Voorkeuren van vrouwen

Als alles bij mannen min of meer duidelijk is, hebben vrouwen tot nu toe hun objecten voor kennismaking niet bedacht. Het is begrijpelijk dat vrouwen liefhebben op een onbekende plek, en inderdaad op een plek. Ik dacht vaak aan deze vraag als er iets moois op me viel, en het lelijke meisje, voor wie er alle kans was, stuurde me naar de hel. Seks is één ding, aangezien zowel een man als een vrouw vatbaar zijn voor zo’n kennis, maar het is niet mogelijk om de relatie elke keer te verlengen. En dat allemaal omdat onze schoonheden niet eens zeven vrijdagen in de week hebben, maar acht of negen. Zelfs vrouwen weten zelf dat ze veranderingen in hun datingvoorkeuren niet kunnen voorspellen. Vandaag voelen ze zich aangetrokken tot hooligans, van wie ze naar sigaretten ruiken en constant aangeschoten zijn, en morgen willen ze hogere zaken, poëzie, wandelingen onder de maan en pennen bij het verlaten van de tram.

Ik vroeg mijn respondenten naar de redenen voor dit gedrag, maar ik leerde niet echt iets, en toen zette ik mijn eigen hersens aan om alle subtiliteiten van de vrouwelijke metamorfose met een voorkeur voor het andere geslacht te begrijpen. Ik hoop dat mijn reflecties niet alleen interessant zullen zijn voor mannen, maar ook voor vrouwen zelf, anders breken ze mooie hoofden in gedachten. Onderweg zijn alle voorkeuren van het zwakkere geslacht voor daten te danken aan hun eigen voordeel. Ja, de uitdrukking “liefde is slecht, je zult een geit liefhebben” is eerder een verlangen van vrouwen om het leven van mannen terzijde te schuiven, geen van de dames drukt de wens uit om vriendschap te sluiten met geiten. Laat ze me van een leugen veroordelen, maar in elke, zelfs de geit-geit in het beeld van een man, zijn er enkele kwaliteiten die aantrekkelijk zijn voor een vrouw, bijvoorbeeld geld. Iemand probeerde me ooit weg te jagen, alsof de liefde niet te koop was, maar hij koos zelf niet degene waarvoor hij een groot gevoel had uit twee kandidaten..

Dus vrouwen, in hun voorkeuren voor kennis, geven ze aan potentieel nuttige partners, in eerste instantie gericht op voordelen. Vrouwen zijn in dit geval drie orden van grootte slimmer dan mannen die vallen voor een mooi gezicht, grote borsten en een slank figuur. Al het andere manifesteert zich later, wanneer de kennismaking al heeft plaatsgevonden. Bij vrouwen, als dit niet de laatste uitgang van de actrice is, is alles op de meest grondige manier doordacht. Als de relatie van korte duur is, wordt de man in de regel gekozen als knap, sexy, atletisch, actief en alles in die stijl. Maar als een vrouw toekomstbeelden heeft, domineren het uiterlijk en de interne inhoud niet langer. Hier wordt alles gekend in het geheel van vergelijkingen. Dit is de reden waarom veel knappe mannen perplex zijn als uitgesproken buitenstaanders hen hoorns geven..

Waar vrouwen voor vallen?

Er is geen ideaal onder mannen, dat is er niet geweest en kan dat ook niet zijn. En dat allemaal omdat onze dames hier geen constante mening over hebben. Ik drink niet, ik rook niet, een atleet (familielid), ik heb mijn eigen bedrijf en niet alleen, wat seksuele training betreft, kunt u zelf beoordelen aan de hand van het volume van het folio, dat af en toe kan worden gedood en niettemin groeiden niet samen. Dit is onbegrijpelijk voor mannen, en ook voor vrouwen. Vraag iemand tien posities te noemen waarin ze een man zou uitkiezen om haar te ontmoeten en haar over een maand opnieuw te vragen – de helft van de posities komt niet overeen. En hoe de mening van vrouwen verandert met de leeftijd. daarom is het alleen relatief mogelijk om uit te rekenen waar onze schoonheden voor vallen. Laten we beginnen met het feit dat in termen van het belang van posities in vergelijking met die van mannen, het verschil erg groot is:

