die alleen in Thailand wordt gedaan, heeft de geesten van mannen over de hele wereld al lang opgewonden..

Om erachter te komen wat Thaise vrouwen kunnen, dat alle mannen van de wereld zonder de minste weerstand aan hun voeten vallen, besloot ik om samen met de expert Ksenia naar een speciale training te gaan, die niet alleen haar gevoelens, maar ook praktisch advies.

Ik kwam naar de praktijkles in het Training Center met een zekere mate van cynisme en wantrouwen: hoe kun je alle fijne kneepjes van Thaise seks in een paar uur leren? Er wachtte me een plezierige ontdekking: alles is veel eenvoudiger dan je je kunt voorstellen! Thaise vrouwen hebben geen voordeel op ons, omdat we allemaal de gelukkige eigenaren zijn van wat een man het meest verlangt: ons lichaam. Oosterse vrouwen profiteren ten volle van de trucs en geheimen van hun voorgangers, waardoor gewone seks voor een man verandert in iets nieuws en ongelooflijks.

Geloof me, je fysieke fitheid en seksuele ervaring spelen geen doorslaggevende rol op het pad naar nieuwe seksuele records (hoewel we bij het uitvoeren van massagetechnieken bijna als fitnesstraining voelden). Alles wat u van Thaise vrouwen hoeft te leren, is een aangeboren nederigheid en een sterk verlangen om uw geliefde bovenaards plezier te geven. Je lichaam gebruiken en je geliefde verankeren, zo bleek, is ons ticket naar de fascinerende wereld van seks.

De avond in Thaise stijl begint zodra je de weg vrijmaakt voor de realisatie ervan: creëer de nodige sfeer met geurkaarsen en koop olie. De rest is een kwestie van liefde en uw verlangen. Je man, die naar huis terugkeert na een dag hard werken, zal kalm zijn. Moge alles zijn zoals hij wil vandaag. Geef hem een ​​ontspannende massage en omhul uw geliefde met zachte handbewegingen. Lichaamstaal – in plaats van duizend woorden!

Een massage die door elke man wordt aanbeden met alle nuances, is in staat om uw man gemoedsrust en angstige verwachting van voortzetting te geven. En gebruik dan je geheime wapen, dat door oosterse vrouwen wordt gebruikt: vloeiende ‘kussen’, niet alleen met hun lippen, maar ook met hun hele lichaam – borsten, billen, dijen, handen, die rijkelijk met olie zijn overgoten. Zorg ervoor dat hij nog nooit zulke kussen heeft ontvangen! Gebruik alles wat de natuur je heeft beloond. Elke man zal blij zijn met deze foto en zal, net als een kleine jongen, enthousiast de voortzetting verwachten. Op zo’n moment kan geen andere vrouw zijn aandacht meer trekken dan jij. Intieme schemering, je naakte lichaam, al je acties moeten gericht zijn op één goede daad: het plezier van je man. Door zo’n vrouwelijke gehoorzaamheid en een liefdevolle blik zal hij het gevoel krijgen dat hij niet alleen een geliefde man is, maar de president van alle vrouwen, als de beste van hen hem echt plezier geeft..

Het fenomeen van Thaise vrouwen wordt onthuld:

Gehoorzaamheid en een liefdevolle blik
Oprechte bewondering voor elke cel van je geliefde lichaam. Zelfs zijn hiel zou oprechte liefde in jou moeten inspireren. Je hebt nog nooit zulke mooie vingers ontmoet, zo’n zijden haar op zijn lichaam, zulke gracieuze oren, zelfs niet in je diepste fantasieën..

Dankzij de training vond er een hele seksuele revolutie in mijn hoofd plaats, die ik diezelfde avond nog op mijn geliefde man wilde uitbarsten. Handelend op het zwakste punt van een man – seks en het creëren van een echte erotische show voor je geliefde, ontvang je automatisch de titel van de beste minnaar, de echte priesteres van de liefde.

Eerlijk gezegd gingen we niet naar de training over de kunst van Thaise seks om plezier te hebben, ondanks het meer dan frivole onderwerp van de les, maar om de redactietaak met alle verantwoordelijkheid uit te voeren, ondanks het feit dat mijn brein koppig gaf foto’s van het woord “Thai” aan de vooravond van de vakantie met kokosolie en glasnoedels, en weigerden categorisch af te stemmen op een erotische stemming.

