Vecht zonder regels

Degene die het vrouwelijk geslacht “zwak” noemde, ging nooit een-op-een dingen met hem uitzoeken. Blijkbaar is hij gewend aan de mannelijke regels van verbaal boksen: argument-tegenargument, logisch argument met een voorbeeld, scriptie-synthese, haak in de kaak.

Vrouwen vechten volgens verschillende regels: ze krabben, bijten, gebruiken tranen, chanteren en bedreigen. Ze worden in het nauw gedreven door “de beste cialis generiek jaren die aan jou zijn besteed” en worden verslagen door de herinnering aan je dans met geverfd – geverfd! – een blondine op een nieuwjaarsfeestje. En dat allemaal om je naar de datsja van haar ouders te laten gaan of naar “The English Patient” te kijken in plaats van naar “American Ninja”. Hun manoeuvres zijn zo ingewikkeld, hun overgangen van wapenstilstand naar aanval zijn zo onverwacht, dat we soms niet eens begrijpen waarvoor we vechten en wie er nu wint (wat altijd betekent dat zij). Kom op adem, neem een ​​time-out. We zullen kijken naar de vijf meest populaire disciplines in de beroemde sport “showdown”. We vertellen je hun favoriete zetten en leren je hun tegenbewegingen. Als al het andere niet lukt, ga dan trouwen.

Ronde 1 “Je communiceert niet met mijn vrienden!”

Ze valt aan: “Ik haat het als een man zich voordoet als een vliegende Hollander – hij heeft het altijd druk als ik hem uitnodig voor mijn gezelschap, en als hij zich verwaardigt om te komen, zal hij de avond verpesten met zijn lijdende uiterlijk”, zegt Jeanne (28). – Ik voel me als een dwaas. Thuis eindigt alles natuurlijk in een ruzie. ” Dit is hoe het hart van een vrouw is gerangschikt. Als ze je leuk vindt, begint ze ergens na de derde date pijnlijke aandrang te krijgen om je aan haar vrienden te laten zien. In tegenstelling tot mannen die met succes schakelen tussen de wereld van hun vrienden en de wereld van hun vrienden, zijn laatstgenoemden niet geneigd tot de multipolariteit van het universum. En ze streven ernaar om een ​​bestaand vriendje zo snel mogelijk in hun omgeving te integreren. Het meisje beschouwt je verzet tegen mondiale integratie als een alarmerend signaal: je beschouwt je relatie op lange termijn niet..

Uw bescherming: Laten we ons het ergste voorstellen: bardliedjes en Tolkien zijn geliefd in haar gezelschap. Probeer zelfs in dit hopeloze geval af te zien van openlijke agressie. Ja, ze houdt van jou, maar ze houdt ook van haar vrienden. En door ze te beledigen, beledig je haar daarmee. Bedenk: je kunt je vrienden liefdevol uitschot en verliezers noemen zo vaak je wilt, maar het zal voor je onaangenaam zijn als een buitenstaander ze zo serieus noemt. “Alvorens een nieuw bedrijf af te wijzen, moet een man er minstens één keer onpartijdig mee communiceren”, adviseert familiepsycholoog Olga Alimova. Dit betekent niet dat je regelmatig je hersenen moet vernietigen tijdens hun schizofrene bijeenkomsten. Geef ze gewoon een kans. Als het niet lukt, zal uw geweten zuiver zijn. Je kunt eerlijk zeggen dat je het probeerde, maar je voelde je als een getrainde poedel als iedereen naar je staart en verwacht dat je een wals op je voorpoten danst. Een fatsoenlijk meisje zou uw ijver moeten waarderen en haar ervan moeten weerhouden haar gezelschap te bezoeken. Nodig haar in het ergste geval uit om “eerlijk” vrienden te zijn: op een avond in haar gezelschap, een in het jouwe. Na vijf boeiende uren te hebben doorgebracht in een vuile discussie over gasschokdempers, zou ze haar concept van universele broederschap kunnen heroverwegen..