– oren

Ja, meer dan 50% van de vrouwen kan voor de gek gehouden worden, dat wil zeggen, het is elementair om te chatten met de meest banale complimenten. Tegelijkertijd kunnen ze een man zijn uiterlijk, sporttraining en bijna al het andere vergeven, met uitzondering van seksuele activiteit. Als je een vrouw niet seksueel bevredigt, zal het geklets niet lang duren. Persoonlijk heb ik meer dan eens de kans gehad om ervan overtuigd te zijn dat de zwakkere sekse liefheeft met oren, dus de babbelbox is niet alleen een uitkomst voor een spion, maar ook voor een vrouw. Ik hou ook van praten, misschien is dat de reden waarom ik, ondanks mijn onopvallende uiterlijk, nooit de aandacht van vrouwen ben ontnomen. Denk maar niet dat als een chatterbox, dan een stationwagen is. In feite is wat de een leuk vindt met haar oren de ander misschien niet leuk..

– ogen

Op de tweede plaats in de mate van opwinding van vrouwelijke nieuwsgierigheid om een ​​man te ontmoeten, is de oogzenuw. Het is visueel dat dames in het bedrag van 30% vallen voor het mannelijke imago. Maar ze kijken allemaal anders naar mannen. Als jonge dames dan allereerst het gezicht evalueren, dan de figuur en wat uitstulpingen in de broek als een indicator van mannelijke seksualiteit, dan beginnen de meisjes die een beetje hebben geleerd over de mannelijke essentie de visuele beoordeling in omgekeerde volgorde . Vrouwen zijn in dit opzicht veel meer oplettend dan mannen en als ze gemakkelijk dwaas zijn met make-up, korsetten en opgepompte bustes, dan zijn er voor vrouwen geen dergelijke methoden. Maar zelfs als alle externe realiteiten onbetwistbare maatstaven zijn, zijn er verschillende meer evaluatieve posten die niet elke knappe man met een sportieve figuur kan doorstaan..

– tactiel

Kennismaking op een tactiele basis begint in de regel in een dans. Het is in de dans dat de zwakkere sekse de steun voelt van de sterke en hoe ze indruk maakt, hangt af van de wens van deze dame om zo’n kennis voor zichzelf te vinden. Veel mannen schenken dansen niet het belang dat ze voor vrouwen hebben. Ja, als je het wilt weten, soms is het voor kennis al genoeg om een ​​schoonheid een handje te helpen bij het instappen in een taxi of het verlaten van een trolleybus. Een lichte maar stevige greep zal op dit moment minstens dertig vellen met allerlei informatie verzenden, waaruit een vrouw alles begrijpt wat je haar wilde vertellen. Ongeveer 10% van de vrouwen is opgetogen over de dapperheid van mannen, die af en toe de gelegenheid geven om hun lichaam aan te raken, en als het is gemaakt voor vrouwelijke aanraking, dan is één gedachte aan een dergelijke gelegenheid voldoende voor iedereen om te maken elke poging om kennis te maken.

– geur

Als mannenneuzen vooral reageren op de stank, en niets doen om zich te onderscheiden in de schakeringen van aroma’s, dan zijn dat voor 10% van de vrouwen dominant. Soms is het voldoende om de favoriete vrouwelijke geur te berekenen, zodat de kennismaking met haar plaatsvond ondanks alle negatieve voorwaarden. Voor een man is het belangrijkste om de aandacht op zichzelf te vestigen, en dus is dit in schnopachny-kennissen precies het aroma dat door een man wordt afgegeven. Het is net als bij mij – het is voldoende dat één kennis verschijnt, waarna het hele damesteam tot het einde van de werkdag de voor- en nadelen bespreekt. Het is simpel, zijn individuele geur blijft minutenlang hangen, maar de herinnering aan hem duurt urenlang. Sommige mannen vinden hun natuurlijke geuren overdreven opwindend, maar dit is zelfbedrog, in het echte leven lokt barnsteen van zweet en ongewassen geslachtsdelen slechts een klein percentage perverse mensen uit om kennis te maken, die niet zo gemakkelijk te vinden zijn.