Tegen de tijd dat we buiten adem waren en de leggings en T-shirts aantrokken die de receptionisten ons vroegen aan te trekken, stormden we eindelijk het klaslokaal binnen, dat meer op een fitnessruimte leek, met een hoop tapijten en kussens, de klas was al in volle gang. Terwijl de meisjes, zittend op de grond, de mooie coach vertelden over de doelen van hun aankomst in de citadel van seksuele voorlichting, werden er Aziatische motieven uit de luidsprekers in de gang gegoten. Na een korte inleidende cursus, waaruit we leerden dat:

Thais kunnen verliefd worden op een man met één aanbiddende blik, en de gemiddelde Russische vrouw die haar man op vrijdag ontmoet met een deegroller in haar hand, kan nog steeds zo’n blik trainen en trainen;

Thaise vrouwen hebben de vaginale spieren zo getraind dat ze gemakkelijk al je Coca-Cola door de vagina door de buis kunnen zuigen;
Je kunt een man ‘verankeren’ om alleen seks met jou te hebben met slechts twee bewegingen voor en na de daad van liefde zelf, 7 of 21 keer in een bepaalde volgorde uitgevoerd, en respect en lof voor een man is geen vernedering van jezelf, maar erkenning van het recht van de partner om zo cool te zijn, hoe gaat het, alle aanwezigen begonnen zich in paren te verdelen.

Het bleek dat een praktische les geenszins een metafoor is, en we moesten in de praktijk leren hoe we de beroemde lichaam-lichaamsmassage moesten doen, maar gewoon een massage “body to body”..

Ieder van ons moest de cavia uitbeelden, dat wil zeggen een man op zijn beurt, om, zoals ze zeggen, alle 33 geneugten beter over onszelf te voelen. Nadat onze twee tapijten enige schijn van een “bed” hadden gevormd, besloot mijn collega om de eerste een tijdje een denkbeeldige penis te krijgen, en ik begon hem de volgende 30 seconden te leggen onder de zorgvuldige supervisie van Svetlana’s trainer ( ja, het blijkt dat het ook goed gelegd moet worden, anders kan je vriendje tijdens de massage pijnlijk of ongemakkelijk zijn).

Het eerste deel van het Marlezon-ballet bestond uit de zogenaamde “ontspanningsmassage” -technieken, waarbij de hoofdtaak is om de partner zoveel mogelijk te ontspannen en voor te bereiden op de daaropvolgende erotische strelingen. Het feit dat een man ontspannen moet zijn voordat hij met zijn blote delen van zijn lichaam over hem heen begint te rijden, kwam op de een of andere manier niet eens bij me op – hij kan in slaap vallen en seks hebben met een slapende man is niet erg opwindend als je, natuurlijk, ze besloot niet stilletjes naar zijn prostaat te gaan.

In het algemeen, na talloze druk op verschillende punten, wrijven over het staartbeen en absoluut onrealistische techniek “Zenuwen van liefde”, waarna de man in een staat van anabiotische extase moest vallen, gingen we uiteindelijk over naar het hoofdgerecht – lichaam-lichaamsmassage.

Waarschuwing! In godsnaam, druk niet willekeurig op alle plaatsen op een rij, de trainer zorgde er zorgvuldig voor dat we precies de zones drukten die nodig waren, en gaf ons vervolgens een hele stapel schema’s om te bestuderen. Anders kan uw man een erectie helemaal verliezen. Absoluut. Hij zal je hiervoor niet bedanken.

Het belangrijkste bij Thaise massage is het visuele effect. Breng een spiegel of glazen plafond in de kamer. Laat hem toekijken hoe je de massageolie verleidelijk over je uitsteeksels en over zijn lichaam wrijft. Dit hebben we trouwens ook geleerd. Dus nu ben ik de meest opwindende oliesproeier in het hele universum.!

Tip: Massageolie is bijna een ritueel, dus olijf- en zonnebloemolie zijn hier duidelijk niet geschikt. Je man ruikt niet alleen naar een koekenpan (en, zoals je weet, de sterkste “verankering” vindt plaats op geuren, dus vanaf nu zullen jullie twee alleen opgewonden raken bij het bakken van pannenkoeken), dus alle vellen zullen bevlekt zijn. Daarom is het beter om een ​​speciale massageolie met afrodisiaca en verschillende smaken in een sekswinkel te kopen, absoluut veilig om verder te likken en vooral heerlijk!

Nadat je helemaal glanzend bent van de olie, begint het plezier. Er kunnen legendes worden gemaakt over hoe Christina en ik probeerden al dit enorme aantal technieken op elkaar te herhalen. Ik wil maar één ding zeggen, we kwamen de hal uit met pijn in het lichaam, zoals na een goede training (voor fitnessliefhebbers, let op!) En hikken van gelach, maar met een hoop kennis in liefdesbagage, die we in gingen oefen die avond met degenen die ongeduldig op ons wachtten, geliefden. Mijn man was tevreden als een olifant, zelfs als je bedenkt dat ik uit opwinding ongeveer de helft van de bewegingen vergat, maar ik vergat de olie niet. Hij was vooral opgetogen over de “Surge Overflow” -techniek..

De chirurgische techniek wordt als volgt uitgevoerd: de man ligt op zijn buik, jij zit net boven de knieën van de man. Met je borst vanuit deze zone omhoog, maak je een glijdende beweging, waarbij je je partner bijna volledig met jezelf bedekt. En je doet dezelfde weg terug. Borstmassagezone – billen en rug, glijdende bewegingen, langs een traject van onder naar boven en van boven naar beneden. Hij zal niet onverschillig blijven.