Inhaal-tip: Een hoge kwaliteit van communicatie met haar vrienden kan een klein bedrag terugverdienen. Gebruik de regel “10 minuten”, die werd geformuleerd door onze lezer Volodya (32 jaar oud): “Ik geef haar bedrijf tien minuten perfecte communicatie. Gedurende deze periode ben ik de charme: ik luister, praat, maak grapjes, glimlach, schenk thee in, vraag hoeveel klontjes suiker. Dan kijk ik scherp op mijn horloge, bied beleefd maar vastberaden mijn verontschuldigingen aan en vertrek onder vermelding van zaken. Als gevolg hiervan blijven de vrienden van mijn vrouw in de wolken met mij, zijzelf ook, en het onderwerp van mij en haar gezelschap stoort me al drie jaar niet ”.

Ronde 2 “Je wilt nooit iets!”

Ze valt aan:Wat is het verschil tussen een informele kennis en een gewoon meisje? Eerst breng je bloemen mee, en de tweede. bloemen, boter, aardappelen, iets voor thee en tegelijkertijd “tampax”, weet je wat. En met de constante breng je samen vrije tijd door. En hoe verder je gaat, hoe meer tijd je vrij hebt van seks. En de onvermijdelijke vraag rijst: wat te doen op zaterdagavond zodat jullie je allebei goed voelen? Hoe zit het met naar een musical gaan? Een wandeling buiten de stad maken? Ga je naar een gordijnverkoop? Nee schat, dit is teveel! Ik heb al geofferd op het altaar van een permanente relatie en heb mijn vrijgezellenfeesten vanavond opgegeven. Ik ben bij je vandaag, wat wil je nog meer? Het lijkt erop dat ze gelukkig zou moeten zijn, maar waar zijn de tranen van vreugde? Ze zijn het niet, ze zijn het niet! Integendeel, ze lanceert een aanval: “Je wilt niets met mij doen!” Als gevolg hiervan ga je akkoord met een musical met gordijnen en voel je je levend begraven in gezinsgeluk. Conflict – jongens en meisjes hebben verschillende ideeën over plezier.

Uw bescherming:Om de rust in het hele appartement te bewaren, moet u gelijkwaardige manieren aanschaffen om uw vrije tijd apart te besteden. Stel dat je naar een ikebana-tentoonstelling in een stripbar gaat, en zij, bijvoorbeeld, naar een travestietenshow in het conservatorium. Het maakt niet uit wie en waar. Bied haar dit plan aan. Niet zo ingrijpend! Laat. Terwijl een bord borsjt in je hoofd vliegt, probeer je vriendin de belangrijke gedachte van Olga Alimova, een expert op het gebied van dergelijke kwesties, over te brengen: “Het element van onafhankelijkheid is noodzakelijk voor een sterke relatie. Hoe vaker je afscheid neemt, zelfs overdag, hoe aangenamer de vergaderingen zullen zijn. ” Wees stil en constructief in de strijd voor onafhankelijkheid – ze wil er zijn omdat ze van je houdt (wat trouwens vreemd is). Verder, als je het recht hebt gekregen om te vertrekken, nodig haar dan uit om een ​​lijst te maken van activiteiten die jullie allebei leuk vinden en die onmiddellijk op de agenda te zetten. Het zou je verbazen hoeveel interesses de meisjes van tegenwoordig hebben. Hoewel het niet om emancipatie gaat, is het gewoon dat het belangrijkste voor haar is om bij jou te zijn, en bij voetbal of opera is het niet zo belangrijk. En als dit belangrijk voor u is, verwerp dan niet alleen haar voorstellen, maar breng onmiddellijk uw eigen voorstel naar voren. “Nee schat, ik wil niet naar de musical, maar waar ik echt heel graag met je mee wil, is de kakkerlakkenrace.” Als je de gemarkeerde magische woorden indringend genoeg uitspreekt, zal ze geen aandacht besteden aan de volgende..