Objecten om te daten onder mannen

En laten we het nu hebben over de voorkeuren van vrouwen bij het daten, aangezien er veel meer van dergelijke items in het vrouwenarsenaal zijn dan bij mannen. Het lijkt er alleen op dat een man een vriendin kiest om kennis te maken, in feite is het de vriendin die zich laat kiezen, en soms ook niet. Daarom hebben we het over de keuze van vrouwen:

Alcoholisten

Ik heb geen reservering gemaakt, in werkelijkheid zijn er prachtige wezens die hun jonge jaren verdoemen om mannen uit hun alcoholverslaving te halen. Of ze doen een soort plicht, of ze willen echt de geschiedenis ingaan als een groot martelaar, maar vaak maken heel normaal ogende dames kennis met ietwat dronken heren. Het is tenslotte begrijpelijk zonder woorden, als een paar dadels onder alcoholische dampen verlopen, dan zullen alle andere niet beter zijn, maar desalniettemin zijn relaties vastgebonden en ontgroeien ze vaak het gangpad. Hij was persoonlijk getuige van zulke kennissen, en meer dan eens.

Alphonses

Laat de vrouwen het niet met me eens zijn in deze verklaring van mij, maar ze pikken voor niets naar gigolo’s. Ik ben het ermee eens dat deze jongens een orde van grootte actiever zijn dan normaal, en uiterlijk winnen ze, maar het resultaat van zo’n connectie is voorspelbaar. En toch leren vrouwen gigolo’s kennen als voorheen. Maar ik weet waarom dit gebeurt – elke dame heeft zoveel vertrouwen in haar onweerstaanbaarheid dat ze gelooft dat deze schattige jongen, van wie al haar vrienden gek zijn, bij haar zal stoppen. Ik ken jongens die hun hele leven op zo’n bal hebben gereden, met behulp van vrouwelijke vriendelijkheid en domheid. Maar dit betekent helemaal niet dat ik dergelijke alfons veroordeel, misschien hebben de vrouwen in het leven van deze jongens veel bitterder beledigd.

Rokkenjager

Een aanstootgevende bijnaam, omdat het door de vrouwen zelf is bedacht en waarin het negatief afgeeft. Ik zou zeggen – liefhebbers van vrouwen. Onder de mannen is er een groep die zich niet voedt met brood, laat me de borst vasthouden, ik verwijs mezelf trouwens naar deze categorie mannen. Vrouwen voelen zich hiertoe aangetrokken, omdat alles wat nodig is van een mannelijke man hier meer dan verkrijgbaar is. Voor mannen met een dergelijke mentaliteit wordt elke vrouw begeerlijk, het is deze zwakte die dames gebruiken wanneer ze kennismaken met rokkenjagers. Ja, er is een omzet, maar iedereen vertrekt en laat in het hart een stukje van dat geluk achter dat ze in een korte periode van dit zeer zielsgenitale contact hebben weten te bemachtigen..

Dieven

Veel vrouwen dromen van een niet-gefeminiseerde man die zichzelf kan bewijzen in de rol van een echte man, dwingend, cool en sexy. In de regel worden dergelijke kwaliteiten bezeten door mensen die de harde school van het leven in gevangenissen hebben doorlopen. Gewoonlijk voelen die dames die ernaar verlangen om in alles tot slaaf te worden gemaakt, om bij hun eerste verlangen de grillen van hun man te vervullen, zich aangetrokken tot zulke vrouwen, zonder zichzelf te belasten met onnodige gedachten. Hoe correcter de opvoeding, hoe meer zo’n schoonheid wordt aangetrokken door asociale elementen van misdadigers, en volgens mijn observaties is dit natuurlijk.

Botanici

Voor botanici, dat wil zeggen de vertegenwoordigers van de mannenwereld die gevangen zitten voor mentale arbeid ten koste van fysieke arbeid, is het verlangen naar vrouwen als vrouwen uiterst beperkt. Maar alleen zolang de botanicus lesgeeft op de parochieschool op het tiende rooster. Maar zodra een prospect verschijnt, of diepzinnige voorouders een bebrilde persoon met een nogal ziekelijke erfenis, zoals een vijfkamerappartement in een elitehuis, gooien, heeft hij veel bewonderaars onder het andere geslacht, of zelfs de zijne. En in het tijdperk van junkies – aliks – flikkers zien zelfs botanici er begeerlijke mannen uit, maar waar je naar het zwakkere geslacht moet gaan, wil je een seksleven leiden.

Homo’s

Vrouwen in mannelijke gedaante, evenals mannen die de voorkeur geven aan mannen, zijn ook in trek bij de zwakkere seksen. Feit is dat in sommige sociale lagen het behoren tot seksuele minderheden nog niet volledig is omschreven. En zogenaamde homo’s moeten zichzelf vermommen als hetero. Als ze deze afstemming kennen, maken veel schoonheden kennis in een dergelijke omgeving, omdat je niet alleen carrière kunt maken, maar ook een vermomming kunt worden voor een hooggeplaatste liefhebber van mannelijke genegenheid. Onder mijn kennissen zijn er zulke meisjes en niet één, vooral omdat het niet verboden is om zo naar links te gaan.

Kobolden

Jongeren voelen zich aangetrokken tot deze klasse van mannelijke aard, en die dames die zijn opgegroeid met de gedachte aan een coole partner in alle zaken. Sterke schouders en een kaalgeschoren hoofd zijn voor velen tot op de dag van vandaag een symbool van toekomstige welvaart en succes bij alle inspanningen. Dat is de reden waarom zulke jongens, als ze echt vertegenwoordigen waar meisjes van dromen, buitengewoon veel gevraagd zijn bij het daten. En het maakt niet uit dat velen te veel met steroïden worden gevoed en slechts een paar pagina’s van het ABC-boek hebben gelezen – voor sommige vrouwen is dit geen indicator in de beginfase van daten.

Maagden

Er zijn nerds die uitblinken in monoseksuele seks en gewoon hunkeren naar een coole “vaars”, en er zijn nerds die zich niets aantrekken van seks in het algemeen, aangezien de moeder van kinds af aan heeft getrommeld dat dit niet alleen een smerige zaak is, maar ook ondankbaar. Onder het juk van onweerlegbaar bewijs groeien jongens als maagden op, niet alleen op hun hoofd, maar ook op hun hoofd. Vreemd genoeg zijn niet alleen vergelijkbare maagden geïnteresseerd in dergelijke kennissen, maar ook in de meest echte tranen. Ja, als ondersteunend en huishoudelijk personeel maken veel meisjes die het leven van een meisje hebben meegemaakt kennis met maagden, gelukkig kun je de “dwazen” gemakkelijk en eenvoudig misleiden.

Getrouwd

Veel vrouwen worden gekenmerkt door kennissen met al drukbezette mannen, omdat er een mogelijkheid is om te zien hoe ze in het bedrijfsleven en tegelijkertijd in het lichaam zullen zijn. Natuurlijk zijn er enkele problemen met het heroveren van een man van een oude vriend, maar als het spel de kaars waard is, waarom zou je dan niet vechten? Nogmaals, als de man het zelf niet erg vindt, wordt de taak nergens gemakkelijker..

Liefhebbers

De meest voorkomende in de cursus is kennismaking ter wille van liefdesavonturen, waarbij geslachtsgemeenschap van nature met elkaar verweven is. Kennismaking met een minnaar kan parallel plaatsvinden met andere soorten kennissen, dus dat is kenmerkend voor alle ondersoorten van een niet-penisgemeenschap.

Majors

Het verlangen naar een comfortabel bestaan ​​is kenmerkend voor de absolute meerderheid van vrouwen op onze planeet. Het is begrijpelijk, dit alles is genetisch bepaald. En wie zulke welvaart kan geven, is degene die geld heeft. Een van deze onderverdelingen in de mannelijke omgeving zijn de majors, dat wil zeggen de kinderen van rijke ouders, allerhande sterren, kortom, afgoden. Het is op hen dat het zwakkere geslacht constant op jacht is, en dit soort kennis wordt als een buitengewoon succes beschouwd..

Nariki

In een overgangsperiode vervallen veel meisjes in ontkenning en doen ze er alles aan om zich tegen de hele wereld te verzetten. Op dit moment aan hun horizon zijn er jongens met “pissende ogen”, ontspannen en imposant, voor wie het leven in deze wereld al is geëindigd en in een andere nog niet is begonnen. Om de een of andere reden is het in de mode geraakt om de drugscultuur aan te raken, en er is een vriend voor nodig om erin te komen. Het zal dan zo’n kennis moeten vervloeken voor de resterende maanden van het leven, terwijl het vervagende bewustzijn zich tenminste iets probeert te herinneren, maar in eerste instantie ziet zo’n partnerschap er cool uit.