Inhaal-tip: Als al het andere niet lukt, bied dan uw excuses aan. Vraag niet “waarom”, maar bied je excuses aan – het werkt, geloof de psychologen. Zeg dit: ‘Het spijt me echt dat we hier ruzie over hebben. Ik heb oprecht geprobeerd me te laten meeslepen door musicals, maar het lukte me niet – vergeef en wees niet beledigd. ” Dit is wat het ervaren meisje Natasha (28 jaar oud) zegt: “Als een man uit zijn stomme rationele positie komt en over emoties begint te praten, zal een vrouw hem altijd begrijpen en hem zelfs dankbaar zijn. Al onze schandalen zijn tenslotte slechts een poging om te begrijpen hoe hij zich voelt. ” (Daarom houden vrouwen er niet van als je de ochtend in tuimelt, op de tegelvloer valt en rationeel mompelt: “Ik voel niets.”)

Ronde 3 “Wat gebeurt er nu met onze relatie?”

Ze valt aan:Nadat u de fase van stabiliteit in communicatie met een meisje bent binnengegaan, bereidt u zich voor op regelmatige metingen en classificatie van wat er tussen u gebeurt. Het lijkt jou dat je maar twee toestanden kunt hebben – je bent samen of apart. Fictie en vriendinnen leren een vrouw om veel schakeringen en statussen in een relatie te onderscheiden. Drie maanden, zes maanden, een jaar. ‘Heb je je make-up al bij hem thuis, lieverd? Hoe?! Je Petya heeft je nog steeds geen enkel sieraad gegeven ?! Bedoel je dat je nog niet samen op vakantie bent geweest? Het is al vijf maanden geleden en Vasya heeft je nog niet aan je moeder voorgesteld? Dit is niet ernstig! ” Uw serieuze relatie voor haar is een levend organisme, en als het zich niet goed ontwikkelt of achterblijft in haar groei, begint het meisje zich zorgen te maken. “Vrouwen observeren nooit een relatie met een onverschillige, nou, nou, laten we eens kijken wat er van komt”, zegt psycholoog Alimova. “Ze moeten constant het bewijs krijgen dat je steeds dichterbij komt.” Daarom klaagt uw partner af en toe: “Wat gaat er over een jaar met ons gebeuren. Maakt u dat helemaal niets uit? ‘

Uw bescherming: Een tevreden man is sereen, stil en kalm, als een goedgevoede boa constrictor. Een vrouw zwijgt als ze beledigd is of verraderlijke plannen heeft. En ze interpreteert je stilte op haar eigen manier: je bent ergens ontevreden over en gaat bij haar weg. Dus om vage gesprekken te onderdrukken in de geest van “soms lijkt het me dat er iets mis met ons is”, moet je niet lui zijn om je partner gerust te stellen met opmerkingen als “het gaat goed met ons, wat geweldig dat we elkaar hebben ontmoet”. En als ze aandringt op de tekenen van vooruitgang in uw relatie, vraag haar dan rechtstreeks: “Welk bewijs van stabiliteit heb je nodig? Diamanten ring? Stempel in het paspoort? Derde kind? ” Vertel haar dan eerlijk uw mening over elk item, hoe positief of negatief ze ook zijn. Dit geeft je vriendin stof tot nadenken – kalme, stille gedachten – voor een week of twee. En een onderwerp voor telefoongesprekken met vriendinnen. Is het geen idylle?

Inhaal-tip:Om een ​​meisje tot echte ultimatumverklaringen te brengen “we gaan trouwen of we gaan uit elkaar”, moet je proberen – haar hoofd voor de gek te houden gedurende minstens vijf jaar. Alle tussenliggende aanvallen zijn hoogstwaarschijnlijk een bluf. Om zoiets geweldigs als een ultimatum niet in een ruilmiddel voor uw geschillen te veranderen, moet u proberen deze gesprekken voorzichtig te stoppen. Zoals onze lezer Artem (30 jaar) deed: “Toen Oksana opnieuw begon met haar lied“ Waar onze relaties naartoe gaan, is het tijd dat we ons verspreiden ”, zei ik:“ Beste Oksana, je bent erg belangrijk voor me. Het enige dat ik echter over de toekomst weet, is dat het bekijken van het Eurosport-kanaal in de Vulcan-bar mij een veel verleidelijker manier lijkt om een ​​avond door te brengen dan het bespreken van onze relatie. Laten we dit onderwerp even afsluiten. ” Het onderwerp was lange tijd gesloten “.

Ronde 4 “Denk je nog steeds aan haar?”

Ze valt aan:Vrouwen zijn mensen zoals wij, zelfs beter. En menselijke zwakheden zoals zelftwijfel zijn hen niet vreemd. Wie is er mooier, wie heeft grotere borsten, wiens cellulitis is eleganter. Er zijn zoveel vrouwen om je heen met wie ze zichzelf in haar vrije tijd kan vergelijken. Maar een werkelijk onuitputtelijk veld voor vergelijkingen met een onderzoekende vrouwelijke geest wordt geleverd door je verleden. Plots wacht je gewoon tijd met haar, terwijl je een tweede aanval voorbereidt op je oude vriendin Tamara, die eruitzag als een smokkelaar met twee wijnzakken onder haar jas. Het is duidelijk dat hoe actiever je ex-vriendinnen aan je horizon zijn, hoe meer je je huidige zorgen maakt. En het is moeilijk om ze volledig van het leven uit te sluiten. Bijvoorbeeld als een van hen je op tv over het weer vertelt. Of hij woont nog steeds in uw huis. Maar je weet nooit dat wonderbaarlijke toevalligheden het lot van een liefhebbende man voorbereiden? En wanneer die, hoe ze ook heet ook in zicht is, begint je levenspartner een aanval onder de vlag “Je houdt nog steeds van haar, schurk!”.

Uw bescherming:“Logica is hier machteloos”, legt Olga Alimova, een gezinsadviseur, ons uit. ‘Maar woorden kunnen helpen. Ze wil heel specifieke woorden horen. Ik ben bij je omdat jij de enige bent en dit is mijn bewuste keuze. ” De informatieverzadiging is natuurlijk nul, en over het algemeen lijkt het op een gesprek tussen een psychotherapeut en een geesteszieke persoon. Dit is gedeeltelijk waar, maar door herhaaldelijk uw duidelijke, zij het onbewijsbare, loyaliteit te vermelden, versterkt u uw geloof erin. Het is heel belangrijk om deze aansporingen meerdere keren te herhalen, met hypnotiserende intonaties: “Het water is nat, de roebel wordt sterker, ze is jou niet, ze was niet zoals jij, ze zal nooit zoals jij zijn.” Het wordt aanbevolen om de sessie af te sluiten met een openbare demonstratie van sterke gevoelens, door middel van knuffels en kusjes.

“Mijn huidige vriend is een acteur, en al zijn ex-vriendinnen waren allemaal actrices en modellen. – zegt Lena (26 jaar). – Dus zodra we de tv aanzetten, hoe het begon. Ik werd bang voor reclamespots, en naar een club of restaurant gaan veranderde in een nachtmerrie. En eenmaal in zo’n club, in het volle zicht, pakte hij me bij de schouders, keek me in de ogen en zei: ‘Ik zou je niet meenemen en het aan mijn vrienden laten zien als ik bij iemand anders wilde zijn., Niet bij jou . ” Daarna voelde ik me veel zelfverzekerder. “.

Inhaal-tip: Weersta de verleiding om het nerveuze meisje in natura terug te betalen. Zodra je haar jonge jaren begint aan te wakkeren, zal deze techniek een legale status krijgen, en je vriend zal zulke monsters uit je jeugd op de wereld zetten dat Freud in zijn graf zal omdraaien..

Ronde 5 “Waarom verspil je je geld aan deze onzin?”

Ze valt aan:Je hebt ze natuurlijk zelf verdiend, en een aangeboren gevoel voor rekenkundige rechtvaardigheid vertelt je dat je ze zelf kunt uitgeven. Maar geld in het systeem van gezinswaarden (of zelfs semi-gezinswaarden) wordt de maatstaf voor zaken als loyaliteit, zorgzaamheid en betrouwbaarheid. Sparen is daarom een ​​zorg voor de toekomst, een verlangen naar langdurige samenwerking. Uitgaven en verspilling zijn toegeven aan kortstondige genoegens, streven naar vrijgezellenwaarden. Het meisje begint zich zorgen te maken. Bij het kopen van een nieuwe subwoofer (als je de oude nog niet hebt gesloopt) ziet ze het beeld van een huisvrouw die twee baantjes heeft, terwijl haar partner dagenlang in lekkende sokken op de bank slaapt, zich verschuilend achter de “Sport Express”..