Papa’s

Alles ziet er hier ondubbelzinnig uit – ofwel de zorg die in de kindertijd niet van de mannelijke ouder werd ontvangen, ofwel het verlangen om onafhankelijk te worden, dankzij de connecties en het geld van de man die al in alle opzichten is gevormd. In de regel hebben die dames die deze papa’s uitkiezen om ze te ontmoeten, vaak iets te laten zien en ook iets te zeggen..

De rechtvaardige

Een kleine groep mannen die, om een ​​of andere reden buiten hun macht, iets helders, onwankelbaars en eeuwigs prediken. Die vrouwen die teleurgesteld zijn in het gewone leven of er genoeg van hebben, maken daar natuurlijk kennis mee. Het is goed als zulke rechtvaardige mensen geen charlatans zijn van een of andere sekte, maar dit gebeurt uiterst zelden. Kortom, voor het zwakkere geslacht verandert zo’n kennis niets, alleen mentaal wordt het in een iets ander licht gebracht..

Snotterig

Pedofilie is niet alleen kenmerkend voor mannen, ook veel dames zijn er niet vies van om een ​​snotterige jongen in hun netten te lokken, die met open mond naar haar toespraken en handelingen zal luisteren. Ja, en het afschudden van de jeugdherinneringen is nogal verontrustend, sommige endorfines, hoeveel zullen er naar de oppervlakte komen. Hoe steiler de status van een vrouw, hoe vaker ze doorgaat met het daten van jonge jongens en dit is een feit.

Oldies

In feite maken huwelijksbedrijven, net als alleen oplichters, kennis met oudere mannen, aangezien een vader voldoende is voor een normale vrouw voor dergelijke doeleinden. Maar als het op zijn minst nodig is om het gewone leven te imiteren, kan de oude man ten volle dwaas zijn. Hoe meer bezittingen van zo’n oude man, hoe groter zijn kans om door vrouwen te worden aangevallen met het doel om te daten. Nee, gewone oude mensen kunnen ook hopen op een vergelijkbare afstemming, de behoeften van vrouwen zijn voor iedereen anders, en als je één appartement, goud, geld geeft, zullen anderen behoorlijk tevreden zijn met een glas maneschijn.

Harde werkers

Nog niet uitgestorven op aarde en gewone mensen, die, zoals altijd, de absolute meerderheid vormen, althans in onze uitgestrekte gebieden. Natuurlijk is er niet voor elke vrouw voldoende representatief voor de winstgevende categorieën mannelijke broederschap, dus je moet tevreden zijn met wat je hebt.

Drone

Onder vrouwen zijn er zogenaamde masochisten, dat wil zeggen personen die graag voor zichzelf problemen creëren. Zij zijn het die, met een soort van innerlijk instinct, zo iemand ontdekken wiens slachtoffer ze zullen worden. Ze werken drie banen, voeden een stel kinderen op en ondersteunen hun man, die op geen enkele manier werk kan vinden, maar alleen doet wat hij doet met de diensten van zijn passie.

Theepotten

Dezelfde snotterige, evenals degenen die snotterig blijven tot op hoge leeftijd, worden door mij beschouwd als theepotten, dat wil zeggen, beginnende gebruikers van relaties met het andere geslacht. Zulke jongens zijn veel gevraagd, niet zo veel, maar als ze eigenaardigheden hebben, zullen ze niet achterblijven zonder degenen die hen willen leren kennen. Dan kunnen de dames het licht zien, maar nemen ze aanvankelijk ook een waardige plaats in in de rangschikking van vrouwelijke voorkeuren..

Het is duidelijk dat ik niet alle mannelijke statussen kon bevatten, maar als je wilt, kun je jezelf in een tussenstadium bevinden. Het is veelzeggend dat er geen onzin-objecten zijn voor datingpartners tussen seksen. Ik ben het ermee eens dat geen van de vrouwen zal uitkijken naar een regelrechte dronkaard, maar als hij weigert om met de groene slang te praten, tenminste totdat hij nuchter is, zich wast en zich scheert, dan is hij gegarandeerd dat hij kennis maakt met het schone geslacht.

Auteur: Valery Saltykov

Vind je ons magazine leuk ?! Volg ons op Yandex Zen! Je kunt de updates ook volgen in Instagram, Telegram, TikTok en Youtube kanaal.
Blijf op de hoogte van al het belangrijkste met MEN’s LIFE!