Uw bescherming:“Het gaat niet om de hoeveelheid geld”, merkt Olga Alimova filosofisch op. “Een vrouw mag niet de indruk krijgen dat ze leeft met een verkwistend gezinsbudget en haar toekomst.” De stellingen van de verdediging zijn dus als volgt: in vergelijking wordt alles dit keer gekend. Het is gemakkelijker om iemand anders je zwakheid te vergeven, dat zijn er twee. Dus vraag de budgetbewaarder om de sandalen in haar kast te tellen. Het wordt meteen makkelijker voor haar. De permutatie van accenten is ook heel geruststellend. Dit is geen verspilling, maar een investering in het allerbelangrijkste. Voor uw gezondheid. Alles dat stress kan verlichten, kan een investering worden genoemd (je bedoelt niet dat je je niet gestrest voelt, toch?). Hengels, subwoofer, casino – dit alles om uw workaholic zenuwen te behandelen. “Mijn man geeft veel geld uit aan muziek. En hij koopt alleen schijven met een licentie. Over het algemeen geld weggegooid, – zei Veronica (29 jaar oud). – Ik bleef er bij hem op aandringen om kosten te besparen totdat hij op een dag tegen me zei: “Schat, ik hou van je en zo, en deze paar duizend roebel die ik aan muziek besteed, zullen geen invloed hebben op mijn vermogen om je nu een fatsoenlijk bestaan ​​te geven. en in de toekomst. Integendeel, ik raak afgeleid en dan kan ik met hernieuwde kracht aan het werk gaan. ” Ik keek meteen vanuit een andere hoek naar zijn muziek. En toen hij de schijf van mijn geliefde Nora Jones tevoorschijn haalde, speciaal voor mij gekocht, smolt ik helemaal “.

Inhaal-tip: Het kan echter geen kwaad om soms met een kritische blik naar jezelf te kijken. Als de kosten van de accessoires in uw auto hoger zijn dan de kosten van de auto zelf, als uw tv-scherm breder is dan de keukentafel, als u meer dan veertig paar schoenen heeft, bent u misschien een beetje verslaafd aan het omgaan met stress. Maar als het laatste geval met schoenen van jou is, dan heb jij, lieve meid, zojuist een mannenblad gestolen van je vriend. Je moet je schamen.

Vechten heeft geen zin. In deze gevallen is het gemakkelijker om meteen op te geven..

1. SNELHEID VAN ZIJN COLLECTIE

De tijd die ze nodig heeft om zich ‘aan te kleden en op te maken’ zou natuurlijk voldoende zijn geweest voor een gemiddeld Europees land om over te stappen van een systeem van slavenbezit naar een feodaal systeem. Maar dit staat niet ter discussie.

2. FAVORIET T-SHIRT

Ze had zoveel gezien in het winterkamp in haar derde jaar. Nu werkt ze in pyjama’s. Maar een dodelijk “ongelukje” in de wasmachine of onder het strijkijzer kan niet worden voorkomen. Meisjes zijn jaloers op hun favoriete T-shirts. Ik hoop dat je een meisje kiest.

3. MELODRAMA’S

Ja, ze weet dat deze moedige heldenliefhebber in het leven zo blauw is als Pruisisch blauw. Maar ze zal nog steeds de tranenonderdrukkende film van twee uur niet opgeven ten gunste van een realistische schietpartij van ruimtemutanten.

4. HANDDOEKEN

Ja, je veegt jezelf ermee af na het douchen – op het hoogtepunt van je reinheid, dus theoretisch heeft het helemaal geen zin om ze te veranderen. Maar verneder jezelf en koop er nog een paar als je wilt dat ze met jou in hetzelfde bed blijft slapen..

5. UNIT COVER

Is het omhoog of omlaag – wat is het verschil? Groot. In het huis waar de vrouw woont, komt het verhoogde deksel overeen met de letter M op de toiletdeur.

Vind je ons magazine leuk ?! Volg ons op Yandex Zen! Je kunt de updates ook volgen in Instagram, Telegram, TikTok en Youtube kanaal.
Blijf op de hoogte van al het belangrijkste met MEN’s LIFE!